• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Localitate:
Bacau
Maternitate:
privata

Clinica Medical Service

Clinica Medical Service are urmatoarele specialitati: ginecologie (inclusiv nasteri), o.r.l, dermatologie, chirurgie generala si pediatrica.

Clinica Medical Service are urmatoarele specialitati: ginecologie (inclusiv nasteri), o.r.l, dermatologie, chirurgie generala si pediatrica.

luni - vineri 09:00 - 18:00;
duminica inchis

chirurgie
medicina estetica
ginecologie (inclusiv nasteri)
O.R.L.
dermatologie
chirurgie generala si pediatrica

interventii chirurgicale clasice si laparoscopice pentru:
fibromatoza uterina
prolaps genital
afectiuni ale vezicii urinare (Cistocel)
ruptura de Perineu
chisturi Ovariene
sarcina extrauterina
interventii chirurgicale clasice si laparoscopice si tratament pentru sterilitate
urmarirea sarcinii si finalizarea ei prin nasteri naturale sau operatie cezariana cu internare in clinica maxim 5-6 zile
profilaxia si tratamentul leziunilor de col uterin prin analize medicale
citologie conventionala
citologie Papanicolau in mediu lichid
determinarea ADN-HPV - Papiloma virus
videocolposcopie
histeroscopie
vaporizarea colului uterin cu LASER CO2 sau Radiosurgitron Ellman
urmarirea Sarcinii cu Ecograf 4D in timp real
ecografii pelviabdominale
ecografii ale sanului

dr. Doina Sargu
dr. Michael May

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0234.571.202

Opinii utilizatori

Sagu Doina
De Diana pe 18 Aprilie 2011

Nu stiu cum un doctor ca ea a ajuns la Medical Service, care se vrea o clinica cu pretentii. Daca vrea sa va trateze aceasta doctorita, mai bine fugiti. Eu eram interneta pentru mentinere si am inceput sa am contractii si ea era de garda. A vrut sa-mi scoata copilul. Noroc ca am insistat pana mi-a raspuns dr. mea la telefon, Dr. Zoican. Am nascut la termen un bebe frumos si sanatos.

Dr. Sargu
De Roxana pe 11 Decembrie 2010

Pe mine m-a salvat de la moarte, am ajuns foarte grav la ea cu avort spontan, si datorita ei sunt insarcinata acum in 29 de saptamani.

Clinica Medical Service
De Elena pe 24 Septembrie 2010

Am fost cu multi ani in urma la aceasta clinica la dr. Sargu Doina si am fost foarte dezamagita si am dat si o groaza de bani. Dupa tratamentul pe care l-am facut pentru a ramane insarcinata a trebuit sa fac avort. De fapt, eu eram insarcinata si cu ce mi-a facut dansa nu nasteam un copil normal. Daca aveam bani o dadeam in judecata.

Clinica Medical Service
De Jito pe 25 Iulie 2010

Sunt foarte multumit de serviciile lor, au rabdare iti acorda atentie, esti taxat cu chitanta. Nu se umbla cu spaga.

Clinica Medical Service
De Favoritedarkness pe 23 Martie 2010

Preturile sunt cam piparate. Nu este program in weekend, ci doar luni - vineri 09:00 - 17:00 (asa este afisat la intrare).

Clinica Medical Service
De Adaida pe 16 Martie 2010

Conditii excelente, personal mediu deosebit, preturi foarte mari - umflate chiar in cazul interventiilor chirurgicale.

Contact Clinica Medical Service

Adresa

9 Mai, 32, Bacau, Bacau

Site www.cms.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.