• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Sho-Sho PlayHouse - Loc de joaca supravegheat si petreceri tematice pentru copii

Sho-Sho PlayHouse a fost gandit ca un spatiu special pentru copii, unde acestia sa poata sa se joace in voie. Este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani. Organizam petreceri tematice pentru copii, cat si zile de nastere.

Cu ce ne diferentiem fata de ce exista deja pe piata clujeana?

In primul rand serviciile!...

Sho-Sho PlayHouse a fost gandit ca un spatiu special pentru copii, unde acestia sa poata sa se joace in voie. Este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani. Organizam petreceri tematice pentru copii, cat si zile de nastere.

Cu ce ne diferentiem fata de ce exista deja pe piata clujeana?

In primul rand serviciile! Oferta noastra va ocoli "pachetul" cu care sunteti deja obisnuiti sa-l vedeti descris aproape identic la concurenta. Nu cred ca v-ar interesa sa vedeti scris in pachet, ca de fapt jumatate din oferta, este alcatuita din furculite, servetele si farfurii din plastic iar covrigeii si snacksurile sa fie UN MUST HAVE.

Ne-am dorit de la inceput sa organizam petreceri pentru copii, cu o tematica mai aparte, care sa-i distreze si care sa le stimuleze simturile.

Pentru mai multe detalii ne puteti gasi pe pagina de facebook: Jaadee Events
https://www.facebook.com/pages/Jaadee-Events/431247633634096

Numerele noastre de telefon sunt: 0724.176.433 / 0752.170.184

loc de joaca pentru copii;

organizarea de petreceri tematice: "Angry Birds Party"; "Monsters Party"; "Mad Scinetist/Doctor"; "Under the sea"; "Police Party"; "Fireman Party";

luni - vineri: 09:00 - 18:00

sambata si duminica: in aceste zile, organizam strict doar petreceri pentru copii;

pentru locul de joaca si de daycare:

10 RON / ora pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 - 10 ani;
15 RON / ora pentru copiii cu varsta sub 2 ani;

Spatiu de joaca interior si exterior (terasa+curte).

daycare

Opinii utilizatori

Foarte bine organizat
De Sergiu pe 24 Septembrie 2013

Locatie curata, organizare super. Felicitari!

Sho-Sho PlayHouse - Loc de joaca supravegheat si petreceri tematice pentru copii
De Mariana pe 19 August 2013

E foarte dragut si fetitei mele ii place la nebunie acolo

Foarte dragut
De Maria Ban pe 19 August 2013

Multumesc echipei Sho-Sho Playhouse pentru clipele frumoase alaturi de ei.

Diferit
De Elena pe 19 August 2013

Intr-adevar, este diferit de ceea ce am vazut ca exista in momentul de fata pe piata, in ramura asta. Nu numai in Cluj, poate chiar diferit si de ceea ce ofera Bucurestiul. Imi place modul in care se organizeaza petrecerile si cel mai mult, temele propuse pentru party-uri. Din partea mea, nota 10. Felicitari!

Excelent
De Eva Rusu pe 19 August 2013

Un loc de joaca excelent pentru copii, dar nu doar atat este un spatiu in care si parintii se pot simti bine datorita faptului ca este o vila care are curte si terasa.

Contact Sho-Sho PlayHouse - Loc de joaca supravegheat si petreceri tematice pentru copii

Adresa

Huedinului, 9, Cluj, Cluj Napoca

Reper (Cartierul Manastur, zona Negoiu)
Site www.facebook.com/pages/Jaadee-Events/431247633634096
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.