• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 8 Licurici
33 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 8 Licurici

Gradinita Licurici isi desfasoara activitatea in doua locatii centrale, respectiv in B-dul Dacia nr. 134 (aproape de intersectia cu Calea Mosilor) - 4 grupe si str. Sagetii nr. 11 (zona Biserica Armeneasca) - 5 grupe.

Gradinita Licurici promoveaza:

-curriculum centrat pe copil;
-mediul educational de calitate oferit de...

Gradinita Licurici isi desfasoara activitatea in doua locatii centrale, respectiv in B-dul Dacia nr. 134 (aproape de intersectia cu Calea Mosilor) - 4 grupe si str. Sagetii nr. 11 (zona Biserica Armeneasca) - 5 grupe.

Gradinita Licurici promoveaza:

-curriculum centrat pe copil;
-mediul educational de calitate oferit de cadre didactice calificate;
-metode si mijloace didactice moderne care sa satisfaca nevoile copiilor pentru cunoastere si dezvoltare individuala;
-implicarea, motivarea si participarea copiilor la diferite concursuri scolare;
-o gama larga de activitati optionale si activitati extracuriculare;
-comunicarea cu parintii considerati parteneri egali in educatia copiilor.


Noi ne-am propus sa oferim un proces educational cat mai performant, avand in vedere provocarile multiple ale prezentului, dar mai ales ale viitorului.


Educatia este un factor strategic al dezvoltarii de perspectiva a copilului.


Asigurarea unui invatamant de calitate care sa duca la egalizarea sanselor.
Formarea si dezvoltarea deprinderilor de comunicare in plan social, in contextul economiei de piata.

In afara de activitatile instructiv educative obligatorii, oferim o gama variata de activitati optionale si activitati extracurriculare:

-limba engleza
-dans
-excursii in aer liber, spectacole de circ, teatru etc.

Seriozitatea si responsabilitatea cadrelor didactice au facut din parinti parteneri in actul educational.

incepand cu varsta de 3 ani

prelungit (8:00 - 18:00);

iunie

aprilie - mai

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

In afara de activitatile instructiv educative obligatorii, oferim o gama variata de activitati optionale si activitati extracurriculare:
-limba engleza
-dans
-excursii in aer liber, spectacole de circ, teatru etc.

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Multumim!
De Gradinita Licurici pe 22 Ianuarie 2015

Buna ziua! Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si va asteptam cu drag la gradinita! Personalul Gradinitei Licurici nu uita ca Neil Postman spunea: "Copiii sunt mesaje vii pe care le trimitem unor timpuri pe care nu le vom mai apuca." Dumneavoastra ne sunteti parteneri in educatia copiilor si impreuna formam o mare familie.

foarte buna
De Serghie ioana pe 18 Decembrie 2014

Pesonalul gradinitei este de nota 10. Am ambele fetite aici si nu am ce le reprosa

Este extraordinar!
De Cristina anghel pe 27 Noiembrie 2014

L-am avut pe fiul meu cel mare in generatia trecuta a d-nei Ligia. O adevarata doamna care imi va ramane in suflet toata viata. Il am pe cel mic acum in clasa d-nei Druga si sunt foarte multumita. Anul acesta implinim 5 ani in aceasta gradinita (ultimul al celui mare sa suprapus cu primul al celui mic). As vrea sa pot face ceva ca sa mai ramanem, dar din pacate in toamna mergem la scoala. Recomand Gradinita Licurici din inima tuturor.

Foarte buna
De Ioana pe 11 Septembrie 2014

O gradinita de nota 10!

Daca ar fi sa aleg din nou
De Elena Predescu pe 09 Iulie 2014

Numele meu este Elena Predescu si sunt mamica Izabelei. Fetita mea anul acesta a terminat grupa mijlocie 2 in aceasta gradinita (sediul din Bd. Dacia). Vreau sa stiti ca as veni oricand inapoi in aceasta gradinita, ca fetita mea ma intreaba "mami nu-i asa ca pot merge sa le vizitez pe doamne, chiar daca anul acesta merg la scoala?"

Am gasit in aceasta gradinita oamnei devotati, dedicati, cu har de pedagog. Nu-i usor sa strunesti 20 de copilasi odata, ca sa nu mai zic sa-i faci sa te iubeasca.

In ceea ce priveste hrana: bucatarie proprie, meniu prestabilit impreuna cu personalul medical, de o calitate ireprosabila, diversificat, in asa fel incat copiii sa nu se plictiseasca si sa se bucure de ceva nou/ bun cat se poate de des.

