• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 38
11 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 38

Gradinita de copii nr. 38 dispune de sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, minibiblioteci, bucatarie proprie si cabinet medical.

Puteti alege, dintre optionale: muzica, dans sportiv, arte martiale, arte plastice si limbi straine.

Gradinita de copii nr. 38 dispune de sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, minibiblioteci, bucatarie proprie si cabinet medical.

Puteti alege, dintre optionale: muzica, dans sportiv, arte martiale, arte plastice si limbi straine.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

meniu zilnic 9 RON

nu

tramvai 15, 19, 23, 50

bucatarie proprie

da

engleza;
germana

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee, la teatru, la circ

muzica;
dans sportiv;
arte martiale;
arte plastice;

asistenta medicala permanenta;
logoped - o data pe saptamana

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

180 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sali de clasa dotate cu aparatura audio - video;
minibiblioteci;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Straduiti-va
De Andu pe 18 Februarie 2017

Cu exceptia catorva cadre didactice, tot personalul mi se pare imbatranit., Pentru asta am refuzat sa-mi inscriu copilul .

Parere foarte buna
De Georgeta pe 25 Octombrie 2016

Eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita.Nu am avut probleme pana acum cu copilul si este al -doi-lea an.Nu stiu cum s-a comportat dna.Beldean in trecut si sincer nici nu ma intereseaza daca tot ce am citit este adevarat.Copilul meu o iubeste foarte mult.Desi au 2 educatoare la clasa o prefera pw dansa mai mult.Intr-adevar sunt copii putini in grupa dar toti o iubesc.Si sunt foarte multumita si de mancarea care li se da,este diversificata.Decat sa imi duc copilul la privat mai bine la stat.

asa nu!
De Texi pe 10 Septembrie 2016

In anul scolar 2015-2016, ca parinte al unui copil la grupa mica am adunat nemultumiri suficiente incat sa-mi mut copilul, de anul acesta, la o gradinita in alt sector, departe de casa.
Haos a fost de la bun inceput, cand directoarea cea veche a demisionat, iar cea noua a intarziat sa intre in functie. Timp de peste o luna, educatoarele s-au tot mutat de la o grupa la alta dupa cum le-a convenit lor, fara sa se intereseze de copii - multi dintre ei nici nu aveau 3 ani impliniti la data respectiva.
Din luna octombrie pana in luna aprilie, copiii de la grupa mica B nu au fost scosi in curtea gradinitei, fiind tinuti doar in interior, in timp ce gradinita a intrat intr-un proces (ilegal) de reabilitare. Cu praf, galagie si tot tacamul. In toata perioada toamna-primavara de privare de aer liber, copiii au facut viroze respiratorii dupa viroze respiratorii.
Curtea gradinitei a fost de la bun inceput neingrijita, iar din aprilie pana in iunie, copiii s-au jucat printre gunoaie si molozul de la reabilitarea gradinitei. Pe hol, adesea s-au mentinut mirosuri grele, de materiale de constructii. Unii copii au facut si alergii.
Unele ingrijitoare nu se preocupa deloc de copii care au ajuns acasa deseori cu caca la fund, nefiind ajutati sa se stearga. Mai multe mamici am intampinat aceasta problema.
Luna de luna, de la parinti se cer: sapun lichid, servetele umede si uscate, hartie igienica, prosoape de hartie, iar multe dintre cele aduse, am vazut ca pleaca in sacosile ingrijitoarelor.
Meniul (13 lei costul zilnic) a continut in primele luni multe strudele cu E-uri in ele, crema de unt si alte bazaconii. Carnea de pui, atat de plina de hormoni, este aproape nelipsita din meniul zilnic. Rareori se mai rataceste vreo mancare cu carne de porc. Merele date la gustare sunt din acelea exagerat de mari si lucioase. Multi biscuiti Belvita.
Activitati pe fise de colorat si incercuit – cu toptanul, mai ales din partea educatoarei de grupa si directoarei Sanda Nae. Poezii greoaie la serbarea de iarna. Foarte slab la capitolul activitati creative.
Feedback aproape zero din partea sus-numitei Sanda Nae in privinta evolutiei copilului meu. Am incercat sa discut cu ea in numeroase cazuri, dupa-amiaza cand mergeam sa-mi iau copilul. Imposibil. Doamna Nae se intrerupe din discutiile fata-in-fata cu parintele pentru a raspunde la telefon sau a vorbi cu o alta persoana din preajma (functia ei si viata personala sunt cele mai importante) sau povesteste exclusiv despre cat a mancat sau a dormit copilul meu. Nu pentru mancare si somn ducem copiii la gradinita, ci pentru actul educativ, care se pare ca la gradinita 38 este complet ignorat. De multe ori, pe tura de dupa-amiaza, doamna Nae nu mai este de gasit dupa ora 17:00, copii fiind lasati cu ingrijitoarele care fac curat la ora respectiva. Programul grupelor in gradinita este pana la ora 17:30, dar multe educatoare nu il respecta, mai ales daca e o zi de vineri.
Cu directoarea Sanda Nae nu se poate discuta, pentru ca este o doamna foarte pretioasa, care pare intelegatoare, dar care minte si fuge de raspundere. In unica excursie organizata in gradinita in anul scolar 2015-2016, in ziua plecarii (prin luna mai), doamna director Sanda Nae a aflat de la soferii autocarelor ca Muzeul trenuletelor din Sinaia este inchis din noiembrie 2015, ceea ce a dus la reconfigurarea traseului si optarea pentru Muzeul Ceasurilor din Ploiesti. Incredibila lipsa de profesionalism!
La optionale: cursul de dans s-a dovedit a fi un fiasco, iar doamnei de germana ii lipseste priceperea de a preda unor copii asa de mici. Nota 10 pentru doamna de engleza si domnul de karate.
Am inteles de la alte mamici ca in gradinita sunt si doamne educatoare pricepute, dar cele despre care am obtinut referinte bune au grupe mici pentru anul in curs, 2016-2017, ceea ce nu mi-a lasat decat alternativa mutarii copilului la o alta gradinita.
Aprecierile exclusiv pozitive pe care le regasiti pe pagina aceasta apartin cu siguranta personalului din gradinita. Gradinita are mai multe minusuri decat plusuri. Iar daca conducerea va ramane in mainile doamnei Nae, sunt convinsa ca lucrurile se vor inrautati.

