• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
213 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
privata

Maternitatea MedLife Eva Brasov

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate...

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Maternitatea reuneste 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor acestora servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei femei care ne-a trecut pragul. In sprijinul acestora, am incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul pentru serviciile noastre reprezinta co-plata actului medical.

Din 2007 pana in prezent, Clinica Eva a inregistrat peste 4700 de nasteri, 23% dintre acestea fiind din afara Brasovului.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2011 actionar majoritar al Eva.

sistem de garzi medicale;

24/24 h, 7/7

ATI;
obstetrica;
neonatologie;
ginecologie;
chirurgie plastica;
laborator;

5 cabinete de consultatii de specialitate;
3 sali de nastere
anestezie terapie intensiva;
neonatologie;
16 rezerve in maternitate;
sectie de chirurgie cu 2 sali de operatii;

servicii de ambulatoriu;
servicii de spital
servicii de maternitate;
servicii de laborator;

Conf. univ. Moga Marius, Doctor in Medicina, Seful Sectiei Clinice Universitare OG IV - Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Brasov, Seful Departamentului de Specialitati Medicale si Chirurgicale - Facultatea de Medicina - Universitatea Transilvania Brasov, Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala, Supraspecializarea In Gineco-Oncologie, Atestate de studii complementare in: Ecografie Obstetricala si Ginecologica, Colposcopie, Chirurgie laparoscopica, Planificare familiala, Medicina de Urgenta, Management sanitar, specializari:
obstetrica ginecologie;

Dr. Anastasiu Costin, Asistent Universitar; Dr. in Stiinte Medicale, specializari: obstetrica;

Dr. Antonya Livia, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ciobanu Codruta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gadiuta Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Galiteanu Anca, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ionel Aurel, medic primar, specializari:obstetrica ginecologie;

Dr. Moldovan Ionel, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Musetescu Marieta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Gheorghe, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Mircea, doctorand Stiinte Medicale, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Tudorache Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Vulcan Florin, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Badiu Carmen medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Bisoc Dorel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Giurgiu Ioan, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gologan Radu, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Iacovache Tudor, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie

Dr. Nicolae Gabriel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Pintea Alexandru, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Podasca Cezar, asistent universitar - Doctorand UMF, specializari: obstetrica ginecologie;

la etajul 1,10 paturi pentru mama si 10 paturi pentru nou-nascuti;
la etajul 2, 9 paturi, din care 6 paturi destinate Chirurgiei Ginecologice si 3 paturi ATI, saloanele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi;
la etajul 3, 3 saloane cu 6 paturi in total;

16 rezerve in maternitate;

call center: 0268.960

Opinii utilizatori

Clinica Eva Brasov
De Diana pe 02 Noiembrie 2010

Am avut o experienta foarte neplacuta in Clinica Eva. Am mers pentru o interventie minora, doctorita a facut o treaba buna. Acea "sala de operatii" nici nu mai zic, nu le functiona aparatura, nu aveau ce le trebuia. Partea cea mai urata este ca dupa interventie, nu am reusit sa gasesc pe nimeni pe acolo, trebuia sa plec si nu era nimeni ca sa imi dea biletul de iesire si sa vada cum ma simt. Nu mi s-a dat nici un bilet de iesire, nici o hartie pe care sa scrie pe ce am dat atatia bani. Cand am cerut biletul de iesire m-am trezit cu intrebarea:"dar chiar iti trebuie tie bilet de iesire?".

Clinica Eva Brasov
De Adriana danis pe 01 Noiembrie 2010

Am nascut in iulie la clinica Eva. Personalul este foarte dragut cu tine, iar despre conditii nici nu mai vorbesc. Sunt excelente! Daca voi mai avea un copil, in mod cert voi apela la serviciile acestei clinici.

Dr. Galitianu
De NicoF pe 04 Octombrie 2010

Eu sunt programata miercuri la doamna Galitianu. Poti sa imi spui te rog mai multe detalii despre experienta ta negativa cu dansa? Am auzit numai lucruri bune despre doamna doctor, dar daca o parere este proasta as dori sa o ascult.

