• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 268
5 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 268

Gradinita de copii nr. 268 are noua sali de clasa, un laborator separat pentru educatie fizica, fitness si optionale. Salile de clasa sunt dotate cu calculatoare cu acces la internet si proiectoare.

Gradinita de copii nr. 268 are noua sali de clasa, un laborator separat pentru educatie fizica, fitness si optionale. Salile de clasa sunt dotate cu calculatoare cu acces la internet si proiectoare.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

mai

nu

autobuz 136, 385

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee

initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

centru de logopedie si consiliere

Opinii utilizatori

Raspuns la raspuns
De Ana B. pe 24 Februarie 2016

Am constatat cu uimire si stupefactie ca educatoarea in cauza a raspuns postarii mele... ii multumesc lui D-zeu pentru faptul ca fetita mea a scapat repede de "educatia" pe care i-o oferea aceasta femeie..norocul ei, al nostru, a fost ca la nici 3 ani vorbea destul de bine si mi-a povestit intr-o seara, cu lacrimi curgandu-i pe obraji, ce-i face "doamna" la gradinita..aceasta "educatoare" isi incepe comentariul cu cuvintele : "Asa este, i-am spus fetitei dvs. ca daca mai da in mine dau si eu..."...raman fara cuvinte.. incearca sa imi descrie copilul ca pe un copil violent... fetita mea nu a fost niciodata violenta, probabil ca daca a avut reactii de genul celor descrise de aceasta femeie este pentru ca incerca sa se apere...raman efectiv stupefiata de cele afirmate de aceasta femeie, minte cu nerusinare cand spune ca eu i-am zis ce sa-i faca cand are "crize"??? si cand spune ca ea a fost cea care mi-a povestit cele intamplate...de fapt, pusa in fata evidentei, a recunoscut (cred ca fara sa vrea) ca mi-a agresat fetita, dupa ce eu aflasem in seara precedenta despre cele intamplate...Copilul meu a mers dupa aceasta intamplare la o alta gradinita...a fost mai greu la inceput, pentru ca era traumatizata de ce patise, dar apoi, cand s-a simtit in siguranta a devenit asa cum este dintotdeuna: un copil vesel, frumos, sociabil si prietenos....imi pare rau si imi va parea rau mereu ca nu am luat masuri adevarate atunci pentru ceea ce a patit copilul meu...poate ca daca as fi facut-o, aceasta femeie ar fi inteles ceva din ce s-a intamplat..sau poate ca nu...pot doar sa sper ca nu mai "educa" pe nimeni in prezent...

Raspuns mesaj Ana B.
De Carmen pe 15 Septembrie 2014

Adaug la comentariul meu de mai sus caci chiar eu i-am povestit mamicii cele intamplate, fara a ascunde ceva. Daca eram rauvoitoare nu-i spuneam nimic. I-am spus cele intamplate chiar pentru ca acei parinti chiar sa indrepte ceva la acel copil, dar mamica procedeaza dupa cum se vede.

Raspuns
De Carmen pe 11 Septembrie 2014

Doamna, eu sunt educatoarea de care vorbeati. Nu mai lucrez acolo. Asa este, i-am spus fetitei dvs. ca daca mai da in mine dau si eu, fara a face acest lucru, dupa ce fetita dvs. a batut cu picioarele 2 ingrijitoare care incercau sa o potoleasca din crizele pe care le facea pentru simplul motiv ca un copil a venit sa se joace cu ea.

Ea l-a impins pe acel copil care a cazut in fundulet, apoi a inceput sa urle. 2 ingrijitoare au incercat sa o potoleasca si s-au trezit cu palme si picioare. M-am dus si eu si i-am spus: "Iubita mea, acea fetita a vrut doar sa se joace cu tine; de ce faci asa?", Dupa care a incercat sa dea cu mainile in mine, iar eu i-am spus: "Te rog sa te potolesti, sa nu mai fii violenta cu nimeni. Daca esti cuminte, o sun pe mami cum ti-am promis." Dupa care iar a incercat sa dea in mine. Apoi i-am spus: "Tie iti place sa te bata cineva? Daca tu mai dai in mine, dau si eu in tine. Crezi ca o sa-ti placa?" Chiar dvs., mamica, mi-ati spus cand e in crize sa o tin de umeri si sa-i zic un pic rastit "Gata, acum te potolesti!" Si acum intrebare pentru alti parinti: Cum ati fi reactionat dvs. la un astfel de copil? Ce ati face daca un astfel de copil cu deficiente in educatie ar fi cu copilul dvs. in grupa si ar fi impins sau ar asista la astfel de scene? Ce ati face daca ati fi cadru didactic sau ingrijitoare si v-ati pomeni cu palme si picioare de la un astfel de copil? Cu acea fetita stateam cel mai mult, faceam ce vroia ea. Daca le puneam muzica copiilor, o intrebam pe ea ce vrea, ca daca nu-i placea cantecelul, urla; daca le puneam desene animate, la fel faceam; daca se jucau cu jucariile si vroia jucaria altui copil trebuia sa conving acel copil sa-i dea jucaria ei. Pentru ca era singurul copil care inca nu se adaptase a avut regim preferential si mamica stie acest lucru. Fetita era foarte desteapta, cu mult peste media varstei, dar parintii erau un pic depasiti de situatie. Mamica a dat vina pe bunica, spunand ca a rasfatat-o foarte mult. Ar trebui sa nu mai caute vinovati si sa condamne, ci sa caute solutii.

Gradinita de copii nr. 268
De Ana B pe 29 Mai 2014

Aveti grija pe mana cui incape copilul vostru. Eu am avut-o pe fetita mea la aceasta gradinita si a nimerit la o educatoare care mi-a bruscat-o si traumatizat-o! O cheama Carmen si are grupa mijlocie acum. Feriti-va de ea! Justificarea ei cand am confruntat-o a fost ca cea mica plangea si dadea din manute. A spus, citez: "daca ma lovesti, te lovesc". Este fina directoarei, am inteles, si nevasta paznicului gradinitei, e adevarat ca situatia este cunoscuta si tolerata!

Gradinita de copii nr. 268
De Bibi2014 pe 15 Mai 2014

Daca nu aveti incotro, fiind singura din zona cu program prelungit, alegeti cu grija educatoarea.

Unele sunt bune in sensul ca lucreaza mult cu acei copii si sunt iubite de ei, dar altele fac educatie cu batul, urecheatul, ciufulitul. Din pacate, metodele sunt cunoscute si tolerate la nivelul gradinitei.

Se cotizeaza destul, 100lei fondul clasei, 100lei fondul gradinitei, 50 lei caiete speciale, 50 lunar consumabile, 35 lei apa si paza obligatoriu chiar si cand lipsiti, minim 2 optionale pe luna-50 lei cu activitate 0, asta ca sa nu credeti ca dati un ban, dar invata copilul ceva, coli de hartie de acasa, creioane de acasa si tot ce altceva mai apare pe parcurs.

Scorurile si pretentiile financiare sunt mari si riscati sa aveti un educator care sa va marcheze copilul.

Alina Toia - de evitat!

Contact Gradinita de copii nr. 268

Adresa

Ion Creanga, 8, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.