• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 66
11 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 66

Gradinita de copii nr. 66 este recent construita si dispune de sali de clasa utilate modern, de un spatiu de joaca complet amenajat pentru desfasurarea acrivitatilor recreative.

Gradinita are 6 sali cu dubla functionalitate, unde copii pot invata si manca, dormitoare.

Micutii pot lua lectii de initeire Pc, gimnastica aerobica,...

Gradinita de copii nr. 66 este recent construita si dispune de sali de clasa utilate modern, de un spatiu de joaca complet amenajat pentru desfasurarea acrivitatilor recreative.

Gradinita are 6 sali cu dubla functionalitate, unde copii pot invata si manca, dormitoare.

Micutii pot lua lectii de initeire Pc, gimnastica aerobica, karate si muzica.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 27;
autobuz 102, 311;
metrou Nicolae Grigorescu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la Circul Globus si la Teatrul Tandarica

initiere Pc;
gimnastica aerobica;
karate;
muzica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent;
firma autorizata

20 de copii

120 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu mobilier, aparatura si materiale didactice noi;

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 66
De Elena pe 05 Mai 2011

Si eu sunt o mamica care incerc sa imi inscriu copilul la aceasta gradinita, mai ales ca este la cateva pasi de casa mea, iar doamna directoare refuza sa mai inscrie altii copii. Am auzit si eu ce suma cere doamna directoare, nu cred ca sunt doar zvonuri. Ar trebui sa ne unim mai multi parinti si sa ii cerem socoteala, pana la urma doamna directoare este platita din banii nostri.

Gradinita de copii nr. 66
De Elena pe 05 Mai 2011

Sunt o mamica foarte multumita de tot. Foarte urat ce se vorbeste de director, care este un om dedicat si care nu primeste "spaga". Asta e, asa sunt frustratii in ziua de azi, cauta motive. Felicitari tuturor implicati in activitatea gradinitei si mai ales d-nei director! Rusine acelora care dau cu noroi!

Gradinita de copii nr. 66
De Grig pe 02 Mai 2011

Este gradinita cu cea mai spagara directoare! Din cauza ei au fost numai scandaluri! Ia spagi si inscrie copii din alte circumscriptii, iar cei din cartier raman pe dinafara! Rusinos si scandalos!

Gradinita de copii nr. 66
De Alina pe 04 Aprilie 2011

Sunt cate 40 in grupa, nu 20.

Gradinita de copii nr. 66
De Alina pe 04 Aprilie 2011

Tarife mari, se cere bani multi pentru orice si nu se face nimic.

Gradinita de copii nr. 66
De Paulalaura 25 pe 26 Februarie 2011

Da, gradinita este foarte buna.

Gradinita de copii nr. 66
De Teluric pe 14 Decembrie 2010

O gradinita de stat cu servicii de calitatea celor de la privat!

Gradinita de copii nr. 66
De Gabitzadina pe 31 Octombrie 2010

Gradinita este curata, personalul este specializat si se ocupa foarte bine de copii, va recomand cu incredere sa dati copilul la aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 66
De Radu pe 28 August 2010

As vrea sa stiu si eu daca gradinita 66 este buna. Stie cineva cum se numeste directoarea gradinitei si cum pot lua legatura cu ea? Se mai poate face ceva acum pentru inscriere?

Gradinita de copii nr. 66
De Monicuta pe 13 Iunie 2010

Buna, am si eu o intrebare. Stiti cunva daca la gradinita 66 mai sunt locuri? Baietelul meu are acum 2 ani si 6 luni si vreau sa il dau din toamna la gradi si nu stiu daca mai sunt locuri sau daca il vor primi la varsta lui.

Contact Gradinita de copii nr. 66

Adresa

Patului, 2, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.