• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

Bebefast.ro - Magazin online cu articole pentru bebelusi

Bebefast.ro este un magazin online de articole pentru bebelusi si mamici ce isi propune sa vina in ajutorul parintilor pentru o crestere si educatie potrivita copiilor lor.

Articole pentru bebelusi, sugari, copii, mamici si tatici pentru ingrijirea si educatia copiilor, carucioare copii, scaune auto copii,scaune auto gemeni, scaune auto...

Bebefast.ro este un magazin online de articole pentru bebelusi si mamici ce isi propune sa vina in ajutorul parintilor pentru o crestere si educatie potrivita copiilor lor.

Articole pentru bebelusi, sugari, copii, mamici si tatici pentru ingrijirea si educatia copiilor, carucioare copii, scaune auto copii,scaune auto gemeni, scaune auto kg, marsupii, landouri, scaune de masa, articole de igiena si sanatate, siguranta, perne de alaptat, tampoane sani, tampoane igienice, patuturi, patuturi pliabile, lenjerii, accesorii patuturi, accesorii carucioare, carucioare sport, carucioare gemeni tot ce este necesar pentru ingrijirea bebelusului tau.

Date de contact:

Web: http://www.bebefast.ro
E-mail: comenzi@bebefast.ro
Telefon: 0728.414.300
Skype: bebefast
Facebook: http://www.facebook.com/bebefast/
Twitter: http://www.twitter.com/bebefast_ro

camera bebe;
carucioare;
scaune auto;
produse pentru baie;
la masa;
siguranta bebe;
igiena;
jucarii;
pentru mamici;
landouri;
marsupii;

on-line 24 h/24, comenzi telefonice de luni-vineri intre 09:00 - 18:00;

livrare prin curier rapid;
cost transport la comenzi < 300 lei pret unic 20 lei;

la comenzi mai mari de 300 lei, livrarea este gratuita;

ramburs si transfer bancar

Opinii utilizatori

magazin online ok
De Petronela pe 20 Aprilie 2016

sunt foarte multumita de magazin, mi-au fost livrate rapid produsele, mi-au fost oferite detalii despre produse inainte, am primit exact ceea ce am comandat. petronela .va pup

magazin ce isi respecta clientii
De Alina pe 03 Aprilie 2016

folosesc produsele cumparate de pe bebefast.ro si sunt foarte multumita, un magazin ce isi respecta clientii.am primit intotdeauna detaliile solicitate despre produse, personal amabil...recomand

bebefast.ro
De Ioana pe 19 Martie 2016

am cumparat produse inca din timpul sarcinii si acum pentru pustiul meu si sunt multumita de produse si de livrare care a fost rapida de pe o zi pe alta azi am comandat a doua zi m-am trezit cu produsle ...recomand

produse de calitate la un pret bun
De Andreea pe 08 Martie 2016

Folosesc produsele cumparate din acest magazin si sunt foarte multumita... recomand ...

produse folositoare
De Marusia pe 03 Martie 2016

gasesti produse folositoare pentru bebelusul tau aici, eu am cumparat cam tot ce aveam nevoie pentru bebelul meu. bafta va poop..

recomand
De Paul pe 02 Martie 2016

un magazin de incredere, produse bune, livrare rapida si personal amabil..recomand cu incredere acest magazin

magazin serios
De Mihai pe 01 Martie 2016

am cumparat de pe bebefast.ro si inca folosesc produsele, sunt ok si acum. recomand acest magazin

magazin de incredere
De Elena C. pe 22 Februarie 2016

am cumparat produse de pe bebefast.ro si sunt foarte multumita de produse, le folosesc si astazi pentru al doilea bebelus :P asa ca spor la cumparaturi, recomand produsele de pe bebefast.ro...

Produse utile
De Radu pe 22 Februarie 2016

am cumparat de pe bebefast.ro si am fost multumit de produse , au fost livrate rapid si mi-au fost explicate detaliile necesare de catre agentii de vanzari.Recomand

recomand cu caldura
De Zoia pe 16 Februarie 2016

Raport corect calitate-pret,recomand cu caldura, magazin cu diverse produse pentru a multumi cea mai pretentioasa mamica...

Contact Bebefast.ro - Magazin online cu articole pentru bebelusi

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Site www.bebefast.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.