• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Magazin:
online
Produse:
accesorii gravide
; imbracaminte; lenjerie; cosmetice; perne ergonomice

Mamialapteaza.com - magazin cu produse pentru alaptat

Mamialapteaza.com reprezinta un proiect care a functionat de aproape doi ani in Romania sub alt brand si care a strans din toata tara in jur de 1000 de cliente.

Am folosit experienta acumulata, am ascultat nevoile si parerile clientelor noastre si am dezvoltat acest proiect nou (mamialapteaza.com) pentru a oferi ceva...

Mamialapteaza.com reprezinta un proiect care a functionat de aproape doi ani in Romania sub alt brand si care a strans din toata tara in jur de 1000 de cliente.

Am folosit experienta acumulata, am ascultat nevoile si parerile clientelor noastre si am dezvoltat acest proiect nou (mamialapteaza.com) pentru a oferi ceva diferit.

Ideea de a comercializa aceste produse atat de necesare alaptarii sugarilor provine din experienta proprie ca proaspata mamica a proprietarei acestui site Aceasta a gasit si folosit toate aceste produse atat de utile.

Noi cunoastem in detaliu toate problemele mamicilor din intreaga perioada pre si postnatala de aceea oferim produse calitative, sfaturi utile si trasport rapid astfel incat mamicile sa se bucure de produse exact atunci cand au nevoie.

bagajul gravidei la maternitate;
camasi si pijamale pentru alaptat;
set camasa de noapte de alaptat cu halat;
camasi de noapte de alaptat fara halat;
pijamale pentru alaptat;
surprize;
lenjerie intima;
cosmetice si accesorii;
perne alaptat;
sisteme de purtat sanatos;
sling fix;
sling reglabil;
mei tai;
wrap-uri;

luni - duminica: 08:00 - 24:00

In 24 de ore de la comanda orice colet pleaca de la noi din sediu si ajunge in 24 de ore prin Curier sau 3 zile lucratoare prin Posta.

Prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 190 de lei.
Prin Fan Courier pentru comenzi mai mari de 250 de lei

ramburs;
card;
transfer bancar;

Opinii utilizatori

Raspuns catre Dna. Anastasia Chiriac
De Anda Gheorghese pe 29 Aprilie 2017

Buna Anastasia,

Imi pare rau sa aud despre experienta ta neplacuta cu unul din produsele MamiAlapteaza.

Motivul pentru care s-a intamplat acest lucru imi scapa, deoarece nu cunosc mai multe detalii despre achizitia ta: care este produsul achizitionat, conditiile de folosire si de intretinere.

Ceea ce pot face in schimb pentru tine este sa iti ofer o inlocuire neconditionata a produsului achizitionat cu unul similar sau returnarea banilor.

Te rog sa iei legatura cu departamentul nostru de Customer Service fie la telefon 0730.214.754, fie prin email la mamialapteaza@gmail.com

Multumesc,

Anda Gheorghese
Manager MamiAlapteaza

PRODUSE NECONFORME ACHIZITIONATE DE LA mamialapteaza.com
De Anastasia Chiriac pe 11 Ianuarie 2017

Buna ziua,

Am achizitionat produse de la acest magazin si la spalare au iesit culorile intr-un mod de neacceptat, desi s-au respectat indicatiile de curatare (spalare). Am platit pentru un produs pe care nu l-am putut folosi, pentru ca nu poti imbraca asa ceva. Ghinionul meu a fost ca am spalat produsele, altfel ceream banii inapoi fara discutie. Nu recomand, clar, acest magazin. Atentie!

Contact Mamialapteaza.com - magazin cu produse pentru alaptat

Adresa

Brazilor, 41, Brasov, Rasnov

Site www.mamialapteaza.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.