• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita nr. 60 Scufita Rosie
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita nr. 60 Scufita Rosie

Gradinita nr. 60 Scufita Rosie isi desfasoara activitatea in doua sedii, unul este pe strada Cuza Voda, iar cel de-al doilea pe strada Maria Tanase.

Gradinita are bucatarie proprie si cabinet medical cu o asistenta permanenta.

Materiile optionale sunt limba englza, informatica si dansul.

Gradinita nr. 60 Scufita Rosie isi desfasoara activitatea in doua sedii, unul este pe strada Cuza Voda, iar cel de-al doilea pe strada Maria Tanase.

Gradinita are bucatarie proprie si cabinet medical cu o asistenta permanenta.

Materiile optionale sunt limba englza, informatica si dansul.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

mai

nu

tramvai 19;
autobuz 116, 313, 381

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
organizarea de excursii

initiere Pc;
dans sportiv

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Adresa gradinita
De Daniela pe 19 Ianuarie 2018

Va rog mult îmi puteți spune unde este noul sediu, am fost în locația pe care o știam , pe Cuza Vodă , si e un afiș cu clădire de inchiriat. Si un nr de telefon dacă aveți va rog.
Va mulțumesc
Daniela

raspuns parinte multumit
De Eduard pe 07 Februarie 2017

Stimate parinte multumit,
Vreau sa va spun ca sala cu peretii plini de mucegai se afla la etajul cladirii din Cuza Voda (vorbesc de iarna anului 2015) deci deasupra salii unde dvs aveati copilul. Am facut sesizare la directoarea gradinitei (Zapan cred ca se numea) si impreuna cu ea am constatat faptul ca peretii din spatele placajelor de la patuturii erau negrii, la fel in spatele dulapurilor. Au venit cei de la primarie si au spalat peretii si daca nu gresesc au mai montat un calorifer pe colt unde era in floare mucegaiul. Puteti verifica pt ca sigur exista un deviz al acelei reparatii de mantuiala.
Va rog sa ma credeti ca am avut un SOC mare si eu si ceilalti parinti cand am vazut acei pereti negrii in spatele placajelor de la patuturi.

un parinte f multumit
De Elena pe 11 Decembrie 2015

Copilul meu este la aceasta gradinita si din punctul meu de vedere nu cred ca se putea mai bine oriunde in alta parte; avem marele noroc de a le avea pe dnele educatoare Crenguta si Monica ( anul acesta din pacate dna Monica a fost nevoita sa se transfere mai aproape de casa ) si cu mana pe inima spun ca sunt niste persoane deosebite, care iubesc copiii si in timpul pe care copilul meu si-l petrece la gradinita, aceste doua doamne sunt mame pentru copilul meu; intr-adevar s-au perindat multi directori in ultimii ani, dar nu ca ar fi fost incompetenti, dimpotriva as putea spune ca anul acesta gradinita se afla in acelasi sediu datorita fostei directoare si ii sunt recunoscatoare pentru acest lucru; anul acesta avem o noua directoare si se pare ca e pusa pe treaba...in sensul bun; am vazut sesizarea de mai jos legat de bucatareasa, ma vad nevoita sa mentionez si acest lucru, ca mancare gatita este f buna si copiii sunt multumiti si daca copilul dvs refuza sa manance si ajunge lihnit acasa, cu siguranta nu este vina celor din gradinita; am mai avut si noi un caz de parinte nemultumit ca fii-su nu primea carnita non-stop si felia de sunca pe care o primea dimineata era stravezie si vroia struguri sau alte fructe dubioase pe perioada iernii sau nu mai stiu ce alte minuni.....si daca esti cumva acel parinte, sper sa citesti acest lucru si sa-ti fie rusine de modul in care ai procedat, iar daca nu-ti convine, gradinite sunt o gramada in sector; n-am sesizat nici un fel de miros de mucegai, este adevarat ca activitatile se desfasoara in aceeasi sala de clasa unde si mananca si dorm, dar astea sunt conditiile oferite de marea primarie sector 4 si Ministerul Educatiei, care impun un anumit nr de copii si multe alte regulamente stupide; pe mine nu ma deranjeaza deloc acest lucru, din pacate ceea ce ma deranjeaza sunt parintii cu " pretentii " de tot felul care au impresia ca o data ce si-au lasat copilul in gradinita, scapa de orice fel de responsabilitate si nu-l mai intereseaza de nimic si acest lucru se vede in comportamentul copilului, comportament care afecteaza activitatile care-i includ pe toti ceilalti copii :( trist , dar adevarat !!!!!

