• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Localitate:
Iasi
Maternitate:
privata

Maternitatea Arcadia

La Maternitatea Arcadia din Iasi personalul medical specializat va sta la dispozitie pentru a va prezenta situatiile in care operatia cezariana este necesara, procedura medicala in sine, precum si pentru a va oferi sfaturi cu privire la procesul de refacere fizica si emotionala dupa interventie.

Maternitatea Arcadia se aliniaza...

La Maternitatea Arcadia din Iasi personalul medical specializat va sta la dispozitie pentru a va prezenta situatiile in care operatia cezariana este necesara, procedura medicala in sine, precum si pentru a va oferi sfaturi cu privire la procesul de refacere fizica si emotionala dupa interventie.

Maternitatea Arcadia se aliniaza standardelor internationale in ceea ce priveste setul de teste obligatorii efectuate imediat dupa nastere pentru depistarea precoce a 32 de tulburari metabolice congenitale ale nou-nascutului.

Spitalul Arcadia este deschis permanent, fiind asigurate linii de garda pentru:
ATI;
chirurgie;
obstetrica - ginecologie;
pediatrie;
neonatologie;
cardiologie;
servicii medicale mobile;

obstetrica - ginecologie ambulator;
ecografie / morfologie fetala (ECOGRAF PHILIPS IU 22 - tehnologie 4D);
investigatii / interventii;
educatie parenatala;
obstetrica - ginecologie spital

rezerva standard sau VIP, de tip rooming-in (mama si copilul), si 3 mese pe zi (pe baza meniului personalizat stabilit de medic)

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Opinii utilizatori

Maternitatea Arcadia
De Laura pe 16 Iunie 2011

Un spital la standarde europene,cel putin pana acum.

Celule stem Arcadia
De Monique80 pe 01 Februarie 2011

Buna, Corina.Sunt si eu o viitoare mamica si as vrea sa nasc la Arcadia.Imi poti spune cu ce firma ti-ai rezoltat celule stem de a costat doar 100 euro?As vrea sa imi fac recoltare si toate firmele cu care am vb costa peste 1000 euro.Merci

Maternitatea Arcadia
De Cristina pe 05 Noiembrie 2010

Am facut operatie cezariana la Arcadia. Am avut placuta ocazie sa o cunosc si sa beneficiez de serviciile extrem de competente ale doamnei dr. Rusu Elena. M-a cucerit din ziua cand ne-am cunoscut pentru examenul preanestezic .Mi-a insuflat curaj si incredere pt. ceea ce urma. Va multumesc din suflet pt. confortul psihic si fizic si pt. ca ati fost langa mine la venirea pe lume a copilului meu drag.

Maternitatea Arcadia
De Camelia pe 25 Octombrie 2010

Cum ai ajuns Andreea de la 2000 RON la 4000 euro? Vezi ca pe site-ul lor scrie detaliat cat te costa o nastere la ei.

Maternitatea Arcadia
De Andreea pe 10 Octombrie 2010

Corina, am inteles ca pe langa cei 2000 Ron te mai costa ziua de spitalizare (in jur de 100 euro/zi), recoltarea de celule stem inca vreo 100 euro (daca nu faci contract cu firma colaboratoare), una sau doua consultatii inainte de nastre(alti euroi), nasterea cu medicul tau (pentru ca angajati sunt numai 2 medici, restul sunt colaboratori si platesti). Deci, cred ca se ajunge la o suma de 3500 - 4000 de Euro? Si eu as vrea sa nasc natural tot la Arcadia. Stiu ca e super, dar parca e cam mare suma totala.

Maternitatea Arcadia
De Corina pe 02 Octombrie 2010

E super la Arcadia. Am nascut primul copil in Spitalul Cuza Voda de unde am plecat amandoi cu o stafilococie cu care ne luptam si acum. Acum sunt din nou insarcinata si am fost sa vizitez Arcadia. Am ramas uimita de ce am vazut acolo. Cabinete de consultatii dotate cu cele mai performante echipamente (mese de consultatii electrice, cu telecomanda; cel mai bun ecograf 4D din oras, design deosebit, personal mereu cu zambetul pe buze). Rezervele sunt asemanatoare cu camerele de hotel de 5 stele - patul din rezerva este din lemn cu telecomanda pentru asezarea in diverse pozitii, poti chema asisteta prin telecomanda de la pat, LCD, toaleta cu dus. Sala de nastere naturala nu mai zic, nici nu zici ca e sala de nastere - e ca o rezerva! Am optat pentru pachetul de urmarirea sarcinii si cu siguranta voi naste la Arcadia. Ultima noutate este contractul cu CAS prin care, de la biroul de consiliere de la parter mi-a spus ca mai am de platit pentru nastere 2000 RON! Nu mi-a venit sa cred. E mai putin decat m-a costat prima nastere la Cuza Voda!

Contact Maternitatea Arcadia

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Site www.arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.