Desertul? In proportie de 95 % preparat in bucataria proprie (in situatiile extreme se apeleaza la ceva de cumparat). Am recomandat si prietenilor mei aceasta gradinita si sunt la fel de multutmiti ca si mine. Nu credeti ce va spun eu, sau alte persoane? Mergeti acolo.

Veti fi primiti de la usa cu caldura. Pana si angajatii firmei de paza, zambesc in permanenta, te saluta de fiecare data cand ajungi in gradinita (chiar daca o faci de mai multe ori pe zi).

Ai nevoie de informatii? Doamna director este un om de nota 20, isi face timp pentru fiecare, iar daca dumneaei nu poate in momentul acela desemneaza una dintre doamnele educatoare, care sunt in permanenta cu toate datele la zi si garantez ca nu veti pleca nelamuriti. Asa ca...aveti nevoie de o gradinita in care sa va lasati copilul fara sa va faceti griji...mergeti la gradinita de stat "Licurici", si mentionez de stat, pentru ca inteleg ca exista si una privata cu aceeasi denumire, care nu are prea multe "recomandari", dar asta nu este treaba mea.

O gradinita pe placul tuturor
De Elena pe 04 Februarie 2014

Baietelul meu, Stefan este la aceasta gradinita in grupa mijlocie 1, sunt foarte multumita, este curat, domnisoara educatoare Coman Diana si tot personalul este extraordinar, rabdatoari cu copiii, mancarea este buna. Ceea ce ma ajuta foarte mult este faptul ca pot sa vorbesc cu domnisoara educatoare ori de cate ori este nevoie deschis si fara probleme, copilul meu a facut progrese in educatie, vorbire si din punct de vedere emotional foarte mari de cand este la aceasta grupa.

Pe langa educatie domnisoara educatoare implica parintii in activitatile grupei, si nu ignora parintele. Avem deschis de dansa si o pagina de facebook unde sunt postate poze cu cei mici din activitatile desfasurate. Una peste alta eu recomand deschis aceasta gradinita si mai ales daca puteti, inscrieti copilul la aceasta grupa. Multumim pentru tot ce faceti pentru copilasi, domnisoara educatoare! Multumim conducerii acestei gradinite!

Foarte frumos
De Valter luisa pe 26 Ianuarie 2014

Am trait 4 ani minunati alaturi de prietenii de la aceasta gradinita. M-am distrat, am cantat, am dansat si am invatat. Sa stiti ca, cu ajutorul vostru am descoprit ce inseamna dansul si l-am practicat. Am avut multe spectacole si am invatat ce este muzica si vocea, iar acum sunt la canto si sunt foarte multumita de ceea ce am trait. Va multumesc.

Gradinita de copii nr. 8 Licurici
De Medeea pe 15 Septembrie 2012

Am dorit sa inscriu copilul aici, pentru ca am auzit ca d-na directoare este un om foarte bine pregatit profesional si stie cum sa impuna reguli, fara sa fie nepoliticoasa.
Imi place ceea ce a spus la sedinta si sper ca toti parintii au inteles ca mine ca asa trebuie sa facem. Este bine pentru copii si imi place gradinita. Am vazut si blogul si este super.

M-am inscris
De Karina pe 20 Iulie 2012

M-am inscris la gradinita simplu. Am depus dosarul si, cu toate ca am am avut emotii, m-am vazut pe lista de admisi, fara nicio alta greutate. Imi place directoarea, este foarte directa si mi-a explicat tot, mi-a aratat gradinita, nu are "fite". Sper sa fie asa cum se vorbeste, adica foarte bine.

Ma bucur ca am ales sa inscriu fetita aici!
De Mariana pe 26 Mai 2012

Am inscris-o pe fetita mea la Gradinita Licurici.Am ramas impresionata de activitatea doamnelor educatoare din aceasta gradinita si in special de doamna director Voica Florica care este sufletul acestei gradinite de ani de zile. Personal am cunoscut-o pe dra educatoare Coman Diana care va prelua grupa mica in toamna.Am fost incantata de atitudinea dansei fata de copii.Este o fire deschisa,sociabila,iubitoare.
Ma bucur ca am ales sa inscriu fetita aici!

Contact Gradinita de copii nr. 8 Licurici

Adresa

Bulevardul Dacia, 134, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.facebook.com/GradinitaLicurici
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.