• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
213 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
privata

Maternitatea MedLife Eva Brasov

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate...

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Maternitatea reuneste 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor acestora servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei femei care ne-a trecut pragul. In sprijinul acestora, am incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul pentru serviciile noastre reprezinta co-plata actului medical.

Din 2007 pana in prezent, Clinica Eva a inregistrat peste 4700 de nasteri, 23% dintre acestea fiind din afara Brasovului.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2011 actionar majoritar al Eva.

sistem de garzi medicale;

24/24 h, 7/7

ATI;
obstetrica;
neonatologie;
ginecologie;
chirurgie plastica;
laborator;

5 cabinete de consultatii de specialitate;
3 sali de nastere
anestezie terapie intensiva;
neonatologie;
16 rezerve in maternitate;
sectie de chirurgie cu 2 sali de operatii;

servicii de ambulatoriu;
servicii de spital
servicii de maternitate;
servicii de laborator;

Conf. univ. Moga Marius, Doctor in Medicina, Seful Sectiei Clinice Universitare OG IV - Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Brasov, Seful Departamentului de Specialitati Medicale si Chirurgicale - Facultatea de Medicina - Universitatea Transilvania Brasov, Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala, Supraspecializarea In Gineco-Oncologie, Atestate de studii complementare in: Ecografie Obstetricala si Ginecologica, Colposcopie, Chirurgie laparoscopica, Planificare familiala, Medicina de Urgenta, Management sanitar, specializari:
obstetrica ginecologie;

Dr. Anastasiu Costin, Asistent Universitar; Dr. in Stiinte Medicale, specializari: obstetrica;

Dr. Antonya Livia, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ciobanu Codruta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gadiuta Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Galiteanu Anca, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ionel Aurel, medic primar, specializari:obstetrica ginecologie;

Dr. Moldovan Ionel, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Musetescu Marieta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Gheorghe, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Mircea, doctorand Stiinte Medicale, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Tudorache Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Vulcan Florin, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Badiu Carmen medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Bisoc Dorel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Giurgiu Ioan, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gologan Radu, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Iacovache Tudor, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie

Dr. Nicolae Gabriel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Pintea Alexandru, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Podasca Cezar, asistent universitar - Doctorand UMF, specializari: obstetrica ginecologie;

la etajul 1,10 paturi pentru mama si 10 paturi pentru nou-nascuti;
la etajul 2, 9 paturi, din care 6 paturi destinate Chirurgiei Ginecologice si 3 paturi ATI, saloanele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi;
la etajul 3, 3 saloane cu 6 paturi in total;

16 rezerve in maternitate;

call center: 0268.960

Opinii utilizatori

Numar telefon mobil
De Ion elena pe 20 Aprilie 2012

Buna, ti-am citit mesajul si am vazut ca ai nascut cu dr. Bisoc. Am si eu nevoie de nr. de tel al dansului daca il ai trimite-mi-l si mie la adresa de mess elenaion28. Mersi si astept raspuns.

Clinica Eva Brasov
De Lydia pe 11 Aprilie 2012

Intradevar clinica este ok cu mici exceptii, am nascut si eu acolo in mai 2011, dupa ce nasti indicat ar fi sa tii bebele cu tine in salon pt ca infirmierelor care ar trebui sa aibe grija de ei "li se cam rupe" am mers de multe ori noaptea la salonul bebelusilor si ei plangeau de mama focului iar ele stateau in camera alaturata la telenovele cu sonorul la maxim ca sa acopere plansul bebeilor, iar dr.Baciu nu stiu de ce mai face controlul gratuit de dupa externare ca e gratis si de gratis e facut, noua personal ne-a zis ca e ok bebele si a doua zi m-am internat cu el cu icter prelungit, cred ca ar fi putut sa si dea seama si dansul daca arata putin interes ca nu am mers la dansul doar pentru o simpla cantarire, in rest mii de multumiri Dr. Gadiuta, intradevar, pe tot parcursul sarcinii si la nasterea fost o doctorita si un om deosebit. Mii de multumiri, a facut ca sarcina si nasterea sa fie placute si sa imi mai pot dori inca un bebe.

