• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 68
177 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 68

Gradinita de copii nr. 68 isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, cu sali de clasa utilate modern si care dispun de calculator, Dvd-player, jucarii si carti.

Gradinita dispune de sala de informatica, sala de sport, cabinet metodic si o curte mare unde copii se pot juca.

Gradinita de copii nr. 68 isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, cu sali de clasa utilate modern si care dispun de calculator, Dvd-player, jucarii si carti.

Gradinita dispune de sala de informatica, sala de sport, cabinet metodic si o curte mare unde copii se pot juca.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 27, 40
autobuz 101

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

activitati recreative

cursuri de dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
firma de paza

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu aparatura audio - video;
sala de sport;
sala de informatica

Opinii utilizatori

Vrem la gradi!!!
De Georgia pe 15 Ianuarie 2017

Cand incepem gradinita? Vrem la gradi!!!!!
Saptamana trecuta am vazut-o pe directoarea,care dadea zapada cot la cot cu personalul gradinitei. Respect,Doamna! Bravo tuturor!
D-na Mariana Bratu de la grupa mica face minuni cu nepotica noastra. Vrem la gradiiii!!!

Gradinita minune
De Miriam si Alexandra pe 22 Decembrie 2016

Este o gradinita in care tot personalul pune suflet in ceea ce face.
Doamnele educatoare lucreaza cu copiii foarte mult (la grupa mare Miriam deja invata sa scrie, iar la grupa mica invatam cantecele, poezii, invatam sa socializam). Ce este la fel de important....: au grija si de sanatatea copiilor.
Multumim d-na Stefania!
Multumim d-na Titi!

La gradinita cu parculet
De Cassandra pe 28 Octombrie 2016

Buna ziua!
Am copilul inscris la gradinita aceasta si sunt incantata foc. Inca de la inceput s-a acomodat si spre mirarea mea mananca mancaruri pe care acasa nu le agrea. Doamna profesor este minunata.E tanara,calma,de un profesionalism desavarsit. Directoarea este foarte implicata si se vede acest lucru. La inceput am crezut ca este gradinita particulara,dar mi-au relatat vecinii despre minunata gradinita cu parculet. Imi place ca nu sunt multi copii in clasa,maxim 24.

gradinita locuri
De Denisa pe 10 Iunie 2016

mai sunt locuri la grupa mijlocie?

Ultimii vor fi primii...
De AnaMaria pe 10 Iunie 2016

Azi e ultima zi de insciere. Am reusit sa ne inscriem si noi la grupa mijlocie.Yupiiii!

Gradinita dintre vile si verdeata
De ILIE S pe 08 Iunie 2016

Ne-am mutat de curand.Gradinita am gasit-o intamplator. Am intrat sa vorbim cu d-na directoare. Ce m-a impresionat a fost ca,desi este tanara, cunoaste foarte bine meseria . Suntem impresionati de cum am fost primiti si cum ni s-a vorbit.Am inscris-o pe Eva si asteptam sa inceapa gradinita. E adevarat ca prin parcuri,in zona,se vorbeste foarte frumos de gradinita 68.Am aflat si eu ducandu-ma in parc cu Eva. E bine ca are si prieteni aici,chiar din zona unde stam. Emotii de inceput de gradinita avem,e normal.

Gata inscrierea
De Codruta pe 31 Mai 2016

Am prins loc la grupa mijlocie.Suntem super-incantati.Avem si prieteni la grupa.
Plecam linistiti in concediu.Va frumoasa tuturor!

Impresii
De Tatiana V pe 27 Mai 2016

Azi am depus dosarul fiului meu.
Imi place gradinita.Doamna de la inscriere a fost tare amabila si mi-a raspuns la toate intrebarile.E curata si moderna gradinita. Are alta arhitectura si ambientul este foarte placut.Cat am stat la inscriere o doamna educatoare l-a condus pe fimiu la copiii din clasa.A iesit foarte incantat.
Acum asteptam toamna.

Va rog urgent
De Bobi pe 26 Mai 2016

Unde e localizata gradinita?
E de stat?
Mai au locuri?

Gradinita 68
De Sonia pe 26 Mai 2016

Au locuri si la grupa mica si la grupa mijlocie.Am fost sa-mi inscriu pitica.
Imi place gradinita.Am vorbit si cu doamna directoare si cu cativa parinti.Imi place ca sunt placute educatoarele.Asteptam toamna.

Contact Gradinita de copii nr. 68

Adresa

Gura Ialomitei, 20, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.