• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Localitate:
Craiova
Maternitate:
privata

Maternitatea MaDonna Maria

Maternitatea MaDonna Maria este situata in centrul Municipiului Craiova si ofera acces rapid, in maximum 10 minute, din orice cartier al orasului.

In sala de nasteri si sala de operatie aseptica se face monitorizarea permanenta materno-fetala în timpul travaliului, al nasterii sau operatiei cezariene.

Se utilizeaza...

Maternitatea MaDonna Maria este situata in centrul Municipiului Craiova si ofera acces rapid, in maximum 10 minute, din orice cartier al orasului.

In sala de nasteri si sala de operatie aseptica se face monitorizarea permanenta materno-fetala în timpul travaliului, al nasterii sau operatiei cezariene.

Se utilizeaza cele mai bune medicamente, materiale sanitare sterile de unica folosinta.

Se asigura recoltare gratuita de celule stem (colaborare cu companie autorizata).

Cazarea se face in sistem "rooming in" (salon pentru mama si copil), care asigura atat proaspetelor mamici cat sibebelusilor conditii de 5 stele: saloane single cu baie proprie atat pentru mama cat si pentru nou-nascut, pat electric cu telecomanda pentru alegerea celei mai confortabile pozitii, televizor LED, canapea insotitor, buton pentru asistenta dedicata cu raspuns prompt 24 de ore / zi, camasi, halate, papuci proprii fiecarei mame, biberoane, scutece de unica folosinta, set de cosmetice pentru mama si copil, etc.

Se asigura educatie maternala, instruirea pentru alaptare si puericultura, laptele praf necesar nou-nascutilor.

asistenta medicala permanenta 24 ore / 7 zile;

ecograf 4 D de ultima generatie;
cardiotocograf;
incubator cu servocontrol multiplu, unit de resuscitare nou-nascuti;
video-colposcop;
electrocauter;

servicii complete pentru proaspetele mamici;
cazare in sistem rooming-in;
servicii medicale in regim de ambulator;

rezerve sunt dotate cu: pat electric cu telecomanda pentru alegerea celei mai confortabile pozitii, aer conditionat, televizor LED, internet wireless, canapea insotitor, buton de inter-call pentru asistenta dedicata cu raspuns prompt 24 de ore / zi, baie proprie mama si baie proprie copil complet utilate, reviste si ziare;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0351.442.574

nastere normala (vaginala) cu pachet standard inclus â?? 4.500 RON in camera cu 1 pat (in limita locurilor disponibile);

Nastere prin operatie cezariana cu pachet standard inclus â?? 4.800 RON in camera cu 1 pat (in limita locurilor disponibile);

manevra recoltare celule stem (indiferent de banca de celule) â?? 1.000 RON;

Opinii utilizatori

Nu recomand!!
De Roxana pe 01 Februarie 2017

Am fost de doua ori la control/ecografie pentru sarcina, am făcut programare pentru vineri ora 16:30 am fost sunată in jurul orei 13 pentru confirmare ca o sa ajung (ne fiind din Craiova) am confirmat, am ajuns acolo la 16:10 am spus la Recepție ca am programare la 16:30, m am Așezat pe scaun și acolo am rămas pana la 18:30, am întrebat de 2 ori dacă au uitat de programarea mea....la 18:30 după ce rămăsesem ultima persoana in sala de așteptare ma ridic și întreb.... mi se spune sa mai aștept 5 minute!! Nu se poate așa ceva!! NU RECOMAND!! Sper sa nu treceti prin așa ceva!!

O mizerie!!!!!
De Ada pe 06 Decembrie 2016

O experienta oribila! O mizerie! Am nascut acolo in 2015 si aproape mi au omorat copilul. Dr.Trusca e incompetenta! Mi l a dat acasa bolnav. Am ajuns la Marie Curie cu el dupa o luna, cu anemie hemolitica, infectie urinara si icter cu bilirubina 11!
Am platit 4 mii de euro pe nimic. O inselatorie!
Acum i am dat in judecata!

Cea mai buna alegere!
De Sandra pe 04 Aprilie 2013

Am nascut acolo si recomand cu toata increderea maternitatea Madonna Maria! A fost cea mai frumoasa experienta, desi imi era tare teama de momentul nasterii, tot personalul de acolo mi-a dat incredere si a fost alaturi de mine! Mai rar asa ceva! Conditii super, super curatenie, rezerve cu baie proprie, in camere miroase a parfum, super dotari, asistente extrem de dragute si medici foarte bine pregatiti! Pentru mine, a fost cea mai buna alegere, si sunt convinsa ca va fi la fel pentru toate ce veti decide sa mergeti acolo!

Nastere
De Lavinia pe 24 Octombrie 2012

Buna ziua! As vrea sa va intreb cu ce doctor ati nascut? Sau cine v-a supravegheat sarcina. Sunt o viitoare mamica si ma intereseaza sa nasc in aceasta clinica. Multumesc.

5 Stele
De Deutzza_88 pe 30 August 2012

Si eu am nascut la maternitate in data de 20 iunie, au conditii optime si necesare pentru satisfacerea dorintelor pacientelor, echipa medicala bine pregatita. Am optat la privat pentru a evita contactarea infectiilor intraspitalicesti care sunt la stat.

Multimitor
De Geta24 pe 23 Iunie 2012

Si eu sunt pacienta lor si sunt extrem de multumita. Eu am avut ceva probleme in primul trim. si s-au purtat foarte frumos cu mine. Recomand clinica, mai ales ca au preturi rezonabile, iar conditiile sunt pe masura (5 stele).

Super!
De Ana pe 22 Mai 2012

Am fost extrem de placut impresionata de conditiile impecabile si personalul foarte dragut si amabil de acolo! Recomand cu toata increderea! Totul a fost Super!

Contact Maternitatea MaDonna Maria

Adresa

Constantin Brancusi, 8, Dolj, Craiova

Site www.maternitateamadonna.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.