• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate
13 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, moderna, cu sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, sala de spectacol si terasa cu piscina.

Activitatile optionale sunt engleza, germnana, pian, dans sportiv, aerobic si initiere Pc.

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, moderna, cu sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, sala de spectacol si terasa cu piscina.

Activitatile optionale sunt engleza, germnana, pian, dans sportiv, aerobic si initiere Pc.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:00

iunie

mai

nu

tramvai 32;
autobuz 104, 385
metrou Piata Unirii

bucatarie proprie

da

engleza;
germana

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de tabere la munte si la mare

initiere Pc;
dans sportiv;
aerobic

asistenta medicala permanenta;
consilier pshilogic

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

100 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Mrs
De Popescu pe 20 Februarie 2017

O grădiniță în care asistenta medicala sta doar la cafele. Nu și face datoria niciun pic. O îngâmfata și total absenta.

Superba!!!
De Irina pe 07 Februarie 2017

O grădiniță minunata unde copilul meu se simte ca acasă, personal calificat si foarte dăruit copiilor! Activități diverse precum teatru, excursii in diferite zone, toate acestea ii atrag pe cei mici!

Cea mai frumoasa gradinita o adevarata pisica aristocrata. Bravo!
De CATRINA GABRIELA pe 16 Decembrie 2014

Un calduros la multi ani, sarbatori fericite si toti mai multi copii sa ii faceti fericiti, asa cum si fetita mea a fost tare fericita si iubita de tot personalul de la doamna directoare pana la doamnele educatoare si mai ales doamnele ingrijitoare care au o mare inima, de poate intra orice copil in ea!

De la o distanta putin cam mare, Cipru / Nicosia, eu si fata mea, Alexandra va sarutam si va multiumim pentru toata caldura sufleteasca pe care ati inpartit-o cu fiecare copil. La multi ani!

Impiresia unui parinte
De Mama Dariei Vacarus pe 18 Septembrie 2014

Am avut mari emotii cu privire la integrarea si bunul mers al fetitei mele in aceasta gradinita. Din primul moment al zilei de 15 sept. s-au spulberat aceste emotii, de cum am vazut cu cata grija si preocupare au fost asteptati copiii, multe detalii deosebite la care nu ma asteptam de la o gradinita de stat (incomparabil cu gradinita privata la care fetita mea a mers timp de doi ani). Totul acolo e zambet, disponibilitate, preocupare pentru acei pitici. Va multumesc, doamnelor, pentru toate cate faceti pentru copiii nostrii!

Nu prea gasiti alta gradinita mai buna in Bucuresti.
De Eugen pe 19 Mai 2014

E o gradinita foarte, foarte, dar foarte ok. Directoarea e unul din cei mai buni manageri pe care-i stiu. Si lucrez de 20 de ani in management performant de multinationala. In afara de vreo 2-3 educatoare slabe, in rest, totul e PICTURE-PERFECT. Sper sa aiba suficienta rabdare madam directoarea sa continue. E destul de aproape de pensionare.

Super gradinita
De Nicoleta pe 15 Ianuarie 2014

Mie mi se pare ca este o gradinita excelenta. Inainte sa imi aduc copilul aici am mai vizitat si alte gradinite si niciuna nu se compara cu ce am gasit la Gradinita Pisicile Aristocrate: curatenie luna, personal prietenos si grijuliu, sunt atenti la nevoile copilului, mobilierul este nou, jucariile frumoase nici nu ai spune ca este o gradinita de stat.

Eu recomand cu caldura aceasta gradinita tuturor parintilor care isi doresc o educatie excelenta pentru copii lor.

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate
De Tudpaul pe 20 Februarie 2013

Doamna Marinescu Adina, sunt sigura ca aveti o parere gresita despre invatamantul de stat, si pana nu aveti o parere reala, adevarata nu mai refulati pe site-urile online. Si acum sa incep cu lucruri minore pe care le exagerati: revistele, cd-urile, sunt in gradinitele de stat optionale, nu e nevoie sa le cumparati daca nu doriti - Nu va baga nimeni mana in buzunar. Fotografiile sunt optionale, la fel si orele de optional, iar sumele de bani pentru poze si toate cele enumerate mai sus nu ajung, stimata doamna, in buzunarul educatoarei sau directoarei. Documentati-va si apoi inveninati site-ul cu inventii.

