• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
privata

Maternitatea Medicover

Maternitatea Medicover dispune de o echipa medicala dedicata formata din medici si moase care au grija de tine si se asigura ca ai la dispozitie tot ce-ti trebuie.

Departamentul obstetrica-ginecologie este dotat cu scaune Gracie, folosite pentru examinari si tratamente ginecologice, asigurand atat confortul pacientei cat si eficienta si...

Maternitatea Medicover dispune de o echipa medicala dedicata formata din medici si moase care au grija de tine si se asigura ca ai la dispozitie tot ce-ti trebuie.

Departamentul obstetrica-ginecologie este dotat cu scaune Gracie, folosite pentru examinari si tratamente ginecologice, asigurand atat confortul pacientei cat si eficienta si siguranta procedurii.

Maternitatea din cadrul Spitalului Medicover este dotata cu paturi de nasteri AVE, o solutie tehnica de ultima generatie, ce asigura maximum de confort pentru mamica si ajuta ca nasterea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

program non-stop;

maternitate;
neonatologie;
specialitati chirurgicale;
terapie intensiva;
pediatrie;
imagistica;
ambulator;
primiri urgente si triaj;

departament de terapie intensiva pentru nou-nascuti;
departamentul obstetrica-ginecologie este dotat cu scaune Gracie;
dotata cu paturi de nasteri AVE, o solutie tehnica de ultima generatie, ce asigura maximum de confort pentru mamica si ajuta ca nasterea sa se desfasoare In cele mai bune conditii;
dotata cu incubatoare si mese radiante pentru nou-nascuti;

Conf. Univ. Dr. Petre Cornel Bratila;
Dr. Antoneta Budu;
Dr. Magdalena Maria Dorobantu;
Dr. Alina Juganaru;
Dr. Ancuta Plai;
Dr. Andrei Cucu;
Dr. Cristina Maria Miron;
Dr. Elvira Bratila;
Dr. Elvira Sanduleac;
Dr. Ioana Carpus;
Dr. Vasilika Gero;
Dr. Silviu Istoc;

da

da

Call center: 021.9896;
Birou Internari: 021.304.1300;

cezariana de urgenta segmento-transversala - 7,574 RON;
cezariana electiva segmento-transversala - 7,574 RON;
cezariana electiva segmento-transversala gemelara - 10000 RON;
nasterea spontana in prezentatie craniana - 6,765 RON;
pachet nastere cezariana – 7574 RON;
pachet nastere naturala – 6765 RON;

Opinii utilizatori

groaznic
De Alexa_ctin pe 11 Iulie 2016

90% din timp la medicover am dat de doctori complet nepregatiti si incompetenti. am ajuns sa-mi fac ivestigatii de cancer la col cand eu nu aveam nici macar o infectie. cand m-am operat la ei m-au uitat in sala de reanimare cu butonul de panica pe alt pat... si cate si mai cate...sper sa nu mai fiu obligata sa le trec pragul.

Dr. Zaharia Marius medic de nota 10
De Irina pe 03 Noiembrie 2015

Am născut acum o Sapt la Medicover cu dr . Zaharia Marius. Un dct care a raspuns tuturor întrebărilor , a fost mereu disponibil, a demonstrat profesionalismul , iar întreaga echipa Medicover este de nota 10.

Dr. Cucu Andrei - medic ginecolog exceptional
De Bianca pe 27 Ianuarie 2014

Buna seara,

Am fost si in continuare voi ramane pacienta dr. Cucu Andrei. Este un medic de nota 10. Iti transmite sentimentul de siguranta, calmitate si optimism. Il recomand tuturor viitoarelor mamici precum si femeilor care vor sa beneficieze de rezolvarea anumitor probleme ginecologice pe cale laparoscopica.

A nascut cineva la spital Medicover?
De Tania pe 12 Septembrie 2013

A nascut cineva la spital Medicover? Va rog cateva pareri, nemultumiri, cum sunt medicii, sectia de neonatologie, cum v-ati simtiti dupa nastere, ce urgente acopera si caror situatii nu fac fata? Multumesc.

Contact Maternitatea Medicover

Adresa

Pechea, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartierul Aviatiei
Site www.spitalulmedicover.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.