• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
BuyBooks
1 opinie
Localitate:
Librarii si biblioteci:
online

BuyBooks

BuyBooks.ro este o librarie online care ofera carti din diferite domenii. BuyBooks.ro este un produs All4web Internet Solutions Romania.

BuyBooks.ro este o librarie online care ofera carti din diferite domenii. BuyBooks.ro este un produs All4web Internet Solutions Romania.

Luni - Vineri intre orele 10 - 17

carti, ghiduri, manuale scolare

carti pentru copii, Beletristica, Bibliografie scolara, Carte bilingva, Carti tridimensionale, Enciclopedii, Literatura fantasy

comanda va fi achitata in functie de metoda de plata si metoda de transport selectata in cadrul procesului de completare a formularelor din cosul de cumparaturi

Daca cartile sunt pe stoc nostru, cartea va pleca astazi sau maine, in functie de ora la care ati facut comanda. Daca cartile trebuie achizitionate de la furnizori, maine, dupa pranz, veti fi sunat de un consultant de vanzari si, dupa ce confirmati telefonic comanda, produsele vor fi trimise tot maine, urmand sa ajunga la dumneavoastra in 24-48 de ore prin curier sau 3-5 zile prin Posta Romana. Pentru anumite titluri, timpul de procurare poate fi mai mare de 24 de ore, insa, tot maine, veti fi anuntat prin email despre acest lucru.

Opinii utilizatori

BuyBooks
De Mihai pe 16 Februarie 2011

Dintre toate librariile din Romnaia, buybooks s-a miscat excelent. Am facut comanda ieri si a ajuns azi pe la 6 la mine. Ce as putea "carcoti" este ca tipa de la telefon a fost cam directa, n-a vrut sa stea la povesti, sa-mi dea lamuriri la la oamenii prosti. Oricum, si-au facut treaba impecabil. N-au decat o parte din cartile afisate pe stoc, din fericire sunt clar marcate.

Contact BuyBooks

Adresa

-

Site www.buybooks.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.