• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
15 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita nr. 263 Ciupercuta

Gradinita nr. 263 Ciupercuta dispune de 11 sali de grupa dotate cu mobilier ergonomic,cabinet medical propriu, bucatarie proprie, biblioteca, cabinet psihopedagogic, cabinet pentru desfasurarea cursurilor optionale.

Gradinita nr. 263 Ciupercuta dispune de 11 sali de grupa dotate cu mobilier ergonomic,cabinet medical propriu, bucatarie proprie, biblioteca, cabinet psihopedagogic, cabinet pentru desfasurarea cursurilor optionale.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 18:00

iunie

mai

nu

tramvai 4, 7, 25;
autobuz 323

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
implicarea in diferite proiecte educationale

dans;
cursuri bune maniere;
muzica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

EDUCATOARE
De Andreea pe 13 Septembrie 2017

Buna ziua. As dori si eu pareri despe dnele educatoare Haita Marilena si Dita Eliza. Va multumesc.

Spaga
De Nicoleta pe 25 Mai 2017

Deci se da spaga la directoare...sa iti primeasca copilul... a dat cineva ceva .Eu am depus dosarul.. dar nu si cererea, mi a spus ca nu o are si ca o sa ma sune ..deci sa inteleg ca vrea ceva.

Acelasi pret ca si la particular
De Maria pe 28 Decembrie 2016

Se spune ca e cresa de stat, dar ajung sa dau la fel de multi bani ca si a o cresa particulara. Daca dai spaga de riguare si ai pile, copilul poate invata in cladirea noua. Daca nu dai suficient unde trebuie, ajungi in cladirea veche, unde ne-au pus sa cumparam.capacr la wc si reductoare, mocheta, bani de zugraveala si multe alte lucruri de care ar avea nevoie copilul. Tot felul de consumabile pt igiena si educatie. Un om normal cu salariu de 1.200 ca mai peste tot, iti este greu sa platesti cresa/gradinita copilului, facturile si mancarea. Iar aici daca nu dai, esti oaia negra si copilul tau are de suferit. Mai nou, nu cer cadouri educatoarele si e o mama care te seaca de bani pt tot felul de cadouri.pe care eu una nu mi le permit si nici o sa mimle faca nimeni vreodata cadou

Grupa prichindeii
De Mihaela pe 16 Iunie 2016

Am avut băiețelul la grupa prichindeii,doua doamne tinere ,frumoase si extraordinar de bune( doamna Anca si doamna Loredana)!va mulțumim din suflet!Recomand aceasta grădinița!

Grupa Isteteii 2013-2016
De RODICA NADRAG pe 16 Iunie 2016

Buna ziua. Fetita mea a fost la Grupa Isteteii in perioada 2013-2016. Doamnele educatoare Maria Baicu si Elena Manea sunt niste persoane extraordinare. S-au ocupat de copilasii de la grupa ca si cand ar fi fost copiii lor. Recomand cu caldura cele doua educatoare de la Gradinita Ciupercuta. Miruna a avut o evolutie foarte buna in perioada cat a frecventat aceasta grupa. Mancarea este buna. Doamnele ingrijitoare sunt rabdatoare cu copilasii, ii ajuta pe cei care nu se descurca. La grupa mica povestea Miruna ca Dna Educatoare trecea pe la fiecare pe la masa si cei care nu stiau sa manance cu mana lor erau ajutati de catre dansa, le rupea carnita. In concluzie recomand aceste doua educatoare de la grupa Isteteii.

O gradinita foarte tare
De Andrei Sofan pe 26 Mai 2015

O gradinita foarte tare.Mi-am petrecut cele mai frumoase momente in aceasta gradinita si am absolvit aici.Recomand cu caldura educatoarea Mirela Cristea

Gradinita nr. 263 Ciupercuta
De Carma C pe 11 Septembrie 2014

Buna seara, imi poate recomanda cineva o educatoare buna la aceasta gradi, pentru grupa mica?! Am auzit si bune si rele de comportamentul doamnelor educatoare, e o loterie constat alegerea cadrului didactic dar n-as vrea experiente pe propriul copil.

Nu vreau ca cineva sa conditionare actul didactic in fuctia de cate atentii, cadouri primeste. Se practica in toate gradi de stat, dar nu de toate educatoarele. MulÈ?umesc de ajutor! Au locuri de dormit pentru fiecare copil sau dorm cate 2 in pat din lipsa locurilor?!

Gradinita nr. 263 Ciupercuta
De Georgescu mirela pe 18 Septembrie 2013

Caracteristic romanilor, comportament tipic dambovitean, asitate. De ce nu comentati stimabililor cat timp aveti odorul acolo? Sau de ce il mai duceti, daca nu va e pe plac. Sunt o gramada de gradinite in zona. Va saluta cu respect, desi nu meritati, o actuala mamica foarte multumita.

Vreau sa-mi inscriu si eu fetita la gradinita in toamna
De Manu roxana pe 09 Aprilie 2013

Vreau si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscriere si ce tarife se practica pentru fiecare forma de program.

Go for Ciupercuta
De Dana pe 29 Mai 2012

Am copilul la aceasta gradinita si este minunata. In mai putin de doua luni, copilul meu a invatat poezii si cantece. Se vede ca doamnele se ocupa de copii si nu fac doar baby sitting ca la alte gradinite unde sunt lasati in voia lor. Iar doamna directoare nu a cerut niciodata nimic. Am inscris copilul doar pe baza actelor necesare, si atat. Nu a fost nevoie de atentii. Daca am vrut noi, am oferit ceva ulterior, dar nu ni s-a pretins niciodata nimic de la nimeni. E drept, treaba cu bodyguarzii e intr-adevar cam exagerata. Am simtit si eu tratamentul arogant si uneori absurd, dar pana la urma e un inconvenient destul de mic comparativ cu calitatea actului educativ de acolo. Oricum, nicaieri nu exista perfectiune!

Contact Gradinita nr. 263 Ciupercuta

Adresa

Stoian Militaru, 86, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.gradinitaciupercuta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.