• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 47
11 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 47

Gradinita de copii nr. 47 este situata pe strada Intrarea Varlaam, nr 140, sector 1, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 47 este situata pe strada Intrarea Varlaam, nr 140, sector 1, din Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 18:00

3 - 31 mai

nu

tramvai 25, 20,
autobuz 54, 97, 112, 667

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

muzica vocala;
dans sportiv;

asistenta medicala permanenta;
colaborare psiholog;

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

10, 27 copii grupa

200 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa;
bucatarie proprie;
cabinet medical

Opinii utilizatori

Bătaie de joc la adresa copiilor
De Anca pe 25 August 2017

Feriți-va de clasa educatoarelor Pitulice, respectiv Dna Nuti si Domnișoara Mihaela.
Metodele de predare sunt barbare, umilința, cearta si bătaia de joc sunt principala lor metoda de educație. Am avut copilul la aceasta grădinița , din păcate atunci nu mi-a spus ce se întâmpla , deoarece era amenințat de cele doua educatoare sa nu spună acasă ca va fi pedepsit de parinți , deoarece el este rău. Si i-au spus ca mama lui a sunat si le-a spus educatoarelor sa il pedepsească, asta in timp ce se prefăceau ca vorbesc la telefon cu mine. Va dați seama cum s-a simțit acest copil, "doamnelor" educatoare? Din păcate, nu am aflat nici de la alți parinți ce se întâmpla acolo, probabil din aceleași motive copilașii nu spuneau acasă. Copilul meu a fost umilit constant, pus sa mănânce in picioare cand vorbea la masa, pusă toată grupa de 30 de copiii sa rada de el cand greșea ceva sau nu le plăcea comportamentul lui asa ziselor "doamne", care nu au nici o legătura cu a fi o doamna, sa i se spună copilului ca e rău si sa le interzică celorlalți sa se joace cu el pe acest motiv, sa stea la colț cate o ora si jumătate. Cei care nu voiau sa doarma mai erau si plesniti câteodată, mai ales de doamna Flori. O educatoare in vârsta, de la grupa vecina, care nu avea nici o treaba cu grupa lor. Dar venind in povesti la doamna Nuti, cand era ora de somn a copiilor, se gândea sa o ajute sa ii "disciplineze". Si vorbim despre un copil cu un comportament normal , nu vreau sa ma gândesc cu cei hiperactivi cum se comportau. Copilul a avut nevoie de consiliere , si abia acum, dupa un an, a reușit sa povestească traumele prin care a trecut. Iar explicația lui a fost ca au fost educatoarele lui, deci le-a crezut. Mai ales ca au vorbit cu mine, cu mama lui la telefon, acolo in clasa, si eu le-am spus sa il pedepsească. Asa mințeau ele copilul, pentru a-l determina sa nu spună acasă suferintele prin care trece. In grupa mare, copilul nu mai voia sa se joace si nici măcar sa stea pe lângă copiii pe care nu ii știa. Efectiv părea ca ii e frica de copiii. Copilul meu nici acum nu are încredere in el si stima de sine, si se ferește de copii deoarece e convins ca nu vor sa se joace cu el si ca e un prostănac . Pentru ca asa i-au spus doamnele educatoare si asa l-au facut sa se simtă prin tratamentul aplicat. Asta dupa un an de consiliere. Doamna directoare știe situația, dar nu ia nici o măsura deoarece sunt prietene si le acoperă . Si cine știe ce motive personale mai are. Dar si dansa ii va avea pe conștiința pe acești copiii, pe care aceste asa zis "educatoare" ii marchează pe viața.
Sa nu mai spun ca "domnișoara " care e plină de tupeu si nesimțire si in relația cu părinții , a născut, de doua ori deja, si nu a știut ca e însărcinată . Vorbim de o educatoare , cu studii, din București, care habar nu are ca e însărcinată vreo 8 luni. Dar le da peste nas părinților care încearcă sa discute problemele copiilor cu ea. Scriu aceste lucruri cu durere in suflet , deoarece nu am reușit sa le aflu la timp si sa mut copilul la alta grădinița, sa nu mai treacă copilul meu prin calvarul prin care a trecut. Ma simt vinovata fata de el, dar măcar părinții care citesc si vor sa isi înscrie copiii la aceasta grădinița sa știe la ce sa se aștepte. Tare mi-as fi dorit sa stiu si eu ce se întâmpla acolo. Si cei care au avut copiii la aceasta grădinița si la aceste "doamne" , sa știe metoda prin care le-au fost educați copiii. Sa va fie rusine, "doamnelor" educatoare! Nu aveti nici o treaba cu copiii, cu educația lor, cu aceasta meserie de educatoare!

Pareri?
De Ioana pe 14 Octombrie 2016

Dragi parinti, aveti copii la grupa Doamnei Maria Gheorghe? Ce parere aveti? Urmeaza sa mergem si noi la aceeasi grupa.
Multumesc.

Nu am ce sa reprosez !
De Andrea pe 25 Septembrie 2016

Avem putin timp de cand mergem la gradi 47, copilul meu a stat numai cu mine pana acum nu vroia sa stea cu nimeni. Acum de cand il duc aici culmea, cere sa il duc .
Chiar nu am ce sa reprosez deocamdata,doamna e super am inteles ca e noua, nimic nu ma bucura mai mult cand vad ca el nu plange ca il duc la gradi.

