• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
24 opinii
Magazin:
din orasul tau

Magazin Z

Magazinele Z propun o variata gama de imbracaminte pentru copii cu varstele cuprinse intre 0 si 14 ani, de la articolele pentru nou-nascuti pana la cele pentru adolescenti.

Magazinele Z ofera haine vesele, comode, practice si functionale, atat pentru scoala, cat si pentru orele de distractie, joaca si relaxare. Haine testate si...

Magazinele Z propun o variata gama de imbracaminte pentru copii cu varstele cuprinse intre 0 si 14 ani, de la articolele pentru nou-nascuti pana la cele pentru adolescenti.

Magazinele Z ofera haine vesele, comode, practice si functionale, atat pentru scoala, cat si pentru orele de distractie, joaca si relaxare. Haine testate si antialergice.

Modele senzationale si tentante, forme jucause, croiala lejera, culori sofisticate, accesorii haioase, modele variate, materiale fine, tesaturi de calitate, originalitate.

imbracaminte;
incaltaminte;
accesorii;
produse igena bebe

Magazinul 1 Str Calea Vitan, Nr. 55-59, L18 - Nivelul Fantani;
Nr de telefon 021.327.59.12;

Magazinul 2;
Str Calea Victoriei, Nr. 112;
Nr de telefon 021.659.42.88

cash / card de credit

Opinii utilizatori

Magazin Z
De Gigaru monica pe 05 Martie 2012

Eu nu am aceeasi parere despre perioada de oferte. Sunt clienta veche si nu am nimic de comentat asupra acestei asa zise practici. Am cumparat la toate reducerile. Intradevar,nu gasesti foarte multe haine, dar tot pleci cu niste haine. Haideti sa nu fim rautaciosi!

Magazin Z
De Bogdan pe 14 Ianuarie 2012

Multumim de reduceri!

Reduceri
De Dumitrescu Violeta pe 29 Iunie 2011

Este adevarat ca in prima zi de reduceri nu mai gasesti mai nimic. Hainele sunt rezervate din timp de catre vanzatoare contra unor comsioane. Nici mie nu mi se pare normal, insa spaga functioneaza in toate sistemele din Romania.

Magazin Z
De Cristina pe 06 Iunie 2011

Buna! sunt, sau mai bine zis eram, clienta a magazinului Z dn Iasi, Carefour Felicia. M-a deranjat foarte tare ca in ultimele 2 perioade de reduceri (in vara trecuta si in iarna) cand mergem in magazin in prima zi de reduceri nu mai gaseam mai nimic, produsele erau puse deoparte de vanzatoare pentru diversi clienti cu mult timp inainte de saptamana in care erau reducerile, ceea ce nu mi se pare corect. Nu am mai intalnit in alte magazine asa practici, sunt dezamagita.

Magazin Z
De Mihaela pe 28 Martie 2011

Eu cumpar de la Z de 5 ani de cand s-a nascut baietelul meu. Hainutele sunt foarte frumoase, culorile vesele. Am facut si eu o cerere pentru card si a trecut de atunci un an; inca nu a venit; sunt anuntata prin posta cand sunt reduceri, deci sunt in baza de date, dar cardul nu a ajuns.

Magazin Z
De Bianca pe 05 Februarie 2011

I like.

Magazin Z
De Adina pe 28 Ianuarie 2011

Sunt scumpe, dar frumoase.

Magazin Z
De Diana pe 17 Noiembrie 2010

Dinainte sa ne nastem cumparam hainute de la z, se potrivesc cu gusturile mele la modele, culori si materiale. E adevarat ca unele au preturi mai piperate, dar majoritatea se incadreaza in limitele posibilitatilor clasei medii . Deci in cazul in care cauti gasesti si pe buzunarul tau. O idee ajutatoare e aceea ca poti cumpara la sfarsit de sezon hainute pt la anul si astfel economisesti sume importante. Altceva de adaugat ar fi faptul ca reducerile corespund procentului afisat.

Magazin Z
De Alina pe 20 Septembrie 2010

Sunt foarte multumita de hainutele magazinului Z, dar m-ar interesa sa stiu ce-ti trebuie sa poti deschide un astfel de magazin in orasul tau {adica as dori sa-mi deschid in Buzau un astfel de magazin}.

Magazin Z
De Thea pe 18 Septembrie 2010

Hainutele sunt tare dragute si trendy, evident, preturile pe masura. Cumparam si noi hainute de la Z, dar mai mult in perioada de reduceri. Singura problema care am avut-o, a fost legata de body-uri: au inscriptionata masura pe interior, iar dupa vreo 2 spalari a inceput sa se cojeasca. Ceea ce ramane zgarie pielea copilului, cu restul hainutelor nu am avut probleme.

Contact Magazin Z

Adresa

B-dul Timisoara, 26, Bucuresti, Sectorul 6

Reper L99 - Etajul 1
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.