• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Magazin:
online

Ookee.ro

Ookee.ro este un magazin unde puteti gasi o mare varietate de produse pentru copii.

Ookee.ro este un magazin unde puteti gasi o mare varietate de produse pentru copii.

arte si indemanare;
bebelusi;
cadouri;
carti;
constructii;
costume carnaval si accesorii;
figurine;
gradinite si scoli;
jucarii de baie;
jucarii de exterior;
jucarii de lemn;
jucarii de plus;
jucarii educative;
jucarii interactive;
la scoala;
masinute, trenulete, avioane;
mobilier si decoratiuni;
papusi;
puzzle si inacastre;
roboti, jucarii electronice;
sport si distractie;
stiinta si tehnica;
vehicule, biciclete;

Bucuresti

2 - 3 zile lucratoare

ramburs;
ordin de plata;
cash;
on-line

Opinii utilizatori

Servicii excelente
De Ookee pe 30 Ianuarie 2018

Va asiguram si suntem convinsi ca in final, asa cum va pot confirma si toti clientii care din nefericite cauze au suferit mici patanii, ookee.ro a solutionat amiabil toate aceste situatii.
In urma unui flux foarte mare de colete este normal sa apara erori, cerandu-ne scuze inca o data pe aceasta cale pentru neajunsurile provocate.
Pe viitor Ookee.ro ramane focusat pe solutionarea tuturor cazurilor aparute venind in intampinarea mamicilor cu jucarii educative, jucarii de exterior, jucarii la preturi excelente ( fiind importatori pentru o larga gama de branduri celebre de jucarii) !

Dezamagitor
De Ina pe 21 Decembrie 2017

Am comandat pt copilul meu o motocicleta electrica Frozen de la Ookee, cand am deschis coletul am ajums la concluzia ca motocicleta mai fusese odata montata, punga cu piesele aferente era rupta si toate piesele cazute prin cutie, manualul lipsa...mizerabil. In seara asta copilul meu trebuia sa si primeasca cadoul, cum ii explic eu toata mizeria asta?
Grija va rog la ce comandati pentru puiutii dumneavoastra de pe internet, nu recomand Ookee!
Multumesc!

lipsa de profesionalism in ambalare pachetelor
De Un tatic pe 20 Decembrie 2016

Am comandat cateva figurine de animale, si au fost lasate libere intr-o cutie supradimensionata, fara a fi puse in nici o punga sau alt element care sa le fixeze. Evident in urma transportului, cateva au ramas fara cozi si alte extensii.
Le-am dat si un email in care le-am povestit incidentul (fara sa le cer sa imi livreze prodsuele din nou, sau sa le deconteze, cum ar fi fost normal), si nici macar nu au sinchisit sa imi raspunda cu un "ne cerem scuze"...

Replica Ookee.ro
De Andrei pe 25 Iunie 2015

Buna ziua Doamna Nadia, dupa cum stiti se pot intampla cu parere de rau si cazuri in care coletele sa fie incurcate sau preluate de curier si nelivrate, ( ne cerem mii de scuze daca s-a intamplat asa ), insa , mi se pare exagerat ca in termen de o saptamana sa nu se fi rezolvat problema. Spre deosebire de alte siteuri ookee.ro are produsele in stoc , fiind importatori directi , iar daca este o problema atat de persistenta ookee.ro poate livra alt colet pana se identifica coletul pierdut.
Daca ne uitam la data in care este pus comentariul , ne ducem cu gandul la glumele de 1 aprilie pe de alta parte.

Ookee.ro
De Nadina pe 01 Aprilie 2014

Tocmai am anulat comanda la ookee. Am comandat o trambulina pentru ziua copilului care pica duminica. Mi s-a trimis un nr. de awb si confirmarea ca ajunge miercuri, cel tarziu joi inainte de ziua copilului. Joi am fost sunata si mi s-a spus ca s-au incurcat comenzile si ca trambulina va veni luni. Am inghitit si am tacut. Luni am sunat din nou si mi s-a spus ca sigur marti am trambulina. Azi e marti si dupa alte doua telefoane am aflat ca obiectul cerut nu a plecat din depozit. In concluzie, nu am trambulina, dar am un copil dezamagit. Am facut comanda in alta parte, dar gustul amar a ramas.

Contact Ookee.ro

Adresa

Aleea Varful cu Dor, 27, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.ookee.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.