• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 269
5 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 269

Gradinita de copii nr. 269 are sali cu dubla functionalitate dotate cu aparatura audio - video, dormitoare separate, biblioteca.

Cursurile optionale sunt engleza, dansul si karate.

Gradinita de copii nr. 269 are sali cu dubla functionalitate dotate cu aparatura audio - video, dormitoare separate, biblioteca.

Cursurile optionale sunt engleza, dansul si karate.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 18:00

iunie

mai

nu

tramvai 32;
autobuz 117, 173

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

organizarea de excursii la Gura Diham;
vizite la teatru, la circ

dans;
karate

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

140 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

biblioteca

Opinii utilizatori

Nu alegeti gradinita 269
De O mamica ingrijorata pe 24 Septembrie 2014

Am copilul la grupa mare la aceasta gradinita, concluziile sunt urmatoarele:

1. salile sunt amplasate pe culoare inguste, nu ai unde sa schimbi copilul, iar noi am nimerit langa grupurile sanitare de unde vine in fiecare dimineata o duhoare de canalizare infioratoare, plus un curent groaznic;

2. pentru un meniu pe care eu acasa l-as scoate la maxim 9 lei pe zi, ei cer 13 lei, unde mai pui si dimensiunea portiilor care este infima ( aprox. 50 ml supa sau ciorba - invariabil de pui, jumatate de banana, etc);

3. Doamna directoare nu considera necesar sa elibereze chitante pentru banii platiti de parinti;

4. Se cer 250 ron pentru rechizite dar copiii nu au jucarii mai de loc in clase;

5. se cer bani pentru plata pazei, eu nu am mai auzit de asa ceva la nici o alta gradi;

6. au un loc de joaca foarte frumos in curte de care copiii nostri nu se bucura niciodata, in timpul zilei nu-i scot in curte, iar dupa-amiaza, nu ai voie sa mai stai o jumatate de ora cu copilul sa se mai joace acolo.

7. Cel mai grav este ca nu sunt supravegheati. O fetita si-a spart capul din prima saptamana de gradinita, deoarece nu au fost supravegheati in timpul mesei. Acesta nici macar nu este prima accidentare din aceasta gradinita, mai mereu au astfel de incidente.

Recomand cu caldura
De Claudia pe 20 Martie 2012

Avem copilul la aceasta gradinita si suntem foarte multumiti de modul in care acesta este pregatit, hranit, ingrijit. Recomandam cu caldura tuturor.

Grupa mica
De Irina pe 17 Ianuarie 2012

As vrea sa imi dau si eu copilul la aceasta gradinita. Poate sa imi spuna cineva ce educatoare sunt mai ok, sa incercam sa picam la ele?

Gradinita de copii nr. 269
De Carmen pe 24 Februarie 2011

De cat timp aveti copilul la aceasta gradinita? Eu am avut copilul la gradinita nr. 269 si am fost foarte multumita. Relatia cu educatoarea a fost foarte buna si stransa.

Gradinita de copii nr. 269
De Parinte copil pe 12 Ianuarie 2011

Cred ca toate gradinitele este necesar sa aiba zile in care parintii ce doresc sa isi aduca copiii sa poata vizita si afla concret conditiile in care vor sta copiii 8 ore pe zi, sa cunoasca, eventual, personalul si modul concret in care se desfasoara o zi la gradinita respectiva. Imaginile sunt foarte inselatoare.

Contact Gradinita de copii nr. 269

Adresa

Constantin Miculescu, 12, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.