• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt
15 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt

Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt dispune de sali de clasa dotate cu televizor, radiocasetofon, calculator, minibiblioteci si purificatoare de aer si de apa.

Gradinita este dotata cu sala de sport cu bancute si spaliere si cabinet medical cu doua asistente.

Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt dispune de sali de clasa dotate cu televizor, radiocasetofon, calculator, minibiblioteci si purificatoare de aer si de apa.

Gradinita este dotata cu sala de sport cu bancute si spaliere si cabinet medical cu doua asistente.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

meniu zilnic 7 RON

nu

tramvai 19, 15, 23, 27

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
vizionarea de spectacole de teatru

initiere Pc;
gimnastica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

180 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu aparatura audio - video;
sala de sport;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Din prost în mai prost
De GEORGIANA pe 05 Iunie 2019

Mi-am înscris de 1an copilul la Floare de colt, aveam 3 opțiuni și am făcut-o cred pe cea mai proasta. În toamna cred ca îl voi transfera. Problema mea este cu directoarea...neputinta de a comunica constructiv. Multeee probleme printre care grupe supraaa aglomerate, la grupa mica 28-30de copii?? chiarrr???la un singur om?? fără ajutor?? Nu ar fi nimic asta dar printre cei 28,copii clar cu probleme care musca, bat de rup fără exagerare, de o violenta de nedescris... dansa nu are ce sa facă, inspectoratul o obliga sa înscrie pe toată lumea și sa integreze la fel.
Dar copilul meu ce vina are?? Zilnic bătut, muscat, lovit și batjocorit?? Consiliere nu exista, părinții celui în cauza se fac ca nu aud, nu cred. Copilul aleargă peste tot pe unde ii vine, afara din clasa, unitate... educatoarea fuge după el, ceilalți rămân singuri. Doamna nu cunoaște nicio procedura legala sa oblige părintele pana la urma sa-și ajute copilul... nu știe, nu are voie, trebuie.... fără cuvinte!
Eu mi-am adus copilul la grădiniță pentru socializare și pentru a strânge cunoștințe necesare,nu pentru a fi bătut, muscat și a se simți un nimic mereu... practic a devenit un copil abuzat în aceasta unitate. Educatoarea ce sa facă??? Basca dna directoare primește și copil de creșă și îl pune în spatele ei.... degradant!! O atmosfera nonconstructiva,părerea mea. Grupe full, copii de creșă sau pile, cum vreți sa le spuneți, copii cu probleme grave printre și educatoare chinuite. Nu exagerez când spun chinuite, puse la punct și în fata părinților deși doamna directoare nici nu știe despre ce este vorba, urat, urat,mie mi-a lăsat acest an un gust oribil!! Sa nu mai vorbesc ca vin bolnavi și asistentele ii primesc, nu fac nici cel mai mic triaj,oribil. Doamna directoare amenință când sunt mai putini ca nu plătește salarii(asta mi-a spus-o o doamna mai în vârstă cu experienta și grupa tot foarte aglomerata). La alte grupe nici nu sta educatoarea la grupa, e mereu plecata iar dacă întrebi zice ca directoarea a pus-o sa facă cine știe ce treaba, e un haos total, eu m-am interesat în ideea de a schimba grupa, dar voi schimba grădinița pana la urma. Eu nu as recomanda aceasta unitate din cauza proastei conduceri!

