• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Inseminare artificiala la Institutul Kaali Szeged

Inseminare artificiala la Institutul Kaali Szeged.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál...

Inseminare artificiala la Institutul Kaali Szeged.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);

inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii;
FIV;

Dr. Zadori Janos;
Dr. Krizsan Mária;

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Kaali Szeged
De Blaj.Iby746 pe 28 Ianuarie 2019

Buna fetelor!As dori mai multe informatii despre Clinica Kaali din Szeged, daca o recomandați? Eu si sotul meu incercam de 5 ani sa facem bebe dar fără rezultat.Din punct de vedere a medicilor din Timisoara suntem clinic sanatosi amândoi.Ne-am decis eu si sotul meu sa facem investigatii mai amănunțite pentru a găsi cauza nereușitei. Am putea merge pentru inceput doar sa facem analize necesare si pentru a afla o parere? Sau această Clinica e destinată doar celor care vor FIV sau inseminare? Cam la ce costuri se ridică? Va multumesc din suflet!

Pentru Ionela
De Maria pe 05 Octombrie 2016

Buna Ionela,recomand translatoarea Dna Gyongy +36303846397.Multa bafta!

Translatorul Dr Janos Zadori
De Ionela pe 28 Septembrie 2016

Buna ziua!Ma poate ajuta cineva sa iau legatura cu translatorul domnului DR Janos va multumesc anticipat!!!

FIV-ajutor
De Iluana pe 11 Iulie 2013

Elena, ai putea sa-mi dai mail-ul tau sa-ti pun mai multe intrebari legate de FIV-ul facut?
Multumesc anticipat!

Inseminare artificiala
De Ungureanu mihaela pe 29 Septembrie 2012

Buna tuturor! As dori sa va intreb ce parere aveti despre clinica din szeged? Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie (lipsesc spermatozoizii) si tare mult ne dorim si noi un bebe cum as putea lua legatura cu dl doctor Zadori Janos? O adresa de mai ceva sau un nr de contact! Si cam la ce costuri se ridica intreaga procedura de inseminare? Pot face analizele aici in Romania? Exista cineva care sa traduca din lb romana in engleza? Eu si sotul nu ne prea descurcam, va multumesc din suflet asptept rasp pe adresa mea de mail miha_sinzianu@yahoo.com

Astept email
De Ioana pe 13 Aprilie 2012

Buna Elena as vrea si eu sa vb cu tine pe privat de se poate.
Adresa mea de mess e ioanaleka@yahoo.it
Iti multumesc.

Imi doresc un bebe
De Lavinuta pe 25 Februarie 2012

Buna,as dori un nr. de tel. al dr. Zadori Janos si o persoana de contact care poate sa ne traduca. Multumesc.

Inseminare artificiala
De Maria pe 10 Februarie 2012

Am facut anul acesta la Giulesti o inseminare intrauterina fara nici un succes. Problema este la mine, nu am foliculi decat sub tratament de stimulare cu Ova-mit. Nu as vrea sa regurg inca la FIV, de aceea as mai incerca inseminarea artificiala. Imi puteti spune ce tip de inseminare ati facut si care sunt costurile? Cum pot lua legatura cu un medic de la clinica Kaali? Multumesc si doresc tuturor mult succes si multa sanatate.

Fiv Ungaria
De Elena pe 25 Ianuarie 2012

Sotul meu nu are probleme, eu sunt cea care am avut probleme ( trompele infundate), dr. Janos Zadori a fost care mi-a spus ce trebuie sa fac in urma analizelor facute. Pretul a fost undeva la 2750 euro( punctia, transferul si tratamentul ) tratamentul poate sa te duca putin mai mult din cauza foliculilor. Analizele le-am facut in tara la Bio Clinica.

Ajutor
De Ali25 pe 24 Ianuarie 2012

Scuze, Elena, imi poti spune ce probleme a avut sotul tau? Si al meu are probleme, mai exact spermatozoizii nu ajung la maturitate. Am fost in Romania la dr. si in urma operatiei i s-a spus lucrul acesta. Oare mai avem vreo sansa?

Contact Inseminare artificiala la Institutul Kaali Szeged

Adresa

-

Site kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.