• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
9 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

Magazin EduTeca

Magazinul online EduTeca comercializeaza software educational pentru copii de la 3 la 7 ani. Seria "Anotimpurile" este compusa din 8 CD-uri educationale interactive, adresate copiilor prescolari. Acestea imbina placerea jocului cu metode educationale conforme cu programa scolara.

Magazinul online EduTeca comercializeaza software educational pentru copii de la 3 la 7 ani. Seria "Anotimpurile" este compusa din 8 CD-uri educationale interactive, adresate copiilor prescolari. Acestea imbina placerea jocului cu metode educationale conforme cu programa scolara.

CD1 - Toamna "A sosit toamna!"
CD2-Toamna "Bogatiile toamnei!"
CD3 - Iarna "Vis de iarna!"
CD4-Iarna "Clinchet de clopotei!"
CD5 - Primavara "Natura se trezeste la viata!"
CD6 - Primavara "Oamenii si primavara!"
CD7 - Vara "Serbarea verii!"
CD8 - Vara "In vacanta mare!"

Bucuresti

0371.089.200 - luni - vineri in intervalul 16:00 - 19:00;

plata on-line;
ramburs;

Opinii utilizatori

Review
De Iordache Marin pe 29 Noiembrie 2012

Sunt bune. Luati cu incredere.

Captivante
De Miruna Stefan pe 25 Noiembrie 2011

V-am vazut la Gaudeamus. Va doresc succes

Multumesc Adriana
De Bianca Rus pe 03 Noiembrie 2011

Multumesc Adriana pentru postul tau. Am luat la incurajarea ta. jocurile Sunt superbe.

Imi plac zanele!
De Adriana pe 29 Octombrie 2011

Felicitari echipei! Sunt educatoare si cred ca sunt cele mai bune de pe piata. Le folosesc la clasa. Imi place ideea cu zanele si integrarea lor in cd-uri. Grafica este minunata, aduce a Disney.

Nu-mi vine sa cred ca sunt romanesti
De Catalin pe 10 Octombrie 2011

Nu credeam ca mai exista produse romanesti care nu sunt tampenii. Bafta oameni, sunt surprins.

Cele mai bune de pe piata
De Alina Radulescu pe 28 Septembrie 2011

Sunt foarte multumita de ele

Bune, dar putine
De Nitescu Adelina pe 27 Septembrie 2011

Ne plac, dar sunt putine cd-uri si se gasesc dificil.

Sunt ok
De Diana Cristinache pe 23 Septembrie 2011

Am avut o problema cu cd-ul, nu mergea activarea prin sms bine. Am sunat si m-au ghidat pas cu pas si a fost ok. Era de la calculatorul meu. Trebuie atentie la instalare.

Putine, dar bune
De Cristescu Alina pe 23 Septembrie 2011

As fi vrut mai multe cd-uri. Din cate vad vand numai colectia EduTeca, deocamdata sunt putine cd-uri.

Contact Magazin EduTeca

Adresa

Bulevardul Ion C. Bratianu, 34, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.eduteca.ro/magazin/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.