Dna Mizileanu nota1000!!
De Alexandra pe 10 August 2016

Am citit stupefiata comentariile (jignirile) la adresa educatoarei Mizileanu Mirela. Am avut copilul ani la rand (se facea si preg la gradinita) la dansa in grupa.Un om mai calm si mai bun nu am vazut!!!Toti copiii o iubeau si nu am auzit vreo nemultumire niciodată.Si fina mea a avut fetița acolo...Miros de urina???A facut educatoarea pe ea?? Astea sunt acuze aduse??Oameni buni,invatati copiii sa faca la toaleta nu in pampers pana la 4 ani!!!La grupa mica sunt accidente mereu si probabil ca mai miroase ,dar hai sa fim seriosi!!!Copilul meu a dobândit foarte multe cunostinte,deprinderi,a invatat sa se descurce bine singur si a fost FERICIT!! Pentru noi a fost mai mult decat bine.Le-am cunoscut pe majoritatea educatoarelor stand in gradinita 5 ani. Nu am vazut sau auzit de bătăi,cel putin la etj2 corpul vechi.Copilul meu mai avea o simpatie pt o dna saten deschis cu ochii albastri,tinerica..Nu mai stiu numele dar era foarte mamoasa si sociabilă,avea 2 copii mititei (fetita si băiat mai mare).Nu am considerat educatoarea nici bona ,nici servitoarea mea,nu am plecat cu idei preconcepute si a fost totul extraordinar.La inceput oricum e greu si pt copii si pentru noi si mai ales pt educatoare. Eu nu inteleg de ce înscrie directorul peste20 de copii cat este legal???Am inteles ca si inspectoratele forțează....este inuman pentru un singur om si chiar si pentru copii pentru ca si ei ar fi avantajati intr-un număr mai mic.Am plâns si noi si copilul la ultima serbare.Serbări si lectii deschise ca la gradinita nu am mai întâlnit!!Comunicarea cu educatoarea este cea mai importanta si de asemenea si respectul, pentru ca nu sunt slugile noastre si copiii sunt influențați de reactiile noastre.Pana la urma ii ducem la gradinita pentru educatie si socializare...nu pentru a invata sa faca la wc,sa manance,sa sufle nasul,sau pentru ca nu au cu cine sa stea acasa .Pe mine singurul lucru care m-a deranjat a fost ca erau in grupa copii bolnavi,cu tuse si secretii cu duiumul...iar parintii se faceau ca plouaaa rauuu!Asistentele la fel..
Sper sa va fi fost un sfătuitor bun!!Referitor la Dna educatoare Mizileanu Mirela nota 1000este prea putin!!

raspuns doamnei Loredana
De Je pe 12 Ianuarie 2016

Ati facut aceasta postare in care ati aruncat cu noroi intr-o persoana dupa numai cateva zile de la inceputul anului scolar cand copiii mai ales cei de 3 ani sunt neobisnuiti fara parinti. Este normal sa apara probleme. As fi vrut sa scrie pe acest site si parintii ai caror copii au fost crescuti si educati de doamna educatoare pe care o denigrati dvs. sa vedeti cati sunt multumiti. Sa stiti ca nici un cadru didactic nu vine cu ideea preconceputa ca trebuie sa tipe la copii, dar cati dintre parinti si-au pus problema ca atunci cand se adreseaza copilului au un ton rastit si agresiv si folosesc cuvinte licentioase. As dori ca aceste persoane nemultumite sa vina si sa fie " Profesor pentru o zi" ca sa vada cum se manifesta copii lor si cam cum ar trebui sa se comporte. Nu este adevarat ca personalul bate copiii. Sa va fie clar ca nimeni nu isi risca existenta pentru un copil care sta in unitate doar pentru 3 ani. Este oglinda parintilor un copil si nu al profesorilor. Ar trebui sa scrie si educatoarele cum sunt injurate de catre copii, iar parinti nu reactioneaza.

raspuns doamnei Ramona
De Je pe 12 Ianuarie 2016

De ce nu spune doamna Ramona tot? Sa spuna cum a facut reclamatie mincinoasa la Politie precum ca doamna educatoare a plecat cu copilul de la gradinita si l-a dus la pizza si la Auchan. De ce nu spune minciunile pe care le-a spus parintilor la adresa educatoarei si nu recunoaste ca de fapt dansa are o problema cu copilul. De cand a venit in unitate acesti parinti cu fetita au fost la mai multe grupe si toate educatoarele i-au spus mamei ca aceasta(fetita) nu asculta. Mama nu a luat nici o masura nu a discutat cu psihopedagogul unitatii. A incercat sa isi linisteasca constiinta ca educatoarea este de vina si nu ea. Ati facut aceasata reclamatie on-line dupa ce ati facut tam-tam in unitate, la inspectoratul de sector si la ISMB. ce imi pare mie rau este catoti acei parinti care au fost multumiti de educatia primita de copii lor in aceasta unitate nu scriu mai des si mai mult pe aceste site-uri.

