• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 270
8 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 270

Gradinita de copii nr. 270 are opt sali de clasa, dormitoare, bucatarie proprie unde se gateste mancarea micutilor si o curte special amenajata.

Activitatile optionale sunt dansul, muzica, limba engleza si lectiile de ecologie.

Gradinita de copii nr. 270 are opt sali de clasa, dormitoare, bucatarie proprie unde se gateste mancarea micutilor si o curte special amenajata.

Activitatile optionale sunt dansul, muzica, limba engleza si lectiile de ecologie.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 139;
tramvai 32

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la teatru, la circ;
plimbari in parc;
excursii la munte

dans;
muzica;
lectii de ecologie

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Nemultumire
De Valy Balan pe 19 Martie 2015

Una ti se spune in fata si alta este realitatea. Inainte de somn copiii sunt scosi transpirati/incinsi din sala unde se joaca, tinuti in sir indian pe hol unde nu este caldura si dusi la toaleta unde geamurile stau non-stop deschise, dupa care merg la somn in sala unde geamurile au fost deschise si este f rece. Daca lasi copilul sa doarma la gradinita, lunea il duci sanatos, iar de joia deja apar semne de raceala. Au fost cazuri f multe de scarlatina si varicela in decembrie 2015 si ianuarie 2015, dar d-na directoare nu a luat nici o masura, iar daca intrebi ceva iti spune ca nu este adevarat si ca ei fac lunar dezinfectie in gradinita. Au fost 4-5 cazuri cu internare la Grigore Alexandrescu si la Budimex, dar la gradinita nu se stie nimic. De ce?
Copiii sunt lasati singuri la toaleta, fara supraveghere.
Doamnele educatoare cu vechime in gradinite si-au ales grupele mijlocii-mari, iar la cele mici doamnele educatoare s-au tot schimbat.
Ca optionale fac arte si muzica (vine cineva ce canta la pian)

Gradinita de copii nr. 270
De Mirela pe 30 Octombrie 2013

Ma nemultumeste faptul ca doamnele educatoare nu stau cu copii in clase si in afara de optionalele, pe care oricum le platim nu se face nimic in plus la aceasta gradinita. Copii nici nu stiu sa se poarte si sunt lasati de capul lor. Sper sa reusesc sa-mi inscriu copilul la alta gradinita.

Gradinita de copii nr. 270
De Raluca pe 17 Iunie 2013

Nu sunt prea multumita de gradinita deoarece doamnele educatoare nu au rabdare cu copii si acestia sunt prea multi in grupa. Nu stiu de ce sunt peste 30 atata timp cat nu pot sa-i supravegheze pe toti!

Multumesc
De Nicolae elena pe 31 Mai 2013

O gradinita de nota maxima multumesc in numele fetitei mele Maria-Ecaterina.

Totul la superlativ
De Luca petru pe 31 Iulie 2011

Se pare ca disciplina impusa de conducere duce la cele mai bune si frumoase rezultate.

Gradinita de copii nr. 270
De Izabela pe 14 Septembrie 2010

Foarte buna gradinita, incepand de la fochist si pana la cadrele didactice, toti sunt specialisti. Nota 10 cu plus.

Gradinita de copii nr. 270
De Violeta pe 03 Septembrie 2010

O gradinita foarte buna pacat ca sunt locuri asa putine si nu reusim sa ne inscriem nici macar cei care apartin cu zona.

Gradinita de copii nr. 270
De Florina pe 04 Mai 2010

O gradinita foarte buna, ii acord nota 10.

Contact Gradinita de copii nr. 270

Adresa

Amurgului, 2, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.