Despre gradinita Scufita Rosie
De Eduard pe 16 Aprilie 2015

La gradinita Scufita Rosie, locatia de pe Cuza Voda sunt urmatoarele probleme: clasele cu pereti exteriori au mucegai, in aceeasi sala se desfasoara activitatile, se mananca si se doarme. Deci in timpul zilei nu se pot aerisi corespunzator salile pentru ca nu poti sa stai si cu copii in sala si cu toate geamurile deschise (ma refer mai ales la sezonul rece). O alta problema este ca nici mancarea nu mai este buna la Gradinita pentru ca bucatareasa s-a saturat si a plecat(salariu mic/atmosfera tensionata) iar acum au angajat o tinerica care nu se prea pricepe sa gateasca. Copilul nu mai mananca la gradinita, vine lihnita de foame acasa si se plange ca nu mai e mancarea ca altadata. In privinta asta cred ca se pot rezolva lucrurile: trimiterea bucataresei la niste cursuri sa invete sa gateasca.
Educatoarele la aceasta gradinita sunt in mare majoritate OK. Exista si exceptii dar asta se poate afla la o discutie cu parintii/bunicii care isi asteapta copii la ora 13 respectiv 16.

Intrebare Gradi nr 60
De Daniela pe 05 Martie 2015

Stie cineva sa-mi spuna ce educatoare o sa fie la anul la grupa mica?

Opinie Gradinita
De Paula pe 08 Octombrie 2014

Majoritatea educatoarelor sunt OK. (vorbesc de sediul de pe Cuza Voda in partea cealalta nu stiu). Din pacate, inspectoratul scolar schimba directoarele mereu si astfel nu exista continuitate in ceea ce priveste partea de management. E greu de imaginat de ce in ultimii doi ani au schimbat 4 sau 5 directoare. Ultima directoare a rezistat un an (record in ceea ce priveste longevitatea as spune). E greu de crezut ca sunt incompetente toate.

Gradinita nr. 60 Scufita Rosie
De Florenta pe 05 Iunie 2014

Salutare, noi inca nu am ajuns in ea, dar ce pot confirma este ca aveti dreptate. Doamna directoare este superba. Am avt ocazia intamplator sa o cunosc si chiar mi-a recomandat sa venim! Nici nu ma asteptam sa ne primeasca asa calduros la cum sunt in general totii directori ciufuti! Multumesc pentru ca v-ati spus parerile si ca instinctul nu m-a inselat cu ocazia asta!

Gradinita nr 60 Scufita Rosie
De Anca pe 23 Decembrie 2013

Foarte multumita de cele doua educatoare Monica Dumitrascu si Mariana Lamba. Sunt doua doamne care isi fac cu mare placere meseria, iubesc copii si se ocupa tare mult de ei. Recomand din tot sufletul aceste doua educatoare.

Gradinita nr. 60 Scufita Rosie
De Edina pe 06 Noiembrie 2013

Si eu am avut fetita la Grupa d-nei Dumitrascu si pot confirma ca este o educatoare buna. O surpriza placuta pt mine, nu ma asteptam sa intalnesc o educatoare minunata si competenta cum este dansa in sistemul public. As mai spune ca si D-na Crenguta este o educatoare de nota 10.

Gradinita nr 60
De Ioana pe 05 Noiembrie 2013

Sunt foarte multumita de d-nele educatoare (Monica Dumitrascu si Mariana Lamba). Doua doamne care pun suflet in ceea ce fac! Nu am nimic de reprosat in ceea ce priveste calitatea activitatilor didactice. Daca vorbim despre confort si dotari, acestea sunt modeste.

Contact Gradinita nr. 60 Scufita Rosie

Adresa

Cuza Voda, 125, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.