• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Oradea
Maternitate:
privata

Clinica de obstetrica si ginecologie Euclid

Clinica de obstetrica si ginecologie Euclid. Clinica Euclid este prima unitate privata in domeniul obstetricii si ginecologiei din Oradea, incepandu-si activitatea in 2012. Ne propunem sa oferim servicii medicale de excelenta intr-un ambient elegant, luxos si confortabil. Punem accent pe o abordare personalizata, in concordanta cu nevoile...

Clinica de obstetrica si ginecologie Euclid. Clinica Euclid este prima unitate privata in domeniul obstetricii si ginecologiei din Oradea, incepandu-si activitatea in 2012. Ne propunem sa oferim servicii medicale de excelenta intr-un ambient elegant, luxos si confortabil. Punem accent pe o abordare personalizata, in concordanta cu nevoile individuale ale fiecarei paciente si ne axam pe calitate, profesionalism si siguranta atat din punct de vedere medical, cat si pe plan uman.

aparatura medicala este de ultima generatie si garanteaza calitatea exceptionala a actului medical;
saloanele sunt amenajate elegant, fiecare cu toaleta proprie, pat electric cu telecomanda, aer conditionat, frigider, TV, acces la internet si sursa de oxigen;
cazarea in cazul nasterilor se face in sistem rooming-in, permitand sederea nou-nascutului in acelasi salon cu mama;
mesele sunt asigurate prin serviciu de catering, sub atenta indrumare a nutritionistului, astfel incat meniul sa fie adaptat necesitatilor fiecarei paciente;

consultatie ginecologica;
ecografie ginecologica;
colposcopie;
biopsie de col;
raclaj endometru;
extirpare polip raclaj;
avort incomplet;
biopsie vulvara sau vaginala;
dia-termo-cauterizare;
raclaj sarcina oprita din evolutie;
intrerupere de sarcina;
avort spontan de trimestru ii/ inducere avort medical trimestru II
nst – non-stress test;
test lugol;
hidrotubatie;
tratamente injectabile intravenoase si intramusculare;
aplicare sterilet;
extras sterilet;
rezectie condiloame vulvo-perineale;
nastere spontana fara complicatii;
nastere prin operaþie cezariana;
nastere spontana cu risc (pelviana, gemelara, uter cicatriceal);
nastere spontana fara complicatii, cu analgezie peridurala;
histerectomii abdominale / vaginale mari, miomectomie;
vulvectomie;
chistectomie, anexetomie, seu (sarcina extrauterina);
tripla operatie de la manchester;
conizatie clasica, cerclaj, corectie cicatrice perineala vicioasa;
conizatie cu ansa electrica;
incizie chist bartholinian;
himenoplastie;
vaginoplastie;
incizie hemato-colpos;
interventii la nivelul sanului (incizie abces mamar, sectorectomie);

Prof. Dr. Craiut Doru
Dr. Lacziko Szidonia
Dr. Lenghel Liviu
Dr. Nicoara Maria
Dr. Veres Monica

da

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0259.431.377

Opinii utilizatori

Multumesc Clinica Euclid!
De Ramona pe 02 Iunie 2016

Sunt foarte multumita de clinica Euclid am fost operata anul trecut mi a scos un ovar si o trompa si dupa opt luni am ramas insarcinata tin sa multumesc D lui Doctor Suciu un im deosebit si un doctor minunat acum sunt insarcinata in 5luni si am sa nasc tot la clinica eucli cu D nu Doctor Suciu va recomand cu incredere! Multumesc ca sunt bine si eu si bebelusuleu!

despre clinica euclid
De Major Timea pe 11 Martie 2015

Multa recunostinta si respect domnului Dr Suciu este un medic exceptional de bun in tot ceea ce priveste obstetrica ginecologie,azi am fost sa fac avort prin aspiratie deoarece sarcina mea a fost oprita in evolutie din pacate,dar vreau sa va spun ca totul a decurs cu multa atentie din partea domnului Dr!daxa va fi sa nasc in mod sigur voi apela tot la dansul si bineinteles la clinica euclid!deci inca odata atat am sa va mai spun apelati cu incredere vitoarelor mamici la Dr Suciu ca ci asa doctor nu ve ti mai intalni,respect profesionalismul atentia si explicitatea de care da dovada acest om minunat!respect Dr Suciu,anestezistei si asistentei care au participat si mu au fost alaturi ca si familia mea pot zuce! Succes Clinica Euclid incontinuare ! :)

Excelent
De Mihaela pe 27 Decembrie 2014

Am nascut primul copil la maternitate in 2011 cu Dr. Suciu prin cezariana deoarece nu era intors. Acum sunt iarasi insarcinata in 3 luni si am fost la control. Mi-a facut testul pentru Down si a iesit perfect. Mi-a si spus ca e din nou baietel si mi-a aratat si degetele de la manute. Un adevarat profesionist. Obisnuieste sa iti explice tot. Mi-a spus insa ca din ianuarie pleaca de la maternitate la clinica Euclid si dupa ce mi-a insirat motivele am inteles de ce. Tot ce am experimentat eu in 2011 la nasterea lui Tudor e adevarat: atitudinea personalului (am asteptat o ora sa vina o asistenta sa imi aduca un calmant), mancarea jalnica, igiena precara (m-am iritat pe tot spatele de la solutiile chimice cu care se spala lenjeria, infirmierele dau buzna in saloane dimineata si spala pe jos cu un mop murdar si deschid larg geamul pe copil), langa salonul meu era un salon de tiganci (trebuia sa fie atenta sa nu imi dispara banii sau telefonul) etc.

