• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
12 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 273

Gradinita de copii nr. 273 are 12 sali cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura si mobilier modern, cu materiale didactice si foarte multe jucarii.

Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu doua asistente si cu un medic coordonator.

Gradiniţa 273 asigura un program educaţional...

Gradinita de copii nr. 273 are 12 sali cu tripla functionalitate, dotate cu aparatura si mobilier modern, cu materiale didactice si foarte multe jucarii.

Gradinita dispune de bucatarie proprie, de cabinet medical cu doua asistente si cu un medic coordonator.

Gradiniţa 273 asigura un program educaţional bazat pe programa Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 41

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, activitati artistice si plastice, educatie muzicala, educatie sanitara activitati practice, educatie fizica, bunele maniere educatie pentru societate etc.

vizite la scoli si alte institutii din comunitatea locala;
vizite la muzee si circ, spectacole de teatru;
vizite la gradina zoologica, ferma animalelor, fabrica de lapte, paine, biscuiti;
excursii si tabere tematice;

engleza;
dans;
muzica;
karate;
dezvoltare personala;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica: 3 - 4 ani;
grupa mijlocie: 4 - 5 ani;
grupa mare: 5 - 6 ani;
grupa mare pregatitoare: 6 - 7 ani;

14 sali de grupa dotate cu mobilier nou;
cabinete speciale pentru activitatile optionale;
sala pentru activitati motrice;
sala de sedinte;

program after school

Opinii utilizatori

inscriere after school luna august 2017
De Alin pe 18 Iulie 2017

as vrea sa pot lua legatura cu dvs dar nu reusesc. La tel nu raspunde nimeni
Va rog sa imi dati raspuns . 0768 426 533

Gradinita de copii nr. 273
De Magda stanescu pe 31 Mai 2014

Buna ziua, cum pot vedea imagini de pe site-ul gradinitei. Intru la galerie foto si nu se poate deschide nimic. Multumesc.

Gradinita de copii nr. 273
De Manolache Renata pe 09 Martie 2014

Chiar daca tehnologia va permite sa va dati cu parerea aceasta nu insemna sa fiti lasa sa nu aveti curajul sa spuneti personal doamnei educatoare asa zisa agresiva ce va nemultumeste, nu sa va ascundeti in spatele unei postari si un nume fals si de acolo sa aruncati cu pietre cum vreti si in cine vreti Sa va fie rusine! Eu, in calitate de parinte de la grupa in cauza nu am vazut nicio urma de agresivitate nici la educatoare si nici la ingrijitoare, ci dincontra pot spune ca fetita mea este o mica terorista care le pune uneori rabdarea la incercare, dar in schimb primeste din partea tuturor de acolo toata bunatatea rabdarea si dragostea lor. Le multumesc din suflet! Mai terminati cu rautatile, mai terminati sa aruncati cu pietre. Suntem in postul Pastelui si daca aveti macar putina credinta si cunostinta atata va spun referitor la d-voasta:Cine este fara de pacat sa ia primul piatra si sa arunce? Unde va situati?

Multumire
De Manolache Renata pe 09 Martie 2014

Buna ziua. As vrea sa multumesc din suflet d-nei educatoare Nina si d-nei Vali de la grupa mica A pentru tot ce face pentru steluta mea pentru rabdarea si dragostea de care dau dovada. Gradinita are serviciii si personal foarte bun. Multumesc de asemenea si ingrijitoarelor care sunt la fel de bune si competente si sunt randul doi care preiau toate grijile si rabdarea care o necesita copii. Regret ca in preajma zilei de 8 Martie in loc sa aducem o multumire si un zambet pe obrazul D-nei Nina cineva s-a trezit ca doreste sa faca rau si a postat niste minciuni si afirmatii nedemonstrate si a intunecat bucuria noastra din acea zi. Sa ii fie rusine si daca are dreptate si curaj sa vina sa spuna ce are de zis D-nei si chiar noua parintilor care suntem indreptatiti sa ne dam cu parerea D-nei Nina toata admiratia si stima, multumirea pentru tot ce face si cat de mult se implica si sufleteste.

