• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

Cufarulfermecat.ro - costume de carnaval, costume de serbare, costume populare, accesorii

Cufarul Fermecat este unul din cele mai mari centre de inchirieri de costume de carnaval din Bucuresti, cu atelier propriu de creatie, unde se poate executa si cel mai neobisnuit costum. Avem peste 2500 de creatii, pentru copii, parinti dar si bunici. Va asteptam cu drag!

Cufarul Fermecat este unul din cele mai mari centre de inchirieri de costume de carnaval din Bucuresti, cu atelier propriu de creatie, unde se poate executa si cel mai neobisnuit costum. Avem peste 2500 de creatii, pentru copii, parinti dar si bunici. Va asteptam cu drag!

costume de carnaval;
costume populare;
costume de serbare;
accesorii de carnaval;

Str. Olimpului, Nr.59, Sector 4, Bucuresti

Luni - vineri: 10:00 - 18:30;

doar in cazul comenzilor on-line;

da;

Cash;
POS

Opinii utilizatori

Costume si accesorii pentru toate gusturile!
De TeoStan pe 03 Octombrie 2013

Am auzit la majoritatea prietenilor mei ca au avut petrecere costumata la firma si trebuie sa recunosc ca aveam emotii sa nu se anunte vreuna si la firma in care lucrez! Am avut emotii cu un scop, pentru ca petrecerea a fost anuntata( anul trecut in decembrie) si marea mea problema era in ce ma costumez! Am inceput cautarea bineinteles pe internet si la sugestia unei prietene am ajuns la Cufarul!

Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana putin mai dificila si nu credeam ca imi voi gasi ceva pe gustul meu vreodata! Fetele de acolo au inteles ce vreau si am ales o costumatie accesorizata pe masura!

Recomand cu tot dragul acest magazin fermecat!

Costume de poveste, impecabil croite
De AndreeaBadea32 pe 26 Septembrie 2013

Fetita mea se simte in al 9-lea cer cand mergem la Cufarul Fermecat. Inaintea fiecarei serbari mergem acolo si isi alege un costum de zana sau printesa. Varietate larga de costume, bine ingrijite.
Cred ca este cel mai tare magazin de costume pentru inchiriat!

Costume de inchiriat originale si personalizate
De Lored.ana pe 25 Septembrie 2013

Foarte dragut la Cufar. Cele mai frumoase costume sunt cele de copiii. Noi am facut un costum special la comanda de Soare pentru serbarea de la gradinita si a fost gata in 2 zile. A iesit exact cum l-am cerut.

Cele mai tari costumatii de inchiriat, calitate garantata
De Anonim pe 24 Septembrie 2013

Magazinul are o gama larga de costume si accesorii. Am inchiriat de la Cufar anul trecut de Halloween niste costumatii dementiale. A fost foarte distractiv.
Sigur revin si anul acesta in octombrie.

Costume curate, ingrijite si personal de exceptie
De Anonim pe 23 Septembrie 2013

Este foarte dragut la Cufarul Fermecat. Eu i-am inchiriat in iunie de ziua copilului, celei mici un costum de Alba ca Zapada. A fost foarte incantata. Costumele arata foarte bine. Recomand!

Cel mai tare magazin de costume pentru inchiriat!
De Anonim pe 23 Septembrie 2013

Am fost zilele trecute la magazinul Cufarul si pe langa faptul ca m-am distrat copios in a proba diverse costumatii, mi-a placut foarte mult tot ce am vazut acolo. Se gasesc costumatii pentru toate varstele, in plus daca nu au costumul pe care il soliciti ti-l pot face la comanda pentru ca au atelier de creatie propriu.

Contact Cufarulfermecat.ro - costume de carnaval, costume de serbare, costume populare, accesorii

Adresa

Olimpului, 59, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Intersectia Budapesta, Parcul Carol, Tineretului, Unirii, Bd. Marasesti
Site www.cufarulfermecat.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.