• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Localitate:
Tirgu Mures
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures dispune de o sectie de neonatologie si o sectie de obstetrica-ginecologie.

Continua cercetare stiintifica a cadrelor universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie, studiul tinerilor medici in clinicile si sectiile spitalului, permanenta cautare prin perpetuarea relatilor interne...

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures dispune de o sectie de neonatologie si o sectie de obstetrica-ginecologie.

Continua cercetare stiintifica a cadrelor universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie, studiul tinerilor medici in clinicile si sectiile spitalului, permanenta cautare prin perpetuarea relatilor interne si internationale sunt izvoarele performantelor deosebite pe care medicina mureseana le-a inregistrat aici la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala permanenta

sectie de neonatologie

sectie de obstetrica-ginecologie

Medic sef sectie obstetrica-ginecologie: Prof. Univ. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Szabo-Bela-s7096.html">Dr. Szabo Bela</a>
Medic sef sectie neonatologie: Dr. Cucerea Manuela medic primar

da

da

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0265.212.111 / 0265.211.292 /
0265.217.235

Opinii utilizatori

Buna.
De Cristina pe 10 Septembrie 2016

Buna. Am nascut la acel spital acum un an si imi pare foarte rauu. 5 zile cat am stat acolo au fost cele mai rele si spun asta din cauza ASISTENTELOR care se purtau foarte urat si vorbeau la fel. Plus ca femeile care faceau curat intrau peste tine la baie fara nici o jena si multe altele. Sfatul meu e sa nu mergeti acolo.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Amalia pe 01 Decembrie 2012

Am nascut si eu la spitalul mare si am fost foarte multumita de serviciile medicale.Curatenia lasa de dorit insa medicii si asistentele se comporta bine. Am nascut prin cezariana cu domnul doctor Capilna caruia ii multumesc mult.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Adriana pe 09 Iulie 2012

Eu am nascut la spitalul mare si am fost foarte multumita incepand de la asistente, moase si doctori care s-au purtat de minune cu mine, iar asistentele care se ocupa de bebelusi sunt super profesioniste. L-am prins de garda pe dr. Marginean caruia ii multumesc din suflet.

Rezolvati problemele de la maternitatea noua!!
De Salvati maternitatea noua pe 28 Iulie 2011

Sunt profund dezamagit sa aud ca maternitatea noua este la "pamant". Din pacate nu am auzit nimic bun de maternitatea noua, si problema nu vine de la medici, ci asistente obraznice, si infirmiere increzute si insolente .Dragii mei prima data oferiti servicii si dupa aceea veti primi si banii de buzunar. Ajutor!

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Ili pe 14 Aprilie 2011

Spitalul nou nu mai e nou demult. Am nascut aici din pacate dar e un super jeg mai ales la etajul 9 unde sunt nasterile(efectiv miroase a murdar), Nu e dezinfectat si a curat cum ar trebui. Nu mergeti sa nasteti acolo. Mai bine si mai sigur la maternitatea veche. Daca sunt mai multe nasteri nici macar nu se schimba cearsaful de sub tine se lasa tot aia pe care a nascut alta. Asa ca nu se stie cu ce infectie va treziti. Bafta.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Laura pe 15 Noiembrie 2010

Pentru medici am numai cuvinte de lauda, insa curatenia si comportamentul cadrelor medii si ale femeilor de servici de la maternitatea Spitalului Nou lasa foarte mult de dorit, si este departe de pretentiile emise de spital.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Ratiu cristina pe 23 Iunie 2010

Eu am fost foarte multumita de tot si de medici si de asistente de tot. Si eu si bebe am avut parte de o ingrijire foarte buna cu toate ca nu cunosteam pe nimeni si nu am dat nici atentii.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Eva pe 22 Februarie 2010

Eu personal am parere buna despre medicii de la ginecologie. Mie mi-au salvat viata si personalul s-a purtat frumos, igiena este in regula, mi-a placut ca se dezinfecta zilnic. In anul 2009 am nascut un baietel la spitalul din Tirnaveni si mi s-au parut cadrele medicale extraordinare.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures
De Timea pe 22 Februarie 2010

Depinde de fiecare sectie,la ginecologie personalul lasa de dorit,la neurologie de asemenea,la chirurgie personal bun, la nch igiena buna cu personal bun.

Mergeti la maternitatea veche
De Ani pe 30 Noiembrie 2009

Nici nu stiu unde este mai bine sa nasti.
Consider ca la maternitatea veche esti mult mai bine tratat.

Contact Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Reper cod: 540136
Site www.spitjudms.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.