Gradinita de copii nr. 273
De Irina pe 19 Februarie 2014

Am inscris fetita la 273 in urma cu 3 ani, acum mai sunt cateva luni pana la "absolvire". In acest timp am fost multumita, in general, de serviciile oferite, tinand cont de faptul ca este o gradinita de stat. Am avut norocul ca educatoarele de la grupa sa isi atraga afectiunea copiilor, nu numai a fetitei mele.

Plusuri: educatoare tinere si comunicative care stimuleaza micutii, suplimentar fata de programa standard (in cazul grupei in care inscrisa fetita mea), program prelungit, meniu diversificat, gradina mare, ingrijita, cu loc de joaca amenajat, activitati in aer liber atunci cand vremea permite acest lucru

Minusuri: prezenta unor cadre - educatoare care manifesta sau permit comportamente agresive la adresa copiilor (am asistat la o scena in care una dintre doamnele educatoare o urechea pe o fetita si am intervenit; mi s-a raspuns ca fetita este nepoata doamnei si este foarte neastamparata ) necesitatea contributiei financiare a parintilor pentru dotarea spatiilor.

Referitor la infestarea cu paduchi, s-a anuntat problema printr-un afis. In grupa fetitei mele nu a fost niciun caz.

Gradinita de copii nr. 273
De ROZINA pe 14 Iunie 2013

Buna ziua, unde pot vedea imagini din gradinita cu salile, teren de joaca, vreau sa-mi fac o parere. Multumesc.

O gradinita foarte ok!
De Raluca Marinescu pe 10 Mai 2012

Fetita mea a inceput gradinita aici in toamna trecuta, personalul are grija de ea, a invatat foarte multe si s-a schimbat pozitiv foarte mult de cand este aici, mancarea ii place, Doamnele educatoare ii sunt foarte dragi. Recomand gradinita cu mare incredere!

Nota: Am observat ca intr-un comentariu anterior o mica vorbea de paraziti (paduchi)fetita mea petrece acolo 11 ore pe zi (gradi + afterschool) si nici vorba de asa ceva!

Igiena
De Mimi pe 09 Mai 2012

Buna ziua, este foarte adevarat ca acesta gradinita este una cu personal calificat si cu multa experienta, insa sunt dezamagit de experienta si profesionalismul cadrelor medicale, daca le pot spune asa. De aprox 2-3 luni gradinita este infestata cu paraziti(paduchi). Nu am vazut nicio reactie din partea cadrelor medicale. Copilul meu a fost deparazitat de 2 ori, in aceste perioade lipsind de la programul zilnic. Cu riscul de a ma repeta, este o problema care persista de cel putin 2-3 luni! Nicio reactie! Cu parere de rau dar la punctul "igiena" nu pot acorda mai mult de o stea! Nu sunt singurul parinte cu aceasta problema! Daca se va mai intampla si a 3-a oara sunt dispus sa apelez si la mediatizare pentru a rezolva aceasta problema! Subliniez faptul ca aceast mesaj nu a foat postat cu rea intentie, insa imi doresc copilul in maxima igiena si siguranta medicala!

Gradinita este foarte buna
De Ionela ursu pe 13 Martie 2012

Este o gradinita foarte buna. Am o fetita in grupa pregatitoare si un baietel in grupa mijlocie si sunt foarte multumita de felul in care cei doi copii ai mei au evoluat in anii de gradinita. Este curata, mancarea este proaspata, diversificata si buna. Educatoarele sunt profesioniste. Ne pare rau ca ne vom lua ramas bun de la dra Educatoare Valentina Branceanu pentru ca mergem de la toamna la scoala, dar o vom mai vizita. Speram sa avem la scoala o invatatoare la fel de sufletista si care sa munceasca cu la fel de multa daruire.

gradinita273bucuresti.ro
De Catalin pe 05 Martie 2012

Mai multe detalii despre gradinita 273 bucuresti puteti obtine urmand linkul https://gradinita273bucuresti.ro

Contact Gradinita de copii nr. 273

Adresa

Valea lui Mihai, 1, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.gradinita273bucuresti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.