Pentru ca doresc sa nasc tot cu Dr Suciu, am fost sa vad clinica Euclid. M-a plimbat pe la toate etajele si vreau sa spun ca intradevar sunt conditii EXCELENTE. Cazare foarte buna (ca la hotel), fara tigani, mancarea ti-o comanzi din meniu si vine de la Scorilo, personal tanar si amabil, moasa, am cunoscut si doctorita de la anaestezie care sta cu tine inainte si dupa cezariana, totul e pe chitanta (fara spaga si cei 5 lei in buzunarul asistentei) si inclus in pret, familia poate sta cu tine pe tot parcursul procesului, seturi de unica folosinta la fiecare pacienta. Am ramas placut impresionata.

Am stat si m-am gandit mai bine si ii dau dreptate lui Erika: cu toate atentiile pe care le platesti in maternitate la o nastere ajungi aprope la aceiasi suma, dar conditiile de la Euclid sunt net superioare.

Imi pare rau ca nu era clinica si in 2011 cand l-am nascut pe Tudor. Dr Suciu mi-a spus ca taxa pentru cezariana e 3800 de lei si e mai ieftin decat in celelalte maternitati private (m-am interesat eu personal si la Pelican si in Cluj la Gynia) si nu voi ezita sa imi fac cezariana la Euclid. Sa fie intrun ceas bun.

Clinica de obstetrica si ginecologie Euclid
De Maria Alexandra pe 16 Decembrie 2014

Buna ziua,

Cu parere de rau impresiile mele despre aceasta clinica nu sunt prea bune.

Intr-o zi ma gandeam sa ma duc sa imi fac o consultatie ginecologica. M-am programat la doamna Veres. Am intrat in clinica, aer de spital de stat. Cabinetul doamnei Veres foarte vechi, aparatura mai veche decat la un cabinet de stat. Eu am mai fost la Clinici private, insa diferenta dinre Euclid si alta clinica din Oradea, nu dau nume este uriasa.

Am mentionat ca doresc un consunt complet, test babes papan, ecografie. A zis ca nu am nevoie de test si sa preleveze pentru test nimic. Am platit pe o simple ecografie 140 ron, si concluzia a fost ca sunt in stare perfecta.

Am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta, imi voi face din nou o programare la Domnul Kiss chiar daca va trebui sa astept 2 saptamani pana ma va putea primi.

Cea mai buna clinica
De Praja Bianca pe 21 August 2014

Multa recunostinta din partea mea in tot ceea ce priveste clinica EUCLID , personalul si in primul rand domnului doctor profesor Craiut Doru, conditiile de spitalizare absolut extraordinare.

Personalul medical, toti sunt profesionisti, care stiu cum trebuiesc tratati pacientii.
Va multumesc inca o data! Recomand cu incredere!

Multumesc CLINICII EUCLID!
De Roxana Coste pe 16 Februarie 2014

Multumesc medicilor si asistentelor de la Euclid pentru ca m-au ajutat sa il aduc pe lume pe micutul nostru Tudor-Andrei! Clinica are niste conditii cu adevarat exceptionale, iar personalul da dovada de mult profesionalism! Le doresc succes in continuare si cat mai multi bebelusi!

Super clinica
De FLORINA POPOVICI pe 16 Februarie 2014

Acolo am nascut-o si eu pe Teodora! Doar cuvinte de lauda am la adresa medicilor de la Euclid! Saloanele sunt superbe si au niste conditii mai ceva ca la hotel! Mult succes in continuare si mii de multumiri!

Parere foarte buna
De KORTIK ERIKA ANCA pe 17 Mai 2013

Eu am nascut la Euclid si nu credeam ca in Oradea poate sa existe servicii medicale si un personal calificat la un nivel asa inalt cum il ofera aceasta maternitate. Comfortul saloanelor si igiena te face sa te simti ca la tine acasa si nu ca intr-un spital, cum e maternitatea Oradea cu conditii insalubre de a aduce pe lume acesti mici ingerasi. Referitor la tarifele practicate, eu consider ca pretul e rezonabil avand in vedere serviciile oferite, iar facand un calcul cu cat te costa "atentia" la stat ajungi sa fii pe aproape. Eu am pornit de acasa sa nasc spre aceasta maternitate cu un suflu optimist ce nu il aveam daca mergeam la stat, asa ca recomand cu cea mai mare caldura tuturor femeilor care le pasa de viata lor si a copilului sa se orienteze spre privat pentru linistea si comfortul oferit dar mai ales pentru respectul intalnit, nemaifiind nevoite sa mergem sa nastem la Debrecen. Tot respectul meu si a familiei mele pentru maternitatea Euclid. Sa va dea Dumnezeu viata lunga.

Contact Clinica de obstetrica si ginecologie Euclid

Adresa

Nicolae Jiga , 13, Bihor, Oradea

Site www.clinicaeuclid.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.