• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 52
4 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 52

Gradinita de copii nr. 52 dispune de sali de clasa spatioase, dotate cu aparatura moderna.

Gradinita de copii nr. 52 este situata pe strada Docentilor nr 5, sector 1, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 52 dispune de sali de clasa spatioase, dotate cu aparatura moderna.

Gradinita de copii nr. 52 este situata pe strada Docentilor nr 5, sector 1, din Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

program lung: 08:00 - 18:00;

2 - 31 mai

nu

autobuz 300;
metrou Piata Victoriei, Aviatorilor

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de vizite la teatru, la muzee, plimbari in parc, miniexcursii

balet;
dans;
muzica;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

intre 5 - 30 de copii grupa

125 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa;
dormitoare;
cabinet medical;

Opinii utilizatori

Gradinita 52 pentru doamna Soare
De Iulia g pe 16 Mai 2012

Ma bucur ca o mamica si-a expus detaliat parerea buna despre aceasta gradinita. Din acest an am si eu copiii acolo. Imi puteti spune cum se numesc educatoarele la care este baietelul dvs.
Multumesc.

Gradinita de copii nr. 52
De Cristina Neagoe pe 18 Ianuarie 2012

Si noi prospectam piata gradinitelor de stat si private de prin apropierea casei noastre pentru a o inscrie pe Alessia din toamna si inevitabil am ajuns si la aceasta gradinita. Am fost aici azi, am vorbit chiar cu directoarea, o doamna foarte draguta si amabila, insa, din ce ne-a spus, conditia obligatorie pentru a primi copilul aici este sa aiba domiciliul in sectorul 1 si mai mult decat atat, sa nu aiba o alta gradinita de stat mai aproape de casa. Pe noi chiar ne-a intrebat daca nu ne intereseaza o alta gradinita, de pe 1 Mai, despre care aprecia ca ar putea fi mai aproape de casa. Prioritate au copiii care deja au fratele/sora inscrisi. Se pare ca numarul de locuri disponibile este relativ mic raportat la numarul de solicitari.

Gradinita de copii nr. 52
De Milea Rovana pe 05 Decembrie 2011

Buna! Referitor la mesajul tau. As vrea sa stiu cand te-ai interesat la gradinita pentru inscriere (eu vreau sa o inscriu pe fetita mea pt sept 2012) cand va avea 3 ani si 3 luni. Nu locuiesc, dar muncesc aproape de gradi (si eu o am pe a mea la privat si ne cam usuca la bani). Multumesc.

Gradinita foarte buna
De Soare Mirela pe 16 Noiembrie 2011

Sunt foarte multumita de aceasta gradinita. Am baiatul la grupa mica, avand 2 educatoare bine pregatite, amabile cu copii si parintii, dragute si calme. Deja, dupa 2 luni de gradinita baietelul meu de 3 ani stie 6 poezii in romana, cateva cantecele in romana, 2 poezii in engleza si 1 cantecel in engleza si numara pana la zece in engleza. Mai face si ore de muzica si de dans, optionale. La optionale se plateste doar 4 ron sedinta, iar pe luna, gradinita costa 260 ron, daca nu absenteaza, daca absenteaza nu se platesc zilele respective, nu ca la particulara. Ce imi place foarte mult este ca doamna asistenta sta la usa in fiecare dimineata si controleaza absolut toti copii care vin la gradinita sa nu fie bolnavi si pe cei care au fost chiar si o zi acasa nu ii primeste fara avizul medicului. De aceea baiatul meu a fost bolnav doar 1 singura data si a fost o forma usoara de otita, in 4 zile ne-am intors la gradi. La fiecare 2 saptamani au teatru de papusi care vine in gradinita, se merge in excursii, copii au tot felul de activitati interesante, zilnic fac cate ceva care este expus la panoul clasei. Hrana e foarte buna, variata, in fiecare zi aflam de la panou care este meniul. Au dormitoare separate de sala de clasa, care sunt spatioase, luminoase. De altfel toata gradinita arata foarte bine, este luminoasa si curata, iar tot personalul, incepand de la directoare, este amabil si zambitor. Pacat de curte, ca a ramas cam mica si neincapatoare dupa ce jumatate din ea a fost luata cu japca. Per ansamblu sunt foarte multumita. Am avut acum 1 an copilul la o gradinita particulara, in topul celor mai scumpe 10 gradinite din Bucuresti (nu acesta a fost criteriul de alegere, ci apropierea de casa) si gradinita 52 e mult mai bine. La cea particulara cereau 12 milioane pana la ora 13:30, nu aveam optionale incluse, mancarea era doar cu pui, curtea foarte mica, personalul cam dezinteresat, am avut copilul muscat, zgariat si asta in conditiile in care erau si camere in sala de clasa si am vazut cu ochii mei cum un alt copil s-a repezit la baiatul meu si l-a muscat de ureche. Pentru spectacolele de teatru din gradinita pretindeau 13 ron pentru bilet, iar la stat costa doar 4,5 ron! Si sa nu va inchipuiti ca cere trupa mai mult, cei de la particulara cereau si faceau bani din orice. Si nici nu aveau numai educatoare calificate, ci foste asistente medicale, absolvente de Psihologie, de Filologie. Bine, nu toate gradinitele sunt asa, dar e bine sa fiti bine informati, ca parinti, inainte de a opta pentru o gradinita sau alta. Succes!

Contact Gradinita de copii nr. 52

Adresa

Docentilor , 5, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Metrou Piata Victoriei
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.