• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Happy Planet

Proiectul Happy Planet a fost creat din dorinta de a oferi si celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la jocurile preferate, dar totodata tinand cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii intr-un loc care sa acopere o gama cat mai completa de servicii...

Proiectul Happy Planet a fost creat din dorinta de a oferi si celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la jocurile preferate, dar totodata tinand cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii intr-un loc care sa acopere o gama cat mai completa de servicii intr-un ambient decent, spatios, bine utilat, prietenos si sigur.


Happy Planet este un loc de joaca pentru copii foarte mare si este optiunea perfecta pentru aniversarea zilelor de nastere, de nume sau orice ocazie speciala din viata fiecaruia cu efort minim din partea Dumneavoastra.


In acelasi timp locul de joaca HAPPY PLANET din interior este desfasurat pe 1500 MP, avand 3 sali pentru petreceri, ambele fiind dotate cu sonorizare si sistem profesional de lumini, mese amenajate pentru petreceri si cate un loc de fumat pentru fiecare sala . Am creat un salon de BILIARD, PING -PONG, AIRHOCKEY, FOOTBALL destinat atat copiilor cat si adultilor.


Happy Planet este structurat pe sectiuni distincte:
Playground (loc de joaca pentru copii) - labirinturi, tobogane gonflabile, trambuline, baschet;
Ateliere de creatie - dezvoltarea abilitatilor prin joaca, peste 20 tipuri de jocuri (pentru modelat, pictat, construit, piese magnetice, lego, etc)
Jocuri mecanice pentru copii - biliard, footbal, air-hochei, darts cafenea Loc de joaca copii Happy Planet
Cafenea- Terasa Caffe Planet (pentru parinti) - Parintii pot supraveghea copiii in conditii decente unde pot fi serviti de ospatarii nostri la masa, cu bauturi de la bar sau mancare de la bucatarie.

1500 mp

spatiu de joaca;
organizare petreceri pentru copii;

De luni pana vineri de la 16.30 la 21.00
De sambata pana duminica de la 11.00 la 21.00

20 de lei/3 ore de luni pana vineri de la 16.30 la 21.00
25 lei/3 ore de sambata pana duminica de la 11.00 la 21.00

Playground in aer liber
Terasa pentru parinti
Tobogane gonflabile
Pereti de catarat
Trampoline
Balansoare
Masinute electrice

playground (loc de joaca pentru copii);
ateliere de creatie;
jocuri mecanice pentru copii - biliard, footbal, air-hochei, darts;
cafenea - terasa Caffe Planet (pentru parinti);
parcul Happy Planet;

Opinii utilizatori

soareci la locul de joaca
De Alina pe 10 August 2015

Am serbat ziua fetitei la acest loc de joaca,ce pot spune este ca la masa,in timp ce stateam cu copii inauntru sa manace un soarece a trecut printer picioarele noastre!!!!!!!!!!! Am facvut scandal si ne-au facut reducere la nota de plata dupa ce I-am amenintat si sanepid-ul,opc-ul.Raspunsul doamnei care se vrea a fi manager dar nu are nicio treaba cu aceasta functie a fost ca a venit de afara acel soarece!!! sincer mi-e greu de crezut! asa ca mai bine feriti-va,ca nu vreau sa ma gandesc in ce conditii tin si fac mancarea!! Locul de joaca aglomerat,murdar,ingrijitoarele nu au nicio treaba cu copii..ca ex I-am solicitat unei dintre ele sa o ajute pe fetita mea sa coboare de pe topoganul gonflabil deoarece I se facuse frica cand ajunsese sus si nu mai vroia sa coboare iar fata aia a inceput sa tipe cat o tineau plamanii...fetitoooo coboaraaaaaa!!!! pai asta puteam sa fac si eu ,idea era sa se duca sa o ia.Intr un cuvant oribil,tiganie maxima,de evitat!!!!

