• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Micul Regat Centru De Educatie Si Dezvoltare Timpurie Constanta

Micul Regat Centru De Educatie Si Dezvoltare Timpurie Constanta functioneaza intr-un spatiu nou, modern, special amenajat pentru copii in zona Victoria, Constanta.

Micul Regat Centru De Educatie Si Dezvoltare Timpurie Constanta functioneaza intr-un spatiu nou, modern, special amenajat pentru copii in zona Victoria, Constanta.

incepand cu varsta de 1 an pana la 6 ani;

program scurt: 08:00 - 12:00;
program lung: 08:00 - 17:00;

program scurt: 600 RON / luna;
program lung: 700 - 750 RON / luna;
program personalizat: 10 RON / ora;

da

engleza;

curte proprie special amenajata: nisipar, umbrar, jocuri si jucarii;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru, vizite la Micro Rezervatie, Delfinariu, Acvariu, Planetariu, muzee;
organizarea de excursii si drumetii in afara orasului;
expozitii de arta plastica;
concursuri cultural-artistice si sportive, festivaluri de dans si dramaturgie;
organizarea de serbari, carnavaluri, licitatii;
clubul bunelor maniere, clubul lui Stie-Tot;
ateliere de lucru: "Mereu creativitate" (HandCraft), "Micii bucatari"

karate;
dans modern;
activitate plastica;
arta dramatica;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice calificate;

supraveghere camere video

grupa de anteprescolari: 1,5 - 3 ani;
grupa de prescolari nivel I: 3 - 5 ani;
grupa de prescolari nivel II: 5 - 7 ani;

cabinet medical;
cabinet metodic;
sala de sport si spatiu de joaca in interior;

Opinii utilizatori

Abuzuri si rele tratamente
De Mirabela Nicoara pe 03 Iunie 2014

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/stirile-protv-de-la-ora-19-00-violenta-la-care-erau-supusi-copiii-intr-o-gradinita-privata-din-constanta.html

Micul Regat, Marele Infern pentru copiii constanteni
De Ana pe 03 Iunie 2014

Izbiti de perete, trasi de maini, smuciti, amenintati, taraiti pe covor sau loviti peste fata. In video-ul postat, un copilas este strans de maxilar si aproape ridicat de la pamant de educatoare. Copiii sunt bruscati, impinsi, loviti peste cap si izbiti de perete. Asta au indurat copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani dintr-o gradinita privata din Constanta, care functioneaza, insa fara autorizatie de la Ministerul Educatiei.

Oficiali din Inspectoratul scolar Judetean au declarat, pentru EVZ, ca â??Micul Regatâ?? nu este inregistrata si nici acreditata ca unitate de invatamant prescolar, ci functioneaza, din anul 2011, ca o simpla societate comerciala.

Avocatul parintilor care acuza personalul gradiniţei "Micul Regat" de rele tratamente aplicate copiilor lor a anuntat ca va solicita, marti, Parchetului de pe langa Tribunalului Constanta extinderea cercetarilor asupra conducerii centrului educaţional. "Consideram ca si conducerea gradinitei avea cunostinta si a tolerat ce se intampla acolo".

Directorul educativ, CRISTINA MANOLACHE, spune ca urmeaza sa fie transmis un comunicat de presa, fara sa faca alte precizari.

Vor deschide cu siguranta alta gradinita, cu alt nume, dar aceiasi angajati. Daca am fi informati si noi parintii din CT cine sunt acei angajati si acele directoare, am putea avea siguranta ca nu ne ajung copiii pe mainile unor tortzionari de minori. Sa speram ca se vor lua masurile corecte impotriva acestor neoameni.

O gradinita care trebuie evitata
De Alexandru pe 02 Iunie 2014

Am avut copilul la aceasta gradinita si in 3 zile a fost traumatizat. Cea mai slaba gradinita si cu cel mai slab personal. La aceasta gradinita se bat copii, se vorbeste urat si tot personalul de la directoare pana la angajate sunt niste nemernice. A trecut mai bine de 1 an de la cele 3 zile, dar acum se confirma banuielile:

https://www.reporterntv.ro/stire/acuzatii-de-rele-tratamente-aplicate-copiilor-la-un-centru-de-educatie-din-constanta

Contact Micul Regat Centru De Educatie Si Dezvoltare Timpurie Constanta

Adresa

Constanta, Constanta

Reper Zona Victoria
Site www.miculregat.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.