• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea
15 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea

Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea are sali de clasa moderne, dotate cu aparatura audio - video, sala de gimnastica, sala de mese, izolator si bucatarie proprie.

Activitatile optionale sunt arta, informatica si limbile moderne.

Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea are sali de clasa moderne, dotate cu aparatura audio - video, sala de gimnastica, sala de mese, izolator si bucatarie proprie.

Activitatile optionale sunt arta, informatica si limbile moderne.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 19:00

iunie

mai

nu

tramvai 41;
autobuz 178;
metrou Crangasi

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
plimbari in parc

arta;
initiere Pc
gimnastica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Contact
De Mirela pe 05 August 2015

Mi0as dori sa pot lua legatura cu doamna directoare in aceasta prioada. Stie cineva cand o pot gasi? Mentionez ca sunt noua titulara a unui post din aceasta gradinita si trebuie sa depun o adeverinta necesara angajarii.

Educatoare crizate
De Anonim pe 30 Iunie 2015

La gradinita asta exista o educatoare Fron Mihaela, care este o crizata , vrea doar spaga si nu se ocupa de copiiDirectoarea nu stie decat sa jigneasca parintii la sedinte. Nu recomandla plata mesei administrator te face la bani, daca nu iti tii evidenta, asta mi s-a intamplat mie pentru faptul ca am facut cea mai proasta alegere de a-mi duce copilul la aceasta gradinita. NU RECOMAND

Pareri despe gardinita
De Adina pe 04 Februarie 2015

As dori si eu mai multe informatii despre aceasta gardinita. M-ati putea ajuta, va rog?

Pareri
De Adina pe 21 Ianuarie 2015

As dori sa aflu mai multe informatii despre gradinita. Are si grupa pregatitoare? Cum este mancarea? Pana la ce ora este programul? Ce optionale are pt grupa mijlocie? Si ce tarife sunt la optionale? Cat costa masa si ce alte taxe trebuie date lunar? Cam la ce costuri ajunge lunar pentru un copil inscris aici? Pentru oricine e dornic sa ma ajute cu info, ii multumesc mult.

Pentru o gradinita de stat, e foarte bine
De Lara pe 18 Septembrie 2014

Copilul meu merge al doilea an deja la aceasta gradinita, e grupa mijlocie. Cand am inceput, avea putin sub 3 ani dar s-a adaptat foarte bine la program. Au masa de dimineata, gustare cu fructe, masa de pranz cu 2 feluri, somn, apoi gustarea de amiaza.

Sunt sigura ca si educatoarea e importanta, dar stiu ca toate clasele fac serbari de iarna si de sfarsitul anului. Cele de la clasa noastra au fost foarte frumoase. Ca si conditii, acum este mobila noua, sala de mese si bucatarie proprie, se gateste foarte bine.

Anul asta sunt mai putini copii in clasa si. macar la nivel teoretic, sunt mai bine supravegheati si educati. Ca si minusuri, (dar cred ca e valabil pt toate unitatile fie de stat sau private), copiii sunt adusi bolnavi la gradi, desi asistenta ii "verifica" zilnic la intrarea in gradi, si se imbolnavesc toti foarte repede. Se fac materii optionale, incepand cu grupa mica, doua materii, engleza si dans, apoi de la grupa mijlocie si a treia materie (franceza, karate, etc).

Ca personal, pe un etaj sunt 2 ingrijitoare care se impart intre diverse activitati, iar educatoarele sunt 2, dar vin una dimineata, a doua dupa-amiaza.

Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea
De Gabry3l pe 24 Aprilie 2014

Am avut primii 2 copii la aceasta gradinita, cand nu era asa de moderna si am fost foarte foarte multumit. As dori sa il inscriu si pe ultimul venit in familia mea, cu toate ca face 3 ani in octombrie, se descurca singur de pe acum.

Inscriere
De STRUTU MARIAN pe 28 Februarie 2014

Care sunt conditiile inscrierii unui copil la grupa mica la aceasta gradinita (copilul va face 3 ani in luna septembrie) Astept opinii, multumesc.

Doresc sa-mi pot inscrie copilul la aceasta gradinita
De Dumitru pe 15 August 2012

Si noi ne dorim sa inscriem copilul la aceasta gradinita, daca ai aflat ceva, o sa te rugam sa ne comunici si noua, vice-versa este valabila. Multam.

Doresc sa-mi pot inscrie copilul la aceasta gradinita
De Dumitru pe 15 August 2012

Doresc sa-mi pot inscrie copilul la aceasta gradinita, ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Copilul are momentan 2 ani si trei luni, deja nu mai poarta pampers, aproape ca mananca singur. Cunosc faptul ca este foarte greu sa mai gasesti locuri libere la o gradinita de stat, dar este greu si la particular cu 1000 RPN / luna si in conditile in care servicile nu sunt deloc de nota 10! Multumim foarte mult.

Gradinita buna
De Mihaela pe 07 Iunie 2012

Fratele meu este la aceasta gradinita, iar eu si parinti mei suntem foarte multumiti.

Contact Gradinita de copii nr. 37 Fulg de Nea

Adresa

Calea Crangasi, 140, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.