Dr. Bisoc
De Claudia alina pe 19 Decembrie 2011

Buna! Am nascut acum un an la aceasta clinica o fetita superba, si am fost supravegheata din luna a 7-a de dr. Bisoc, un om extraordinar, si datorita lui am curajul sa spun ca nu exista durere la nastere si m-a facut sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa-l fac si pe al doilea, si cu siguranta n-o sa mai astept mult, pentru ca intr-adevar copii sunt cea mai mare avere.
Tin sa-i multumesc Dr. Bisoc pentru tot ce-a facut pentru noi si pentru ca a dat dovada de un profesionalism extraordinar.

Dr Baciu Damian
De Mihaela pe 29 Noiembrie 2011

Dr. Baciu Damian este un om minunat inainte de toate, si mai apoi un doctor pediatru de exceptie. Isi face timp pentru pacienti oricand, este intotdeauna deschis catre tot ce este nou si intottdeauna prescrie tratamente bune care dau rezultate imediate. Eu am nascut la clinica EVA si de cand o am pe fetita mea, am fost cu ea la Dr. Baciu. Vi-l recomand cu caldura!

Cei de la Clinica Eva sunt o echipa de nota 10
De Roxana sima pe 20 Noiembrie 2011

Buna ziua, sunt din Focsani si am nascut de curand la Eva doi baietei gemeni. Vreau sa multumesc intregii echipe de la Clinica Eva Brasov condusa de Dl Doctor Ionel Aurel, pe toata sederea mea acolo au dat dovada de profesionalism si mai mult decat atat m-a facut sa ma simt ca acasa. Nu stiu daca in alte clinici gasesti caldura sufleteasca si daruirea pe care am simptit-o eu in aceasta clinica. Recomand la toate mamicile sa mearga cu inima larg deschisa pentru a naste la Eva.

Numai laude pentru clinica Eva!
De Lavinia pe 16 Noiembrie 2011

Am nascut anul trecut in clinica Eva cu dr. Baiulescu si am fost mai mult decat multumita de tot tratamentul de care am avut parte acolo!

Clinica Eva Brasov
De Elena pe 12 Noiembrie 2011

Am nascut anul trecut la Eva cu dl. Dr. Bisoc. O experienta minunata, servicii impecabile atat din partea dlui Dr.Bisoc cat si din partea asistentelor. Am platit nasterea si atat, nimic in plus dlui doctor si asistentelor. S-au purtat minunat, am primit atentie mai multa decat as fi avut nevoie, de asemenea mancarea foarte buna. In concluzie recomand din inima tuturor viitoarelor mamici Clinica Eva.

Multumiri!
De Raluca pe 11 Septembrie 2011

Multumesc intregului personal al Clinicii Eva din Brasov si in mod deosebit domnului doctor Iacovache, un medic de un profesionalism deosebit, ce m-a supravegheat pe toata durata sarcinii! Datorita lor am nascut un baietel perfect sanatos si dragut! Brasovencelor ce isi doresc sa nasca acolo le recomand cu multa sinceritate sa apeleze cu incredere la serviciile acestei clinici. Eu personal am avut o experienta pozitiva nascand acolo! Multumesc tuturor!

Clinica Eva Brasov
De Mira pe 27 August 2011

Super clinica Eva. V-o recomand tuturor.

Clinica Eva Brasov
De Eni pe 25 Iulie 2011

Am auzit de la o prietena care a nascut la Eva ca nu trebuie dat nimic nimanui ca nu primesc. Ea a vrut sa dea si s-au suparat.

Contact Maternitatea MedLife Eva Brasov

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Site www.medlife-eva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.