• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
5 opinii
Magazin:
online
Produse:
accesorii gravide
; perne ergonomice

Perne gravide, pentru alaptat si bebelusi

Perna pentru gravide si mamici este special creata pentru gravide, mamicile care alapteaza si bebelusii lor nastrusnici.
Perna se muleaza natural pe corpul gravidei, elimina presiunea abdominala si asigura confortul atat de necesar din timpul somnului.
Datorita formei si dimensiunii lor, vei avea suport pentru cap, burtica si picior.

Perna pentru gravide si mamici este special creata pentru gravide, mamicile care alapteaza si bebelusii lor nastrusnici.
Perna se muleaza natural pe corpul gravidei, elimina presiunea abdominala si asigura confortul atat de necesar din timpul somnului.
Datorita formei si dimensiunii lor, vei avea suport pentru cap, burtica si picior.

Perna Bastonas
avantaje si caracteristici:

- 4 moduri de utilizare:
- ca perna de dormit pentru gravida;
- ca perna pentru alaptat;
- suport pentru bebelus;
- ca suport pentru spate;

Poate fi folosita si de catre copiii mai mari.

- usoara si cu o forma ergonomica: chiar si in ultimele luni de sarcina este usor de mutat de pe o parte pe cealalta;
nu ai nevoie de un pat separat, doar pentru tine si perna;
deoarece are 2 parti din care una este detasabila, ii poti modifica foarte usor forma si dimensiunea;
- moale, silentioasa si sanatoasa: umplutura speciala este certificata sanitar; fiind din bilute din fibre elastice, hipoalergice si cu o durata foarte mare de utilizare - chiar si dupa spalari repetate si vidare, perna isi pastreaza consistenta pe durata mai multor ani;
- se intretine foarte usor: poate fi spalata la masina automata (la temperaturi inalte) si inalbita;
- nu te incalzeste: datorita permeabilitatii, interiorul pernei se pastreaza uscat si confortabil, fara miros; inmultirea microbilor si a acarienilor este redusa la minim;
- dimensiuni: lungime totala 1,5m / lungime; superioara 1 m; latime suport cap 0,6 m;
- pret: 120 lei;

Iasi

luni - sambata: 09:00 - 23:00;

in 48 ore de la comanda

la 3 perne Bastonas / Cornulet comandate;

nu

plata la primirea coletului;

Opinii utilizatori

E o super-investitie, mai ales daca vrei ceva care sa fie de folos muuulta vreme!
De Catalina pe 24 Septembrie 2014

Noi am luat-o acum 3 ani si o port si acum, la a doua sarcina - nu cred ca m-as putea desparti vreo noapte de ea. O recomand cu incredere, mai ales ca e facuta in Romania!

o mamica de gemeni multumita :)
De Catalina pe 22 Ianuarie 2012

Eu am luat de la ei si am fost f multumita chiar daca am folosit-o putin; perna este acum la fina mea care a spalat-o intreaga la masina de spalat - nu s-a lasta deloc, e in aceeasi stare, chiar daca s-a uscat cam greu. Pentru asta vreau sa va laud: aveti produse bune! Va saluta o mamica de 2 baieti :) :)

Perne gravide, pentru alaptat si bebelus
De Catalina Butoi pe 28 Ianuarie 2011

O folosesc de 6 luni: 3 luni de sarcina si 3 luni de bebe. Eu sunt foarte multumita, mai ales ca o folosesc si la alaptat si pot sa-i spal fata de perna.

Perne gravide, pentru alaptat si bebelus
De Mihaela pe 01 Iulie 2010

Stie cineva daca au magazin in Bucuresti sau cat costa transportul?

Perne gravide, pentru alaptat si bebelus
De Anca Badea pe 01 Iulie 2010

Nota 10 la promtitudine! Dorm foarte bine cu ea, dar dupa 2 luni si-a mai redus putin volumul. S-au gandit foarte bine cand au pus o rezerva de perlute de polistiren, asa ca am rezolvat relativ usor acest inconvenient. Pretul este bun, cam cel mai mic din cate am vazut pe net. Per ansamblu, ii dau nota 9. Cu siguranta mai pot aduce imbunatatiri, nu?

Contact Perne gravide, pentru alaptat si bebelusi

Adresa

Iasi, Iasi

Site www.pernegravide.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.