• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 46
27 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 46

Gradinita de copii nr. 46 este situata pe strada Marmurei, nr 13-15, sector 1, din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 46 este situata pe strada Marmurei, nr 13-15, sector 1, din Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

program scurt 08:00 - 13:00;
program prelungit 08:00 - 18:00

2 - 31 mai

nu

autobuz 300; 205

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

limba engleza;
initiere pc;
dansuri moderne

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

camere video de supraveghere / paza

10 / 20 de copii

275 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa;
dormitioare;
2 cabinete medicale

Opinii utilizatori

Ce-a mai bună Grădiniță 😍😍😍
De Alyna Amalia.Dollse720 pe 25 Septembrie 2019

Ne pare rau ca ne-am mutat,fetita mea a fost un singur an grupa mika ...dar în câteva luni am rămas uimită câtă evoluție...Respect Doamnelor Educatoare si Doamnei directoare ...Acum suntem la alta grădiniță Grădiniță steluța un personal ffff rece si indiferente..

Cea mai distinsa gradinita
De Alina pe 25 Mai 2017

Am ajuns aici din curiozitate,nu cu intentia vadita sa-mi inscriu copilul,dar mi la-am inscris dupa vizite in cateva gradinite ,una chiar particulara.Nici nu credeam ca exista o gradinita in aceasta zona care intrece orice asteptare.Nu mi-am mai dorit alta.Va felicit oameni dragi care ati reusit sa faceti aceste lucruri minunate.M-a mangaiat de la intrare eleganța si rafinament,tonuri ți nuante ,totul intr-o melodie a culorilor. Linistea,caldura si amabilitatea te invita sa mai stai.

oameni care ajuta
De Alexandru pe 01 Aprilie 2017

Am inscris copilul la o gradinita.Dupa ce educatoarea a sesizat ca avem oarece probleme au inceput neplacerile.L-am tinut acasa un timp si ne-am inscris la aceasta gradinita spunand conducerii despre situatia creeata,.Mi-a spus ca aici nu va fi nicio problema si ca dumneaei din aceasta pozitie nu are abilitatea si dreptul sa aprobe sau sa respinga copii dupa anumite criterii.Se incheie anul peste cateva luni si ne-am revenit si noi ca familie.Va multumim tuturor de aici care ne-ati ajutat!

Concurenta cu privatul
De Bogdan pe 21 Ianuarie 2017

Am copilul la o gradinita particulara.Din surse bine intentionate am mers sa vad gradinita 46,nu cu mult curaj. Cand am intrat am vazut lumea copilariei si mi-am dorit cu ardoare sa-mi aduc copilul de grupa mica aici.Multumesc pentru tot!

cum ocup si eu un loc aici
De Clara pe 07 Mai 2016

Fetita mea implineste 3 ani pe 3.01.2017,si nu mi se pare corect sa nu prindem un loc in aceasta gradinita ,pentru 2-3 zile.As ruga conducerea sa nu ne defavorizeze din acest motiv nerelevant.

foarte incantata
De ANIELA pe 01 Februarie 2016

Fetita mea este de trei ani in aceasta gradi. As dori sa o mai mentin dar...procedura nu-mi permite. A fost o perioada frumoasa,buna,am fost fericiti si suntem .Recomand tuturor parintilor cu pretentii sa-si aduca puiul aici.

Tot meniu
De Claudia pe 09 Decembrie 2015

La pretul acesta,eu cred ca nu trebuie sa comentam.Chiar daca din cand in cand mai apare cate ceva ce nu ne convine,s-a scos puiul in mare parte,s-a introdus carnea de curcan de 2 ori pe saptamana si pot spune ca eu sunt destul de multumita in privinta aceasta. NU comparam o gradinita ca ceasta cu una particulara. Poate tu nu ai frcventat asa ceva dar,gradinita aceasta este ireprosabila din punctul de vedre al conditiilorsi chiar le intrece.La grdinitele de stat din capitala este o practica sa stea o educatoare toata ziua ,din lipsa de deoarece m-am informat iar aici sunt f.putine situatii,anul acesta scolar doar 4.La alte gradinite sunt situatii mult mai multe.

Meniu
De Haiduc pe 13 Noiembrie 2015

Ma uitam zilnic si nu-mi venea sa cred: paine cu mezel, paine cu finetti. Dulciuri si televizor la greu si grupe cu o singura educatoare cu doua norme adica de la 8 la 18.
Gradinita e renovata dar nu o putem compara cu o particulara buna.

cum sa prind un loc aici?
De Claudia pe 05 Octombrie 2015

M-am prezentat in termenul stabilit inscrierilor,dar mi s-a spus ca este prea mic a fetita mea si am fost respinsi.Nu am insistat prea mult pentru ca in septembrie a implinit 2,4 luni.La urmatoarea inscriere probabil va fi prea mare.Cum sa prind un loc aici?

nu credeam
De Cerasela pe 29 Septembrie 2015

N-as fi crezut ca poate exista o unitate la margine de capitala cu astfel de dotari si astfel de oameni.Mi-am adus fetita aici in urma unei recomandari de la o scoala buna din sectorul 1 si nu sunt dezamagita. Daca vreti sa va interesati puteti s-o faceti oricand,totul este prea frumos pentru aceste costuri.

Contact Gradinita de copii nr. 46

Adresa

Marmurei, 13-15, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.