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate
De Marinescu Adina pe 20 Noiembrie 2012

Gradinita este refularea snobilor (loviti de criza) unde inca mai pot poza a potenti (financiar, fireste), iar asta a creat confuzia intretinuta ca este o gradinita de stat de lux. Astfel, educatoarele sunt obligate sa mulga prostimea, zilnic sub sute de pretexte, iar anual sub un grafic bine stabilit, cererile se repeta in tocmai. Apoi, sunt notate pe o scara de valori de Directoare si cu cat coboara in top, cu atat risca sa iasa din sistem (de invatamint, nu doar din gradinita). Sunt foarte multi bani, lunar (aproape toti, la negru, prin schema ciupitului din usa direct si in sedinte de lingaii numiti de educatoare, dupa servilism in fiecare an). Ciupitul direct din usa, consta in 5-15 lei pentru o revista,un Cd,o jucarioara,o Sarbatoare, album foto,circ,teatru intern,breloc cu foto,ecuson,etcâ?¦sume pe care le scoateti fara sa realizati pe moment (dar la un calcul elementar doar 15 lei/zi x 500 copii = 7500 RON / zi si sa mai zica cineva ca este criza? Partea mai grea vine odata cu sumele stabilite (impuse, ca doar este de Stat si obrazul subtire cu cheltuiala se tine) si anume: Cheltuieli masa (singura chitanta lunara,iar banii direct in portofelul Directoarei,personal pe bune), optionale 70-100 RON / luna, fiecare x 3 maxim (fara chitanta), taxa gradinita anual 200 RON (fara chitanta,doar pretexte de fapt reprezinta 25.000 E, banii pentru Partidul la putere si mentinerea locului), taxa 200 ron, anuala pt grupa in care aveti copilul (fara chitanta si dupa max.3 luni trebuie sa aduceti cate un top de A4 ca nu mai sunt bani! Apoi,i ngrijitoarea (de fapt ajutorul ei) angajata fara forme legale de Minister sau Gradinita, cu examen psihologic, sau ITM, cu salariul minim de 2080 ron / luna (65 RON x 32 copii/grupa, cine isi "iubeste copilul" poate sa dea macar 100 RON) Si apoi urmeaza intrebarea ce invata copilul meu de acesti bani? Raspunsul sa numere, ei,da! Grupa mijlocie pana la 5, iar grupa mare pina la 10 ca citez "noi educam, nu invatam"! Daca parintii nu se implica de ce cer performanta, ca programa "cere" sa o luam incet, evolutiv sa nu crape bietul caput de atita plictiseala si-l umplem cu atentie: isterie, desene animate (min 3 h/zi) indoctrinarea ca trebuie sa ceara ce li se impune, parintilor, reviste, cd-uri, excursii, etc si eventual daca nu asculta mai apar si cu buza sparta sau scoch pe gura! sau cu totii suntem amenintati cu Bau-Bau (Directoarea,fireste), care se ghideaza dupa singurul motto ce guverzeazza Romania actuala:â??Pe prost trebuie sa-l lauzi si sa-i dai de lucru!", ei bine usor adaptat si apoi "sa-l mulgi", ca doar isi iubeste plodul si vrea ce-i mai bun pentru el"

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate
De Andrei Adamescu pe 24 Octombrie 2012

In calitate de parinte, dar in acelasi timp ca si personal didactic preuniversitar am intampinat pesoane, incepand de la portar care iti rade sarcastic in porta spunand ca s-a incuiat, mai puÈ?in flexibile din toate punctele de vedere si lucrul acesta ma deranjeaza foarte mult. Fondul clasei este enorm pe luna, desi se mentioneaza peste tot ca nu este obligatoriu, stiu foarte bine, caci copilul meu nu va mai beneficia de aceeasi atentie din partea celor in drept daca nu reusesc sa achit suma respectiva. Gradinita nu este un loc de inchisoare cu un program enorm de strict, deci nu este ca si la scoala, ai intarziat - nu te primesc in ora mea, totusi trebuie sa se tina cont de faptul ca acesta gradinita este sustinuta de prezenta copiilor inscrisi, iar nu de pesonalul activ de acolo. Un alt aspect deranjant este faptul ca nu se poate intra cu masina in curte pt. a duce copii la clasa, unii au voie, iar in fata gradiniÈ?ei peste tot este semnul interzis stationari caci se ridica masina. Vorba dulce mult aduce. Flexibilitatea pedagogica aplicata parintilor in drept de catre personalul institutiei gradinitei este lipsita de intelepciune. Nu e bine sa aplicam sabloane.

Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate
De Mimi pe 04 Mai 2011

Sunt parinte cu experienta in aceasta gradinita si va pot asigura de profesionalismul cadrelor didactice si dotarile acestei unitati de educatie prescolara inclusiv in cladirea "veche" care are aceleasi dotari ca si cea noua. Mi-am crescut si educat 2 copii in gradinita "veche" si acum cel de-al 3-lea, este adevarat, in gradinita noua la doua cadre didactice minunate din toate punctele de vedere. Educatoarele sunt cu studii superioare si master, profesori in invatamant, doamna Lumi si d-na. Carmen, cred ca singurele din gradinita, in afara de d-na Director, cu asemenea C.V.

Contact Gradinita nr. 192 Pisicile Aristocrate

Adresa

Regina Maria, 28-30, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.