personal oribil, mizerie
De Oana pe 29 Iunie 2015

Locul are mare potential, daca ar fi pe maini bune! La intrare nu ne-a bagat nimeni in seama, cautam noi pe cineva sa platim si sa ne spuna unde putem merge tinand cont ca erau niste petreceri acolo deapre care nu am fost informati cu 20 min mai devreme cand am sunat. Cand. In sf am gasit pe cineva sa vb cu noi a plecat in mijlocul discutiei fara nici o alta explicatie. Probabil o plictiseam. Apoi altcineva abia vb cu noi si ne-a informat ca ne putem juca doar in 2 locuri!!! Restul e pt petrecerile in desfasurare. Dar banii ii vor. Afara ploua.... Am acceptata asa... In 3 minute ciorapii lor albi erau NEGRI. Afara daca stateau desculti nu erau asa jegosi dupa 3 minute. Cand s-a dat fettita pe topogan si i-am vazut talpile, mi s-a facut rau. Langa piscina cu bile o parte din podeaua moale era iesita din prindere si ridicata. Chiar langa supraveghetoarea indiferenta care plescaia guma cat putea ea de tare, plictisita peste masura. Al meu copil de un an si ceva s-a impiedicat bineinteles si a cazut cu obrazul si gura chiar pe piciorul ei INCALTAT!!! Reactia ei??? A intors capul in partea opusa si plescaia guma. Nici macar nu l-a ridicat sau nu si-a luat copita infecta de pe fata lui!!!!!! Nu mai spun sa ma bage pe mine in seama, nici nu s-a uitat la mine a stat cu capul intors pana am plecat. O deranjam. In alt colt jucarii rupte si aruncate, parti de mobilier mizere si stricate. Chiar in mijlocul salii abandonate.... Oribil! Desi locul repet are maaaare potential, copiii fiind mici nu observa mizeriile si oamenii ratati, ei se distreaza cum pot. Dar noi parintii le-am rasuci gaturile alea care sustin asa capete inutile.

Happy Planet
De Stelian Cosoi pe 11 Septembrie 2014

Evitati acest loc! Astazi am serbat ziua copilului aici. Mi s-au luat de pe masa, fara sa fiu intrebata, platourile inca pline cu mancare, sticla de suc pe jumatate plina, farfurii de tort neatinse, punga cu surprize a unui invitat. Tortul ccomandat la coferia "Altfel" prin intermediul lor, trebuia sa aiba forma masinii Fulger din Cars, semana insa cu Bucsa de culoare rosie.

Cand mi-am exprimat nemultumirea fata de felul cum s-au purtat cu mine si invitatii, mi s-a vorbit foarte urat si am fost amenintata "ca pornesc alarma din incinta ca sa raman intepenita acolo pana dimineata". Si toate acestea in conditiile in care am facut o consumatie de 1000 lei.

O nota foarte buna
De Roxie pe 11 Ianuarie 2014

Am facut ziua de 7 ani a baietelului meu la acest loc de joaca si pot sa spun ca dintre toate locurile de joaca unde am mai fost la zile de nastere, aici mi-a placut cel mai mult. Spatiul este foarte mare, si este bine impartit, nu te calci pe picioare cu cei de la celelalte petreceri, mobilierul de joaca pentru copii este foarte divers si pentru toate grupele de varsta, pentru parintii fumatori sunt cel putin doua spatii inchise amenajate special (doua am vazut eu) in apropierea locurilor de la mese, nu trebuie sa iesi afara sau pe hol, personalul este foarte atent cu copiii, prompt si se adapteaza repede cerintelor, meniul pentru copii si pizza facuta de ei sunt gustoase (pizza e chiar delicioasa).

Am apreciat ca, desi, am facut rezervarea destul de din scurt, si pentru o zi de weekend cand este destul de aglomerat, am reusit sa colaboram foarte bine cu ei incat sa prindem loc si sa organizam o petrecere faina. Singura mentiune pe care o am e ca ar putea sa faca mai des curatenie la toalete.

Contact Happy Planet

Adresa

Soseaua Vergului , 59, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Vis-a-vis de Spitalul Malaxa
Site www.happyplanet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.