• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Yellow Place

Yellow Place este un loc de joaca pentru copii de la 6 luni pana la 12 ani, un spatiu pentru petreceri si dedicat jocurilor linistite si activitatilor creative, cu jucarii potrivite fiecarei varste, jocuri frumoase care le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, imaginatia, indeminarea si usurinta in comunicare.

Stim ca activitatile...

Yellow Place este un loc de joaca pentru copii de la 6 luni pana la 12 ani, un spatiu pentru petreceri si dedicat jocurilor linistite si activitatilor creative, cu jucarii potrivite fiecarei varste, jocuri frumoase care le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, imaginatia, indeminarea si usurinta in comunicare.

Stim ca activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la virstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incit parintii sa poata sta, daca vor, alaturi de copii, sa se joace impreuna cu ei sau sa socializeze cu alti parinti, pentru ca avem nevoie de sprijin si schimb de informatii in cea mai frumoasa si provocatoare aventura a vietii noastre, aceea de a fi parinti.

Suprafata de 230 mp

animatori (clovni, pirati, zine, printese, Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa, Mickey Mouse, spiridusi, ingerasi);
modelare baloane in diverse forme, pictura pe fata (face-painting) profesionist;
jocuri si concursuri pe categorii de varsta;

tariful pentru copii include:
- una din variantele de meniu pentru copii;
- folosirea locului de joaca timp de 3 ore;
- invitatii;

09:00 - 22:00

Pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 luni si 3 ani am pregatit un spatiu special amenajat de 70 mp, sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, toate potrivite virstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.

Copiii cu virste cuprinse intre 3 si 12 ani descopera pe o suprafata generoasa de joaca o structura modulara pe mai multe nivele, topogan, gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, jocuri de constructii, papusi, masini de curse, mese speciale de desen, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.

Pentru ca stim cit de importante sint cartile in dezvoltarea intelectuala si educarea copiilor nostri am amenajat o biblioteca cu acces permanent, unde organizam si seri de citit povesti.

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact.

apa plata;
sistem sonorizare profesionist.

Opinii utilizatori

Yellow Place s-a mutat in Galeriile Titan
De Yellowplace pe 14 Octombrie 2018

Yellow Place s-a redeschis în “Galeriile Titan”, la etajul 2, începând cu data de 5 septembrie 2018. Am amenajat cu dragoste si grija un spatiu in care copiii cu vârste cuprinse între 1 și 10 ani se pot juca intr-un mediu sigur cu jocuri si jucarii, sub atenta noastra indrumare. La 5 intrari la locul de joaca achitate integral a 6-a este GRATUITA .
In plus, avem un spațiu distinct, exclusiv pentru petreceri, în care organizam evenimente pentru copii de la 1 la 15 ani: petreceri, aniversari, ateliere de creatie, lansari de carte, cursuri, ateliere de storytelling, caligrafie, scriere creativa si seminarii pentru adolescenti.
Locația este ușor accesibilă, la stația de metrou Titan, și are multe facilități pentru părinți: un magazin EMAG, un foarte frumos restaurant cu terasă și vedere spre parc, coafor, sală de fitness WorldClass , librărie, MegaImage, farmacie și multe alte magazine.
www.loc-de-joaca.ro

super
De Simonapopescu pe 22 Februarie 2012

Un loc de joaca ideal pentru cei mici. Baiatul meu are 1 an jumate si s-a simtit foarte bine aici.

Atelierele de vara
De Magda pe 29 Iulie 2011

Noua ne place acest loc. Am fost iarna, cand afara e frig dar e frumos si vara. Multumim pentru initiativa atelierelor de vara, faceti lucruri foarte frumoase pentru copii.

Yellow Place
De Pollet_a pe 19 Aprilie 2011

Daca poate cineva sa-mi dea detalii, rog sa-mi scrie la pollet_a@yahoo.com. Va multumesc. O seara buna. P.M.

Yellow Place
De Pollet_a pe 19 Aprilie 2011

As dori sa stiu cum ajung exact acolo. Un punct de reper solid. Vreau neaparat sa ajung acolo.

Yellow Place
De Aniela pe 09 Aprilie 2011

Este spatios, sigur, curat, personalul excelent, venim de fiecare data cu mare placere.

Yellow Place
De Mihaela pe 15 Decembrie 2010

Pitica mea se simte excelent aici.

Yellow Place
De Costin pe 11 Decembrie 2010

Noua ne place foarte mult.

Yellow Place
De Mary pe 18 Noiembrie 2010

Este un loc de joaca foarte frumos si curat.

Contact Yellow Place

Adresa

Soseaua Vitan Barzesti, 7A, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Centrul Comercial Vitantis
Site www.loc-de-joaca.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.