• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Magazin:
online

BebeBliss.ro

Bebebliss.ro este unul dintre cele mai mari si mai serioase magazine online dedicate copiilor din tara. Peste 200 de modele de carucioare, sute de jucarii si multe alte accesorii pentru pitici de la patuturi si scaune auto pana la leagane si triciclete.

Viziteaza-ne si profita de promotiile zilnice si discounturile de...

Bebebliss.ro este unul dintre cele mai mari si mai serioase magazine online dedicate copiilor din tara. Peste 200 de modele de carucioare, sute de jucarii si multe alte accesorii pentru pitici de la patuturi si scaune auto pana la leagane si triciclete.

Viziteaza-ne si profita de promotiile zilnice si discounturile de membru.

Bebeficiezi de transport gratuit oriunde in tara, pentru orice produs cu o valoare de peste 400 RON.

Convinge-te de promptitudinea si profesionalismul servicilor noastre.

carucioare copii;
scaune auto;
patuturi;
jucarii;
haine copii;
balansoare;
sezlonguri;
scaune masa;

comenzile pot fi plasate online non stop prin intermediul site-ului sau a e-mailului comanda@bebebliss.ro, sau telefonic la numerele 0734.195.509, in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 18:00

livrarea prin Cargus Curier oriunde in tara;
transport gratuit oriunde in tara, pentru orice produs cu o valoare de peste 400 RON

transport gratuit oriunde in tara, pentru orice produs cu o valoare de peste 400 RON

plata ramburs sau prin ordin de plata

Opinii utilizatori

vreau sa cumpar
De Andreea pe 26 Iunie 2016

ma intereseaza patut si carucior bebe

voi comanda si in continuare
De Evelina pe 15 Martie 2015

Pot sa zic ca sunt clienta fidela a magazinului si asta nu doar datorita gamei mari de produse pe care le gasesc aici ci in primul rand datorita sfaturilor pe care le primesc de la fetele de la vanzari. De fiecare data cand am mers dupa recomandarea lor am primit exact ce am avut nevoie si le multumesc pentru acest lucru.

Recomand
De Rodica pe 13 Martie 2013

De aici, mi-am cumparat caruciorul pentru baietelul meu. Recomand, atat caruciorul Pepp de la Nuna, cat si magazinul Bebebliss. Au fost prompti si produsul este de o foarte buna calitate.

BebeBliss.ro
De Mina pe 02 Martie 2011

Am comandat de aici o tricicleta si totul a fost ok. Probabil voi reveni.

BebeBliss.ro
De Anca trica pe 03 Septembrie 2010

Chiar daca produsul pe care il doream initial nu era pe stoc pe culoarea dorita, recomandarea primita a fost probabil mai buna decat alegerea mea initiala. Personal sunt multumita si voi revenii pe bebeliss.ro

BebeBliss.ro
De Diana pe 11 August 2010

Am comandat de 3 ori de la Bebebliss si niciodata nu m-au dezamagit. Am primit comanda in 24 si am avut transport gratuit. Stiu sa isi fidelizeze clienti. Recomand.

Super
De Daria pe 13 Ianuarie 2010

Daria crede ca e cel mai tare.

Contact BebeBliss.ro

Adresa

Timis, Timisoara

Site www.bebebliss.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.