• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui
6 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui

Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui are sase sali de clasa cu tripla functionalitate si bucatarie proprie.

Activitatile optionale sunt cursurile de muzaica, initiere Pc si limba engleza.
La cabinetul medical asistenta si medicul sunt in permanenta.

Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui are sase sali de clasa cu tripla functionalitate si bucatarie proprie.

Activitatile optionale sunt cursurile de muzaica, initiere Pc si limba engleza.
La cabinetul medical asistenta si medicul sunt in permanenta.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 06:00 - 18:00

iunie

mai

nu

autobuz 139, 226

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursiila manastirea Suzana, la Bran, la Busteni;
vizite la circ, la teatru;
plimbari in parc

cursuri de muzica;
initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

40 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Gradinita
De Miruna77 pe 30 August 2019

Gradinita excelenta

Ce se întâmpla in spatele ușilor închise?
De Părinte îngrijorat pe 29 Octombrie 2015

Buna ziua, am vazut ca postările sunt mai vechi si nu prea am
Nădejde sa primesc un raspuns însă voi spune pe scurt ce ni s- a intamplat. Ieri am mers sa iau copilul de la grupa mijlocie engleza unde sunt doamnele educatoare Natalia amândouă si o îngrijitoare Dorina mai in vârsta, mica si plinuță. Un alt copilaș a intrat in vorba cu mine si eu l- am întrebat cum se comporta copilul meu. El a zis ca urla si ca l- a închis doamna Dorina in patut ca nu doarme, in schimb copilul meu nu spune nimic acasa doar face isterii dimineata cand mergem la gradi. Stie cineva ceva de doamna aceasta?

Pareri educatoare
De Miki pe 31 Iulie 2013

Buna ziua! Ma intereseaza pareri despre educatoarele care au avut grupa mare si iau grupa mica in septembrie 2013. Nu cunosc persoane care au copiii la gradinita nr. 55 si ma interesa parerea parintilor, indiferent daca este subiectiva sau obiectiva. Va multumesc!

Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui
De Andreea Vintila pe 09 Aprilie 2013

Sunt de acord cu parintele nemultumit care a postat mai sus, are dreptate. Pe langa faptul ca sunt permanent "rugata" sa-mi iau copilul mai devreme de la gradi, copilul e pus cu fosta sa participe la unele activitati, e lasat sa fie batut de alti copii, nu odata am vazut pe pielea lui, doamna educatoare nu imi zice nimic, se face ca ploua, aflu totul de la copil. Igiena la baie e dezastru, a si cazut pe gresia uda copilul (poate nu o data, doar ca atunci imi asteptam copilul pe hol), si doamna care spala era chiar acolo, a zis ca nu e vina ei, e de la sapunul pe care tot copii il dau pe jos (oribil!) vasele de wc sunt de pipi mereu, apa nu functioneaza mereu si nu sta cineva sa igienizeze, niciodata nu am simtit miros de detergent in baie, ba mai mult, am vazut intamplator cum spalaa doamna (tot aia cred) chiuvetele cu mana - da - fara detergent sau manusi. Dispozitivele cu sapun sunt aproape imposibil de utilizat de catre micuti. Doamna educatoare e foarte intepata, in primele 2 luni de gradi nu a fost asa, oi fi uitat sa dau bani pentru vreun cadou ceva? PS Nu imi place ca parintii intra incaltati in pantofi mizerabili pe holul in care se desfasoara de fapt toate activitatile gradinitei, adesea parintii intra asa si in clase, pe covor, si ii pai dezbraca/imbraca pe copii cocotati pe scaune cu ghetele murdare de afara, pe care bineinteles alti copii isi pun haina, lapticul sau jucaria, ar mai fi multe de spus.

Dezamagitor
De Parinte nemultumit pe 16 Octombrie 2012

Dupa doar o luna am fost nevoita sa-mi mut copilul la alta gradinita mai umana.<br>Poate ca educatoarele or fi profesioniste, dar eu pentru copilul meu vreau mai mult.<br><br>Cateva lucruri anormale pentru o gradinita:<br><br>- programul este ca la armata: intrarea la ora 08:00 - 8:30. Cine intarzie dupa 08:30 nu mai este primit deoarece se incuie poarta<br>- poarta se descuie doar la 13:00 cand se termina programul scurt si la 16:00.<br>- chiar daca copilul meu a fost inscris la program lung, nu o data mi s-a spus sa incerc sa-l iau mai devreme<br>- intotdeauna cand ajung dupa ora 16:15 copilul meu plange, iar educatoarea citeste nepasatoare ziarul (!!!) ba chiar mi-a atras atentia sa vin mai devreme sa-l iau acasa (!!!) si, daca se poate, sa-l iau mai devreme fiindca nu au patuturi pentru toti copiii (!!!!).<br>- in schimb, la (unica) sedinta cu parintii singurul punct de discutie a fost sa ne ceara bani pentru fel de fel de activitati.<br>- si aici este o problema: cu toate ca exista anumite taxe fixe, intotdeauna se cer bani pentru diverse, care practic dubleaza taxa perceputa. O fi chiar asa greu sa spuna de la inceput cati bani pretind ca sa aiba grija de copii ??<br><br>In esenta, ideea de "program prelungit" la aceasta gradinita este doar o vorba in vant. Vor bani si iar bani, dar cand e vorba sa presteze pentru banii ceruti te roaga sa ai singur grija de copil, si daca se poate sa-l tii acasa. Iar atunci cand il lasi acolo, vii dupa amiaza si-l gasesti murdar, nemancat si obosit fiindca nu-si bate nimeni capul sa se ocupe de el sa manance sau sa doarma.<br><br>Adevarat ca nu costa 1000 ron ca la o particulara, dar nici 300 - 350 ron cat platim pe luna, nu este nimica toata.

Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui
De Vasile Florin pe 28 Septembrie 2010

Este o gradinita cu un personal extraordinar. Educatorii dau dovada de un adevarat profesionalism, niste oameni deosebiti care manifesta o dragoste si intelegere profunda pentru copii. Conducerea e deschisa tuturor ideilor si ofera un sprijin real parintilor si personalului. Desi e o gradinita de stat cu salarii ce lasa de dorit e o institutie de nota 100. Felicitari!

Contact Gradinita de copii nr. 55 Floarea Soarelui

Adresa

Margeanului, 81, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.