Una dintre cele mai bune gradinite din sectorul 3
De Cristina pe 18 Ianuarie 2015

Da, au optionale: limba engleza, activitati sportive - karate, dans sportiv, muzica, limba germana. Pret pe sedinta: 4-5 lei sedinta.

Una dintre cele mai bune gradinite din sectorul 3
De Cristina pe 18 Ianuarie 2015

Numai de bine! Mancare buna, personal calificat, amabil si profesionist, tarife bune, cursuri optionale, materiale didactice, curatenie, intr-un cuvant: calitate!

Numai pareri bune
De Vali pe 09 Mai 2014

Gradinita este curata, rezultatele copiilor care merg la scoala sunt foarte bune. Sunt cadre didactice tinere si cu experienta, care dau dovada de profesionalism, implicare si dragoste pentru copii.

Mancarea este diversificata, foarte buna, gustoasa si ieftina (12 lei/zi), fiind preparata in bucataria proprie de catre personal calificat. La grupe se inscriu maxim 25 de copii, ceea ce este favorabil educatiei copiilor.

Am constatat ca pe internet se scriu comentarii negative la adresa unei singure educatoare ceea ce determina o indecizie a parintilor in a-si inscrie copiii la aceasta gradinita.

Pentru anul scolar viitor eu mi-am inscris al doilea copil tot la aceasta gradinita pe care o recomand cu caldura.

Gradinita de copii nr. 38
De Emilia pe 21 Noiembrie 2012

Gradinita este buna, curata, se gatesÂ?te in bucatarie proprie, tirajul de dimineata nu este facut cum trebuie, intra multi copii bolnavi, educatoare Beldean are probleme, mai bine este sa o evitati pentru binele dv. dar in special al copiilor, poate sa para bine la inceput, dar nu va puteti imagina cate lucruri urite ascunde.

Gradinita de copii nr. 38
De Dana pe 18 Noiembrie 2012

Povestea este lunga daca as spune cate am avut de indurat cu aceasta dna si citi parinti ar avea de povestit. A fost un vis urat nu ma gandeam ca axista astfel de oameni, nu va lasati copiii pe mana acestei dne, este o prefacuta, minte cu nerusinare nici macar nu cred ca se gandeste ca este vorba de niste copii nevinovati care acum incep sa se formeze. Regret enorm ca am lasat copilul pe mana acestui om, dar m-am trezit si pot impartasii si altora clipele urate create de aceasta educatoare.

Gradinita de copii nr. 38
De Snics pe 23 Septembrie 2012

Gradinita foarte buna, mancare, ingrijire buna, insa feriti-va cat puteti de d-na Beldean. La inceput s-ar putea sa va incante faptul ca este un educator sever care va va struni copilul, dar credeti-ma daca aveti un copil mai poznas este mai bine sa va feriti.

Optionale
De Iulia pe 10 Mai 2012

Buna! Au si optionale?

Contact Gradinita de copii nr. 38

Adresa

Odobesti, 1, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.