• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 1

Clinica de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis - este cea mai noua clinica MEDAS din Bucuresti, localizata in apropierea Pietei Dorobanti pe str. George Calinescu la nr. 8 si beneficiaza de un spatiu generos si modern, cu dotari la cele mai inalte standarde europene.

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis ofera servicii de...

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis - este cea mai noua clinica MEDAS din Bucuresti, localizata in apropierea Pietei Dorobanti pe str. George Calinescu la nr. 8 si beneficiaza de un spatiu generos si modern, cu dotari la cele mai inalte standarde europene.

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis ofera servicii de excelenta in domeniile medicinei perinatale, ginecologiei si specialitatilor conexe beneficiind de cele mai noi si mai performante metode de investigatie si nu in ultimul rând, de o echipa multidisciplinara de medici specialisti.

Clinica de Medicina Materno-Fetala -MEDAS Feminis pune la dispozitie urmatoarele servicii clinice:

Medicina Materno-Fetala (ecografie obstetricala, bitest, triplutest, amniocenteza)
Obstetrica si Ginecologie
Senologie
Consult genetic
Consultatii de cuplu
Endocrinologie

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis pune la dispozitie urmatoarele servicii clinice:

Medicina Materno-Fetala (ecografie obstetricala, bitest, triplutest, amniocenteza)
Obstetrica si Ginecologie
Senologie
Consult genetic
Consultatii de cuplu
Endocrinologie

Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis pune la dispozitie si urmatoarele servicii paraclinice:

1. Imagistica Medicala

Ecografie obstetricala 3D/4D (diagnostic de sarcina, morfologie fetala de trimestrul I/ II/ III, monitorizare a sarcinii)
Ecografie ginecologica transabdominala si/sau transvaginala
Ecografie mamara si elastografie
Ecografie tiroidiana
Ecografie de monitorizare a ovulatiei
Sonohisterosalpingografie cu substanta de contrast – metoda moderna de investigatie in infertilitate, care permite explorarea permeabilitatii uterine si tubare in timp real. Metoda este repetitiva (fara limita de timp) si reproductibila (se inregistraza pe DVD). Avantaje: nedureroasa si fara expunere la raze X
Histeroscopie
Videocolposcopie
LifeSCAN 4D - ecografie 4D pentru intreaga familie - un concept dupa protocoale britanice si americane, noutate absoluta disponibila in premiera in România numai prin Clinica de Medicina Materno-Fetala - MEDAS Feminis.

2 Investigatii de laborator - analize medicale

Hematologie
Biochimie
Imunologie si Serologie
Autoimunitate
Microbiologie
Biologie moleculara
Alergologie
Citogenetica
Citopatologie
Genetica Moleculara
Teste hormonale
Anatomie Patologica

In diagnosticul prenatal se urmaresc urmatoarele repere esentiale:

Screening-ul prenatal de trimestrul I/ II pentru
anomalii cromozomiale
fibroza chistica
surditate ereditara
Ecografie obstetricala 3D/ 4D
Amniocenteza diagnostica pentru depistarea
anomaliilor cromozomiale
defectelor de tub neural
infectiilor amniotice (CMV, toxoplasma etc.)
fibrozei chistice
surditate ereditara etc.
Consult genetic
Consult nutritie pentru gravide
Consult endocrinologic pentru gravide
Depistarea si monitorizarea afectarii fetale in cazul pacientelor cu patologii asociate sarcinii si care pot influenta evolutia fatului

da

Call Center 021.9232
Luni - Vineri - 07:00 - 21:00
Sambata - Duminica 09:00 - 17:00

Opinii utilizatori

Dezamagire
De Moise pe 20 Martie 2017

Din pacate nu am apucat sa ma folosesc de serviciile dumneavoastra deoarece mi s a parut o lipsa de profesionalism ca ,cu 30 min sa ma anuntati ca mi se anuleaza programare deoarece dna doctor Coroama nu vine.

Contact Clinica de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis

Adresa

George Calinescu, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Vis-a-vis de Piata Dorobanti
Site www.medas-feminis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.