Gradinita Floare-de-Colt
De Ramona pe 14 Noiembrie 2015

"Doamna educatoare" Mariana Bacanu le face "educatie" copiilor de 4 ani, care sunt la inceputul anilor de studiu din invatamant, prima data cu alti adulti decat cei din familie, folosind cuvinte precum: "Misca!", "Te tai si te arunc la cos!" si altele asemenea, tipand la ei ingrozitor, fara nicio rusine ca ar putea fi auzita de parintii care asteapta pe banca, sub ferestrele deschise, sa se deschida usa gradinitei pentru a-si lua copiii. Aceeasi Mariana Bacanu, care de anul acesta ( 2015-2016 ) e titulara la Gradinita nr. 64 "Floare-de-Colt", bate copiii de la grupa mijlocie C a gradinitei mentionate, de la inceputul anului scolar. Pe data de 9 octombrie 2015, fiica mea a fost batuta tare cu palma la fund si trasa de par pentru ca a refuzat sa stranga jucariile, atunci cand i s-a poruncit, urland, sa o faca de catre aceasta "educatoare". In aceeasi zi, au fost batuti alti doi dintre colegii ei, de aceeasi "educatoare". Am luat atitudine, am vorbit cu parintii, cu conducerea gradinitei, a fost sedinta, am depus reclamatie la Inspectorat si la politie, se desfasoara anchete in paralel ( a gradinitei, a Inspectoratului si a politiei ),am mutat copilul la alta gradinita pentru ca nu a fost suspendata pe durata investigatiilor, iar Mariana Bacanu, dupa o perioada in care a parut ca-si schimba comportamentul, saptamana aceasta ( 9-13 noiembrie ), dupa vacanta celor mici, a inceput din nou sa-i loveasca si sa-i traga de urechi, incurajata de faptul ca nu i s-a intamplat nimic. Din 29 de copii anul trecut in aceasta grupa au ramas 22.
Gradinita "Floare-de-Colt" este bine dotata in privinta mobilierului si aparaturii, parcul este mare cu locuri de joaca suficiente, e implicata in proiecte, se fac numeroase activitati ( mai putin in timpul programului Marianei Bacanu ), dar nu toti membrii personalului sunt la inaltimea bunei reputatii a gradinitei, care se mentine, se pare, descurajand reclamarea proastelor purtari ale unor angajate sau incercand musamalizarea, prin mutarea copiilor la alte grupe din aceeasi gradinita, asa cum mi s-a propus si mie.
Mutarea in tacere nu este o solutie, mai ales cand astfel de angajati isi permit sa continue cu raul tratament al copiilor chiar in timpul anchetei.

Gradinita Floare de Colt
De Loredana pe 04 Octombrie 2015

Prezentarea de mai sus este mai mult decat elogioasa.Ce pot spune? Insa atunci cand ajungi sa cunosti realitatea, constati ca lucrurile nu sunt asa de frumoase.Am avut fetita inscrisa la aceasta gradinita.La grupa mica si am avut cea mai urata experienta din viata mea.Copii sunt batuti de catre doamnele educatoare li se vorbrste urat si se tipa.Se tipa foarte mult.Educatoarele lovesc copii in cap si peste fata.Au foarte multi copii in grupa de care nu se pot ocupa asa cum ar trebui.In sali miroase foarte tare a urina si curatenia lasa mult de dorit.Au camere de supraveghere doar pe hol insa in sali nu.Cand am intrebat de ce nu pot fi montate camere si acolo,d.na directoare a spus ca legea nu permite acest lucru ca s.ar perturba "procesul de invatamant".O prostie.Mai degraba motivul ar fi ca parinti nu trebuie sa vada ce se intampla cu copilasii cat timp stau acolo pentru ca asa doamnele ar trebui sa se poarte frumos cu ei.Daca doriti sa va inscrieti copilul aici va sfatuiesc sa va ganditi foarte bine inainte si sa analizati situatia cu atentie.Nu tot ce pare frumos chiar este in realitate. Anul acesta multi patinti si.au retras copii de la aceasta gradinita.Foarte multi altii sunt nemultumiti de agresivitatea educatoatelor. Pacat de experienta acestor doamne pentru ca locul lor chiar nu este acolo.Fetita mea a fost in grupa doamnei Mirela Mizileanu.Va spun acest detaliu ca sa nu aveti ghinionul de a trece prin aceeasi experienta neplacuta prin care am trecut noi.

Gradinita Floare de Colt
De Simona pe 13 Septembrie 2013

Fetita mea este anul acesta la grupa mijlocie. A fost acceptata de la 2,6 ani la orar normal (8-12), fara nicio atentie acordata vreunui angajat al gradinitei. Sunt multumita de cum a evoluat, meritele sunt ale educatoarei de la grupa, care a stiut perfect sa integreze toti copii, sa-i faca dornici sa vina la gradi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze. In perioada de primavara-vara, toti copii au iesit afara in curte la joaca, pe durata anului scolar sunt organizate spectacole de teatru de papusi, iar la televizor au program doar dimineata inainte de micul dejun. Pe toata durata anului scolar am avut acces la caietele lor de lucru si, desi in grupa sunt cca 30 de copii, educatoarea a raspuns cu toata rabdarea tuturor parintilor, bunicilor, etc. Referitor la personalul de ingrijire pot spune ca acorda fiecarui copil (si nu sunt putini) toata atentia necesara, ii insotesc la toaleta, ii ajuta sa se spele pe manute, le sterg nasul, etc. Toate lucrurile acestea sunt vazute sau aflate de la copii si copii nu mint. Atunci cand copilul tau abia asteapta sa mearga la gradinita, iti dai seama ca este un loc unde se simte iubit si respectat.
Va recomand cu mare drag!

Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt
De Andreea pe 10 Septembrie 2013

Multumesc pentru opinia ta Je - eu abia mi- am inscris fetita de anul acesta si asteptam cu nerabdare sa vedem cum este. Mesajul tau este de bun simt si ceea ce ai descris este logic, mi se pare normal sa nu avem cine stie ce pretentii avand in vedere ca sunt acceptati asa de multi copii, desi personalul este putin. Sunt sigura ca personalul existent este calificat si sigur va iesi ceva bun. Si noi, parintii trebuie sa avem o anumita toleranta fata de personal si sa nu ne asteptam sa aibe grija numai de copilul nostru. Sunt curioasa (daca stii cumva) daca este posibil in cazul in care nu pot ajunge la 17.30 sa o iau, ci la 18 (lucrez in Baneasa) si daca mai sunt parinti in aceasta situatie daca putem contribui cu o suma de bani in plus ca educatoarea sa mai stea jumatate de ora.

Multumesc inca o data pentru opinie.

Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt
De Anastasia pe 03 Septembrie 2013

O bataie de joc! Pe-afara e vopsit gardul, iar in interior sub diverse nume (in cazul nemultumirii mele sa spunem Doamna Dana) tin loc de leopard! Esti primit intr-un hol deosebit cu acvarii si covor pe care nu il mai vezi niciodata ca pe acolo nu se circula odata ce ai inscris copilul, nu au voie nici parintii nici copii. Odata inscris circuli "prin spate" ca sa nu faci mizerie mi-a fost transmis. Personalul? O imbiere, care mai de care cu mana intinsa in orice situatie, iar daca ai o nemultumire intemeiata de altfel ti se raspunde: dar, vai, doamna, stiti cat e de greu sa ai grija de 35 de copii? Pai atunci fa-te femeie frizer, brutar, ospatarita! Pardon, se pricepe la ceva: la vorbit la telefon ca le-a dat "cozmote" minute. Cum se educa copii? La desene animate, in coloana pe scaunele.
Am 3 cuvinte sa va transmit doamnelor: Rusine! Rusine! Rusine!

Gradinita floare de colt
De Je pe 04 Iulie 2013

Gradinita "Floare de Colt" este foarte solicitata de catre parintii din zona si chiar din sectorul 3 indiferent de distanta fata de domiciliul copilului. Nimeni nu te obliga sa vii sa iti iei copilul la ora 16:00, fiecare parinte hotaraste cand poate veni pana la ora 17.30. Sunt situatii cand copiii raman si dupa ora 17.30 si chiar sunt atentionati de personalul gradinitei telefonic ca au uitat sa-si ia copilul acasa. De multe ori acestia sunt deranjati ca au fost sunati. Nu iti cere numeni spaga sa iti inscrii copilul, in fiecare an se inscriu mai multi copii decat este legal tocmai pentru a multumi toti parintii. Educatoarele accepta din bun simt pe sanatatea lor un numar mai mare de copii decat este legal. La cele mai multe grupe este cate o educatoare pentru ca nu sunt cadre didactice, indiferent de varsta sa vina in invatamant. Noi suntem multumiti chiar daca este o singura educatoare deoarece este calificata si copilului ii merge bine. Nu am reprosuri la adesa personalului de ingrijire. Acestea merg la toaleta cu copiii si ii sterg la fund desi nu asta e in fisa postului. Nu lasa copii neschimbati in caz de accident(p sau c). La masa sunt supravegheati si invatati sa manance singuri de catre educatoarea de la grupa. Stimati parinti care vreti sa va dati copilul la gradinita ar trebui sa stiti ca la varsta de trei ani copilul trebuie sa stie sa manance singur si sa foloseasca toaleta. Chiar daca ar avea 20 de copii asa cum scrie la lege, educatoarea si ingrijitoarea nu sunt pentru a deveni slugile copilului, ci de a va ajuta copilul sa se descurce singur. Daca educatoarele nu ies dupa amiaza afara este tot din cauza parintilor, a bonelor si a bunicilor care atunci cand raman cu copiii in curte au o atitudine foarte urata la adresa acestora si a copiilor care mai sunt inca sub supravegherea lor. Am asistat la o scena cand un parinte a facut educatoarea "nebuna"," nesimtita " si cum i-a mai venit la gura.

Contact Gradinita de copii nr. 64 Floare de Colt

Adresa

Schitului, 1D, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.