• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Magazin:
online

Zambirici.ro - magazin online de jucarii si hainute pentru copii

Zambirici.ro este magazinul online de jucarii si hainute unde toate visele copiilor dumneavoastra se implinesc. Magazinul Zambirici.ro comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii de la accesorii si produse pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la camere de copii, patuturi, carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate, ...

Zambirici.ro este magazinul online de jucarii si hainute unde toate visele copiilor dumneavoastra se implinesc. Magazinul Zambirici.ro comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii de la accesorii si produse pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la camere de copii, patuturi, carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate, toate alese cu atentie numai pentru copilul dumneavoastra.

carucioare copii:

carucioare multifunctionale
carucioare copii 2 in 1
carucioare copii sport
carucioare copii gemeni
carucioare copii tip landou
accesorii carucioare copii
scaune auto

jucarii copii:

jucarii educative
jucarii muzicale
jucarii de plus
papusi fetite
masinute, avioane si trenulete
seturi de constructii
seturi creative
accesorii fetite si baieti
puzzle
jucarii diverse
jucarii din plastic
jucarii baie
ateliere si banci de lucru
figurine
bucatarii gospodine
jucarii din lemn
corturi de joaca
pusculite
lego
jucarii bebelusi

decoratiuni creative
2d
3d
pentru toata casa
camera copilului
stickere gel
stickere auto
stickere gigant
stickere mici
stickere burete
tapet

masa si odihna:

camera copilului
patuturi copii
scaune de masa
carusel muzical
sac de dormit
lenjerii pentru patut
saltele patut
sezlonguri
biberoane

hainute copii:

body
bluzite
rochite
puloverase
pantalonasi
pijamale
treninguri
seturi
salopete
hanorace
mocasini / sosetute
costumase captusite
seturi fetite
tricotate

la plimbare:

biciclete - triciclete
la sanius
premergatoare
marsupii copii
genti pentru scutece
portbebe travel

joaca si activitati:

balansoare
leagane
trambuline
sporturi
carti
topogane
casute de gradina
locuri de joaca
cutii depozitare
igiena si sanatate:

supraveghere
articole pentru baie
cantare electronice
umidificator

Curier Rapid
Posta Romana

plata la livrare;
plata online cu cardul;
plata cu ordin de plata;

Opinii utilizatori

Nu recomand !
De Andreea pe 27 Iunie 2016

Am cumpărat cu cardul doua produse care arătau ca le au in stoc ,după doua zile M-au sunat si mi-au spus ca nu le au 😡banii nu i-am primit , sunt ffff neserioși !!
NU RECOMAND !

Multumim
De Arsene nicoleta pe 22 Februarie 2013

Multumim pentru produse, sunt de o calitate foarte buna, copii nostrii sunt foarte fericiti, si se joaca in continuu cu jucariile primite de la dumneavoastra. Va multumim inca o data si cu siguranta vom reveni cu o noua comanda.

Jucarii
De Vladau Andreea pe 22 Februarie 2013

Foarte bun magazinul, Recomandam. Au confirmat comanda rapid, iar curierul a ajuns a doua zi.

Contact Zambirici.ro - magazin online de jucarii si hainute pentru copii

Adresa

Bucuresti, Sectorul 6

Site www.zambirici.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.