• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 271
12 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 271

Gradinita de copii nr. 271 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cabinet de ecologie, bucatarie proprie si cabinet medical cu asistente medicala permanenta, medic pediatru si consilier.

Gradinita de copii nr. 271 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cabinet de ecologie, bucatarie proprie si cabinet medical cu asistente medicala permanenta, medic pediatru si consilier.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 69, 90, 91, 96, 168, 268, 368, 336, 601

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii la Snagov, la Bran;
vizite la muzeul satului, la muzeul militar;
plimbari in parc

engleza

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sala de ecologie

Opinii utilizatori

Super !
De MamicaLuca pe 20 Noiembrie 2015

Sunt mamica unui baietel de 4ani,sensibil,foarte nazdravan cateodata, ca toti copii. Suntem grupa mijlocie deja si serviciile sunt impecabile. Nepotica tocmai terminase cand baietelul a inceput. Ne.am mutat din cartier si tot aici vrem si venim. Recomand din inima,personalul de treaba,de la d.na directoare,d.rele sau d.nele educatoare,asistenta medicala si d.nele bucatarese sunt de nota 100 plus conditiile si lrogramul

Foarte bine
De O mamica pe 02 August 2015

Noi am venit in Gradinita nr. 271 de la o gradinita privata si suntem f.f. multumiti. Calitatea actului educational este net superior fata de gradinita privata, copiii socializeaza si se simt bine. Personal cald si deschis in relatia cu parintii. In septembrie vom merge si cu bebe mic.

Ca la mama!
De AURA pe 08 Iulie 2015

Am folosit serviciile acestei minunate unitati, acum suntem la scoala dar din toamna lui 2016 revenim cu printesa cea mica la Gradinita nr.271. Desi este cam departe, merita sa fac tot efortul pentru confortul si siguranta copilului meu.
Personal bine pregatit, prietenos . Recomand.

Foarte bine
De ANAMARIA pe 10 Iunie 2015

Personal super, copii veseli, bucatarie proprie. As opta din nou pentru Gradinita nr. 271 dar noi suntem clasa a III-a. Recomand cu toata increderea.

Totul este ok
De Un parinte pe 02 August 2012

Directoarea este o doamna bine, cred ca se invarte in jurul varstei de 52-54, dar nu te duce cu spaga ca te da afara pe usa.

Foarte multumita
De O mamica pe 02 August 2012

Directoarea este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Am avut doua fete la educatoare diferite, am fost foarte multumita. Nu am dat spaga la inscriere si nici nu mi-am inscris fetele la Gradinita nr.271 cu ajutorul pilelor. Este mare lucru sa-ti lasi copiii dimineata la gradinita si sa ai convingerea ca totul va fi in ordine seara cand ii iei acasa. Personal deosebit.

Gradinita de copii nr. 271
De Mariana pe 18 Ianuarie 2012

Cine imi poate spune ce fel de om este domna directoare si ce varsta are.

Super multumita!
De O mamica pe 07 Ianuarie 2012

Am avut doi copii la Grad. nr. 271 si am fost super multumiti. Nota 10!

Gradinita de copii nr. 271
De Marinescu aurel pe 06 Iunie 2011

Cadre didactice foarte bine pregatite, tot personalul este deschis, prietenos copii veseli si fericiti. Este adevarat ca sunt copii multi in grupa, salile sunt cam mici, curtea mica dar suntem foarte multumiti mai ales ca noi am trecut prin experienta gradinitelor private. Nu mi-a cerut nimeni nimic la inscriere si nici spaga nu am dat.

Gradinita de copii nr. 271
De Mamica pe 05 Mai 2011

Au afisat un mesaj de genul "nu ne deranjati" exact in ziua in care au inceput inscrieile pentru anul scolar 2011-2012 in care ne transmiteau ca nu se primesc dosare de inscriere pt ca locurile sunt deja ocupate. Cam asa? Niciun copil nu paraseste gradinita anul asta, nu se elibereaza niciun loc?! Oricum dispretul cu care sunt tratati toti cei care intra pe usa acestei gradinite este evident, toti parca putim, nici nu se uita la noi cand vorbim. Am vazut multi parinti umiliti care stateau la coada, cu pachete de cadou in maini, pe care ii tratau cu spatele. Frumos, nu? Nu vreau sa il vad pe copilul meu printre asemenea oameni!

Contact Gradinita de copii nr. 271

Adresa

Bulevardul Eroilor Sanitari, 77, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.