• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Magazin:
online

Caruciorbebe.ro

<a class="nav"href="http://www.caruciorbebe.ro/" target="_blank">TIA caruciorbebe.ro</a> - Suntem un magazin cu articole pentru copii si bebelusi, dar nu orice magazin! Primul site de vanzari articole pentru bebelusi care urmareste utilitatea, calitatea si pretul corect - regasite in acelasi produs - si...

<a class="nav"href="http://www.caruciorbebe.ro/" target="_blank">TIA caruciorbebe.ro</a> - Suntem un magazin cu articole pentru copii si bebelusi, dar nu orice magazin! Primul site de vanzari articole pentru bebelusi care urmareste utilitatea, calitatea si pretul corect - regasite in acelasi produs - si aplicate tuturor articolelor oferite spre vanzare.

Motivul ..si sloganul nostru: va oferim produse pe care le-am cumpara si pentru copiii nostrii, acesta fiind cel mai inalt criteriu de selectie pe care il cunoastem,ca parinti.

Produse oferite spre vanzare: carucioare copii, carucioare 3 in 1, carucioare multifunctionale, patuturi copii, saltele, lenjerii patut bebe, carucioare sport, pompe san, articole gravidute, scaune auto, scaune de masa, sterilizatoare, paturici, trusou si seturi particularizate, produse pentru siguranta bebelusului, articole igiena, articole alimentatie, sezlonguri, balansoare, accesorii mobilier, biciclete, triciclete, masinute , diverse.. si de toate pentru bebe si mamica.

Avem colaborari de succes cu cei mai buni producatori din Europa, din domeniul articolelor pentru copii si nou nascuti, aducem pe piata romaneasca branduri de traditie si prestigiu: suntem importatori unici la multe dintre produse - carucioare, paturi, saltele si lenjerii de paturi - produse in UE (Kunert ,Bebetto, Mikrus, Amy, Duetbaby, Poranek, Adbor, Witpol, Klups, Kacper, Tomi).

Toate produsele marcilor reprezentante de TIA caruciorbebe.ro respecta cele mai stricte norme de securitate si calitate europene U.N.E. EN.

Venim cu drag in intampinarea parintilor cu recomandari, sfaturi si idei utile in alegerea si combinarea produselor pentru bebe, astfel incat produsele alese sa fie confortabile pentru bebelus dar si utile ...pentru parinti.

carucioare 3 in 1;
carucioare 2 in 1;
carucioare multifunctii;
carucioare gemeni;
carucioare 2 functii;
accesorii carucioare;
scaune auto;
marsupii, hamuri bebe;
patuturi, saltele, mobilier;
paturici bebelusi;
lenjerii, accesorii patut;
alimentatie bebe;
activitati si relaxare;
jucarii, carusele;
activitati in aer liber;
igiena bebelusului;
sanatatea bebelusului;
siguranta bebelusului;
pentru mama;
hainute;
seturi &#8211; cadou;
saniute;

magazin de prezentare:

Calea Radnei nr. 233A, Arad

Program magazin de prezentare:

luni: 09:00 - 18:00;
marti: 09:00 - 18:00;
miercuri: 09:00 - 18:00;
joi: 09:00 - 18:00;
vineri: 09:00 - 18:00;
sambata: 10:00 - 13:00
duminica: inchis

comenzile se pot face si online - nonstop - se confirma automat prin e-mail si telefonic in timpul programului de lucru;

comenzile telefonice se pot face in cursul programului de lucru al magazinului de prezentare;

livrarea produselor de pe site-ul Tia caruciorbebe.ro se face pe intreg teritoriul tarii* utilizand serviciile de curierat rapid GLS, Urgent Curier sau Posta Romana;

la comenzile cu valoare de peste 1300 RON - transportul este gratuit (indiferent de numarul de produse comandate);

plata ramburs;

Opinii utilizatori

Caruciorbebe.ro
De Claudiabodogai@gmail.com pe 17 Iulie 2014

Am cumparat mai multe produse si carucior 3 in 1. Sunt foarte multumita. Recomand tuturor Tia carucioare. Va pup.

Un vanzator serios
De Bogdan pe 05 Februarie 2013

Am comandat un carucior pentru copii, combinatie model/culoare care nu se gaseste des pe stoc. Am pierdut importul din Polonia de la fabrica si am asteptat 8 zile pentru livrare. Am primit promisiunea ca sambata curierul va face livrarea, dar coletul l-am primit luni dimineata. Cam atat. In rest, nimic de reprosat.

Felicitari!
De Matei elena pe 23 Mai 2012

Am achizitionat de pe site-ul caruciorbebe.ro un carucior Mikrus Speed. Il recomand deoarece sunt foarte multumita de el. Tineti-o tot asa!

Caruciorbebe.ro
De Andreea pe 18 Mai 2011

Multumesc. Super produse.

Caruciorbebe.ro
De Vio pe 15 Mai 2011

Multumiti de calitate si promtitudine.

Caruciorbebe.ro
De Ancaalex pe 08 Mai 2011

Produse de calitate la preturi bune, merita.

Contact Caruciorbebe.ro

Adresa

Calea Radnei, 233A, Arad, Arad

Site www.caruciorbebe.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.