• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Mayaricii - loc de joaca pentru copii

Au fost odata ca niciodata doi tineri parinti cu doua piticute. Cum parintii nu au primit instructiuni de utilizare, nu prea stiau unde sa-si plimbe noile iubiri. Asa ca au iesit, s-au plimbat, au cautat, s-au distrat... pana cand au realizat ca cel mai fericit loc unde se pot juca, relaxa, canta si dansa nu exista inca si trebuia...

Au fost odata ca niciodata doi tineri parinti cu doua piticute. Cum parintii nu au primit instructiuni de utilizare, nu prea stiau unde sa-si plimbe noile iubiri. Asa ca au iesit, s-au plimbat, au cautat, s-au distrat... pana cand au realizat ca cel mai fericit loc unde se pot juca, relaxa, canta si dansa nu exista inca si trebuia inventat.

Asa ca au pus umarul la treaba si impreuna cu un designer creativ au gasit locatia ideala pe peretii careia au coborat personaje din povesti si animalute dragute. Apoi au construit un castel pentru micutii cavaleri si casuta de turta dulce pentru fetitele dragute. Au adaugat o scena petru ca cei mici sa fie in centrul atentiei si unde povestile pot prinde viata prin piese de teatru si improvizatie. Iar pentru zilele calduroase de vara au amenajat terasa racoroasa cu loc de joaca exterior.

Cand amenajarea a luat sfarsit povestea noastra de fapt a inceput si trebuia sa primeasca un nume ca toate povestile. Sa fie inspiratia sau lipsa ei, dar intrucat protagonistele se numesc Maya si Ari(ana) am inventat un nume: MayAricii - cel de-al treilea copil al lor.

Curand au inteles ca suntem multi cei care ne trezim peste noapte parinti si ne dorim un loc intim si frumos. Mayaricii a devenit un loc de intalnire pentru parinti si copii rafinati, care pun accent pe servicii de calitate si o locatie creata cu bun gust.

Mayaricii vine la tine
Pentru ca vrem sa iti oferim aceleasi servicii si in alte locatii, am creat echipa de animatie Mayaricii care ne poarta energia si entuziasmul nostru oriunde ne chemi.

Venim la gradi sau scoala ta, evenimente corporate, botez/nunta, aducem Mayaricii kids corner la evenimentul tau, participam cu animatori calificati la targuri si expozitii sau chiar la tine acasa, in parcuri sau gradina ta.

Locurile de joaca si echipamentele de joaca in aer liber le ofera copiilor aer curat, prieteni noi si exercitii fizice.

Ce oferim?

Cele mai "cool" aniversari
Petreceri si evenimente private pentru pitici, parinti, bunici, catei si pisici 
Evenimente publice unice:
Ateliere creative grozav de inventive
Piese de teatru interactiv pentru un pitic activ
Petreceri tematice absurd de zburdalnice
Ateliere de olarit, rezultatul e inedit
Cursuri de parenting, absolutely amazing

De Marti pana Vineri intre 16:00 si 22:00
Sambata si Duminica intre 10:00 si 22:00

Marti - Joi: 10lei/ora, 30 lei/zi
Vineri - Duminica: 15lei/ora, 35 lei/zi

Structura Mayaricii:

Interior:

Copii:
Scena de spectacole
Casuta de turta dulce
Castelul cavalerilor curajosi
Tobogan si piscina de bile
Balonul pentru calatorii in timp
Jungla fermecata
Coltul piticilor

Parinti:

Lounge comfortabil
Bar/Receptie
Exterior:

Copii:

Nisipar
Leagane
Foisor si Tobogan
Perete de catarat si plasa

Parinti:

Terasa spatioasa
Banchete comode
Mese cu umbrelute

Opinii utilizatori

Contact Mayaricii - loc de joaca pentru copii

Adresa

Stoica Ludescu, 59C, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Str Turda, vis a vis de Parcul Regina Maria, in coltul strazii este blocul CFR Marfa
Site www.mayaricii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.