Clinica Eva Brasov
De Alina pe 02 Octombrie 2010

Doresc sa nasc la aceasta clinica si consider ca e o alternativa mai buna la maternitatea din Brasov. Este alegerea fiecarei mamici sa nasca unde crede ca e mai bine pentru bebe si pentru ea. Am observat pe parcursul sarcinii ca foarte multe persoane nu prea sunt informate despre aceasta clinica si mai ales pe acest forum multi isi dau cu parerea doar din auzite. Corect este sa fim informati si trebuie precizat pentru cei care nu stiu ca majoritatea doctorilor din clinica profeseaza si la maternitate(unde sunt titulari), intr-adevar este foarte important sa iti alegi un medic bun de la inceput si cred ca oricine poate sa isi dea seama de caracterul unui doctor, din pacate nu exista padure fara uscaciuni, insa nu pot sa fiu de acord cu afirmatiile de genul "la eva sunt numai medici incompetenti" este fals. Eu sunt pacienta la dr. Anastasiu, un profesionist si un om adevarat. In primul rand trebuie sa ne informam si sa discutam cu medicii nostri, sa intrebam in clinica de conditiile lor, aparatura, iar cazurile nefericite trebuie si ele scoase la iveala, mai ales la medicii slabi. Am avut si eu experiente negative cu dr. Galitianu si Preda Ghe. Cred ca e important sa stim de cine sa ne ferim chiar daca suna a reclama negativa!

Clinica Eva Brasov
De Ema pe 29 Septembrie 2010

Am nascut la Eva in august o fetita de 4 kg. Sotul a putut asista la nastere. Totul a fost excelent. Urmatorul bebe, daca ne ajuta Dumnezeu sa-l avem, se va naste tot la Eva si tot cu Bisoc Dorel, un om adevarat si un medic minunat. In sala de nasteri toata lumea a fost zambitoare, s-a ras, s-a glumit.

Clinica Eva Brasov
De Sarghie raluca pe 23 Septembrie 2010

Personalul este foarte bine pregatit si instruit.

Dr. Bisoc
De ANDRA pe 18 Septembrie 2010

Merci, Claudia, de raspuns. Poate ne intalnim la clinica la nastere. O sa sun si o sa fac programare la dr. Bisoc sper sa ma primeasca, avand in vedere ca am deja si eu 6 luni.

Dr. Bisoc Dorel
De Claudia pe 16 Septembrie 2010

Este un medic foarte de treaba, sunt gravida in 6 luni si prima data am optat pentru cezariana, dar discutand cu medicul dr. Bisoc am renuntat la ideea asta si m-a convins sa nasc normal doar daca, Doamne feresste o sa fie vreo complicatie sa fie nevoit sa faca cezariana, dar am incredere in dansul si sunt sigura ca o sa fie bine. Oricum mi-a dat mult curaj.

Clinica Eva Brasov
De Andra pe 15 Septembrie 2010

Si am ales sa nasc la clinica Eva, insa nu stiu cu ce medic, as vrea sa merg la Bisoc Dorel, eu am facut eco morfofetala dar la Sibiu, a durat cam o jumatate de ora, nu mi-a salvat pe stick in aceea zi nimic pentru ca nu avea timp, dar am rugat medicul sa le salveze cand are timp si sa ma anunte cand pot sa merg sa-l iau. Eu stiu ca le ramane in calculator ecografia si daca nu a avut timp atunci poti sa te intorci sa intrebi daca se mai poate sa-ti salveze ceva si tie.

Dr. Antonya Livia,
De ANDRA pe 15 Septembrie 2010

Sunt insarcinata in 25 de saptamani si pana acum am fost de cateva ori la Dr. Antonya Livia, la clinica Eva. La ultima consultatie nu prea mi-a placut de ea in sensul ca a evitat sa raspunda la intrebarea daca ma asista la nastere, m-a lasat sa cred ce vreau, apoi nu mi-a lasat nici macar un numar de tel in cazul in care am o problema sa o pot contacta. S-a purtat si foarte rece, respingator, mi-a facut si cateva observatii care nu isi aveau rostul si m-a facut sa ma gandesc sa schimb medicul. As vrea sa merg la Dr. Bisoc Dorel, ce parere aveti despre el? Eu am citit numai de bine pe forumuri, credeti ca ma primeste avand in vedere ca inainte am fost la alt medic din clinica? Dar sincer nu-mi mai face placere sa ma duc la ea, apoi tot ce am citit pe forumuri m-a cam speriat, e prima mea sarcina si vreau sa fie totul bine. Va multumesc!

Contact Maternitatea MedLife Eva Brasov

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Site www.medlife-eva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.