• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

PlayZone

PlayZone este un spatiu de joaca interior, inchis, unde copii se pot distra, antrena, socializa, invata sa se descurce in diverse situatii si conjuncturi sociale, motrice, decizionale, contribuind la dezvoltarea psihica, fizica si sociala a acestora.

Un loc de joaca modular etajat special conceput pentru distractia maxima a copilului:...

PlayZone este un spatiu de joaca interior, inchis, unde copii se pot distra, antrena, socializa, invata sa se descurce in diverse situatii si conjuncturi sociale, motrice, decizionale, contribuind la dezvoltarea psihica, fizica si sociala a acestora.

Un loc de joaca modular etajat special conceput pentru distractia maxima a copilului: tobogane uriase, tobogane spiralate, poduri, tunele, obstacole, saltea elastica de sarit, leagane, piscina cu bile, jucarii magnetice, casuta, cuburi, puzzle urias, sotron si alte jucarii.

Locul de joaca este sigur, inchis, copiii nu pot parasi locul de joaca pana nu vin parintii/ insotitorii sa-i ia acasa; Exista un supraveghetor in zona de intrare care se ocupa de predarea copiilor parintilor, dupa ce in prealabil acesta a fost strigat la microfon de catre receptioner.

Se pot organiza petreceri foarte reusite la locul de joaca in sala de petreceri, special amenajata, pe tematica aleasa din portofoliul nostru: printese,supereroi(Spiderman, Batman, Superman), pirati, Star Wars, Winter party, Summer fiesta, etc. Petrecerile pot fi solicitate de parinti cu ocazia zilei de nastere sau de nume sau copiii pot participa la petrecerile noastre tematice ( Halloween, Mos Nicolaie, Craciun, Valentine's Day, Martisor, Paste, sfarsitul/inceputul anului scolar, etc).

PlayZone are unii dintre cei mai buni animatori pentru petreceri din Timisoara, care vor face ca fiecare moment petrecut de copilul dumneavoastra la noi sa fie de vis.
De asemenea, PlayZone poate organiza evenimente ( petreceri, serbari, jocuri si joaca organizata special pentru grupuri de copii monitorizati de supraveghetorii nostri) in colaborare cu clase de gradinita sau scoala sau alte grupuri de copii. Puteti consulta oferta speciala pentru scoli, gradinite.

Sala de joaca pentru copii, organizare evenimente.

Jocuri & jucarii, puzzle-uri si desene de colorat pentru copii de toate varstele
-Tobogane: mici ,mari drepte si in spirala
-Piscina cu bile in care poti inota, arunca cu bile la cos
-Saltea de sarit
-Labirint, castel,saci de box, leagan, etc

Concursuri, jocuri si dansuri organizate de animatorii nostri
-Intalneste personajele tale preferate
-Descopera-ti talentul muzical in cadrul serilor de karaoke
-Confectioneaza jucarii si cadouri dragute pentru prietenii tai in cadrul activitatilor de craft
-Arhitectura structurii locului de joaca este conceputa special pentru a permite copiilor sa-si imagineze si sa organizeze diferite jocuri
-Pictura pe fata si pe maini, orele de karaoke si vizitele surpriza ale personajelor preferate le daruieste copiilor un motiv in plus sa socializeze

10:00 - 22:00 (Luni-Duminica)

30 minute = 6.5 lei
Se considera o jumatate de ora orice perioada de timp cuprinsa intre 1 si 30 de minute.

1 ora = 10 lei
Se considera o ora orice perioada de timp cuprinsa intre 30 si 60 de minute.

1 ora si 30 minute = 15 lei
Se considera o ora orice perioada de timp cuprinsa intre 60 si 90 de minute.

2 ore = 18 lei
Se considerea doua ore orice perioada de timp cuprinsa intre 90 si 120 de minute.

NELIMITAT PREPAY 28LEI/ZI/COPIL
Doar cu plata in avans la inregistrare
Nu se returneaza nici o fractiune din suma preplatita la inregistrare pentru timpi de joaca neefectuati
Se accepta o singura iesire/intrare din spatiul de joaca

organizare petreceri;
animatori;
pictura pe fata;
invitatii personalizate;
meniu.

Opinii utilizatori

Contact PlayZone

Adresa

Aristide Demetriade, 1, Timis, Timisoara

Reper In incinta Iulius Mall Timisoara
Site www.playandparty.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.