Nu mi se pare normal
De Maria Coman pe 31 August 2016

As vrea sa adaug si eu ca cel putin la clasa acestor doamna nu se foloseste plastilina si nu mi se pare normal, pentru ca este un element important pentru varsta lor in dezvoltarea imaginatiei si a altor calitati.

consternare, revolta, dezamagire
De Raluca Moianu pe 19 Iulie 2016

Cele doua educatoare, mama si fiica, respectiv fam. Pitulice, despre care se vorbeste aici, au mari lacune in ceea ce priveste vocatia de educatoare: nu au rabdare cu copiii, nu se implica, nu stiu sa se apropie de copii, nu fac nimic inafara programei (eventual joculete sau activitati educative si distractive), nu au daruirea specifica unei educatoare. Nu au niciun interes in a-si consolida relatia cu copiii. Micutii nu invata mare lucru de la dansele, nu au intereseul de a le dezvolta creativitatea copiilor. Ba mai mult decat atat, primele metode la care recurg sunt urletele, pedepsele, uneori chiar palme...fara a sta la discutii. Copiii se inchid in ei, devin anxiosi, speriati, tematori, neincrezatori, etc. O educatoare care iubeste copiii uita de "trebuie" si de fisa postului. O buna educatoare trebuie sa fie calma, spontana, creativa, sa se poata adapta la situatii neprevazute, rabdatoare in comunicarea cu copiii si parintii acestora. Profesia de educatoare este una complexa si nobila, dificila si placuta, care presupune o mare raspundere, iar aceasta trebuie sa dovedeasca un larg orizont cultural, sa aiba cunostinte bogate in literatura si arta, in stiinta si tehnica, sa cunoasca evenimentele vietii social-politice. Aceasta o va ajuta sa stabileasa o corelatie mai justa intre diferite arii curriculare. Este foarte clar ca cele doua Doamne nu au ce cauta acolo si multi parinti nu inteleg de ce Doamna Director le menajeaza atat de mult si este oarba la semnele de alarma trase de catre parinti. Am vrut sa subliniez aceste lucruri in speranta ca se vor lua totusi masuri in acest caz, ca parintii vor avea in vedere aceste aspecte cand isi inscriu copiii la gradinita nr. 47, iar cel mai important, poate si dansele vor retine ceva din toate acestea...Succes!

nesimtire si ignoranta
De Mi-a ajuns pe 28 Iunie 2016

ingrijitoarele fura si mint. iar la parter sunt doua nebune care urla in continuu la copilasi. sunt mama si fiica. va dati seama cat sunt de duse, daca fiica a intrat in travaliu in clasa, de fata cu copiii si nu stia ca-i gravida.

eu am plecat
De Diana sandu pe 26 Decembrie 2015

D mi-am 2 saptamanani mi-am luat urgent copilul si exact la gradinita 46 am plecat. Chiar nu-mi vine sa cred ca este asa de bine aici si ce motive intemeiate am avut sa plec. Nu vreau sa denunt aceasta situatie,descoperiti-o singuri daca aveti rabdare si toleranta.

Metode indoielnice si lipsa completa de empatie
De Raluca mitrache pe 16 Decembrie 2015

Probabil a fost ghinionul nostru sa nimerim in grupa a 2 "doamne" educatoare care folosesc metodele de educatie de acum 100 de ani. Nu stiu cum este la celelalte grupe. Trebuia sa imi dau seama de la prima sedinta, cand d-na director spunea cata experienta au si cate generatii de copii au educat si bla bla bla. Prea parea ca le scuza. Doamnele au dat dovada de lipsa totala de empatie tot timpul cat copilul meu a fost acolo. Nici vorba de integrare treptata. Prea multi copii au fost mutati de aici la gradinita 46. Un coleg de grupa al copilului meu a fost lovit in repetate randuri de catre "doamnele" educatoare, dumnealor asa stiu sa educe. Parintilor nu nu le pasa, ce sa zic, daca dumnealor asa considera ca e bine... M-am ingrozit ca inca exista astfel de locuri si functioneaza bine-mersi. Nu reusesc sa inteleg de ce exista in cartier perceptia ca aceasta gradinita este "foarte buna". Mie nu mi-a placut de la inceput. Singurul avantaj este locatia. Dincolo de asta- si cand ies la plimbare ocolesc aceasta gradinita, copilul meu are o stare evidenta de disconfort cand trecem pe acolo. Am intalnit recent un baietel care a fost acolo la grupa mijlocie si dupa cateva zile a refuzat sa mai vorbeasca. Acum face terapie. Nu stiu ce sa zic, eu nu voi sfatui pe nimeni sa-si duca acolo copilul!

neortodoxa
De Carina pe 13 Iulie 2015

Chiar credeam ca pocaitii ne invata ceva. Si chiar ne invata -sa nu mai muncim sa stam sa facem cat mai multi copii sa umblam legate la cap ca suntem cu domnul... Chiar era nevoie sa umpleti gradinita cu astfel de specimene???De ce? Ce invata copiii mei de la asfel de roomi???.

mare inghesuiala
De Diana pe 07 Iunie 2015

eCopilul meu trece grupa mijlocie. Cred ca activitatea nu este prea buna deoarece aici este o mare inghesuiala iar copiii vin de-a valma.As vrea sa-l mut dar nu stiu unde, eu locuind f.aproape de gradinita. Imi permit si naveta cu masina.Cine poate sa-mi dea un sfat?

Contact Gradinita de copii nr. 47

Adresa

Strada Mitropolit Varlaam, 140, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Parcul Bazilescu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.