• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 264 101 Dalmatieni
14 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 264 101 Dalmatieni

Gradinita de copii nr. 264 "101 Dalmatieni" are 10 sali de clasa cu tripla functionalitate, cabinet medical si bucatarie proprie unde se prepara mancarea micutilor.

Activitatile optionale sunt engleza, muzica si dansul.

Gradinita de copii nr. 264 "101 Dalmatieni" are 10 sali de clasa cu tripla functionalitate, cabinet medical si bucatarie proprie unde se prepara mancarea micutilor.

Activitatile optionale sunt engleza, muzica si dansul.

incepand cu varsta de 3 ani

program 06:00 - 18:00

iunie

mai

nu

autobuz 73, 74, 312, 313

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
plimbari in parc

muzica;
dans;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Epilog
De Popescu Maria pe 10 Iunie 2017

La unsprezece zile dupa ultima postare de aici am fost pusa la punct la locul de joaca al gradinitei de catre trei parinti, unde se aflau la joaca doua sau trei grupe de copii plus educatoare si ingrijitoare. Mi s-a vorbit pe ton ridicat si adesea in cheie ironica. Efectul a fost acela ca de teama si dezgust mi-am tinut copilul acasa toata luna aprilie… In mai l-am adus de nevoie patru zile, iar in ultima dintre ele am avut surpriza neplacuta ca mama unei fetite m-a urmarit prin magazinul unde faceam cumparaturi sa ma ia si ea la intrebari… De aceea, intre 12 si 31 mai iar mi-am adus copilul la gradi de nevoie (trei zile!) In “Saptamana altfel” l-am tinut acasa si in mod sigur nu va putea merge in excursia de final la grupa mare. Toate acestea sunt efectul direct al gestului de a comenta negativ (dar obiectiv) aici si efectul indirect al faptului ca la sedinta cu parintii din noiembrie trecut copilul meu a fost singurul pus la zid in fata a 20-30 de parinti. Va spun sincer ca au fost momente in care m-am gandit ca dupa toate astea e posibil sa iau si baiate…
Consider ca toata povestea asta musteste a discriminare si e trist ca afecteaza un copil de 6 ani . In discutia de la locul de joaca al gradinitei mi s-a pus subtil in vedere sa-mi mut copilul, daca este distribuit la pregatitoare in aceeasi clasa cu copiii parintilor nemultumiti. Acestia din urma nu sunt foarte multi, dar sunt suficienti de vehementi. Dumnealor nu si-au pus niciodata intrebarea de ce tocmai un copil cu scoruri peste 130 la testul de inteligenta WISC IV este aratat cu degetul. Nu s-au intrebat de ce la inceputul anului scolar s-a propus crearea unui grup pe FB din care sa faca parte toti parintii si pana la urma asta nu s-a intamplat.
Efectul cel mai nociv si de lunga durata al gestului de a critica un copil in fata adultilor la sedinta este acela ca si in scoala este posibil sa aiba greutati tocmai din acest motiv.
Aduc toate acestea in atentie pt a-I avertiza pe parinti sa nu permita cadrelor didactice sa le critice copiii in fata celorlalti pt ca ulterior sa nu fie fortati de imprejurari sa-I tina acasa si sa le explice cum sta treaba cu lumea adultilor.
Nu am criricat niciodata curatenia gradinitei sau calitatea hranei care sunt de nota 10 plus. Nu am criticat activitatile extracurriculare care sunt multe si variate. Consider ca am fost obiectiva.

101 Dalmatieni
De Tudor valentin pe 13 Martie 2017

Am ales acasta gradinita inca din anul 2013 pentru ca e foarte aproape de casa, are program prelungit si era mai simplu pentru noi. Si acum dupa 4 ani petrecuti de fetita noastra in aceasta gradinita , ne bucuram de alegerea facuta!
Este o gradinita normala, nu e nimic sensational dar diferenta o fac oamenii ( educataoarele, asistenta, ingrijitoarele, etc), mereu atenti cu copii.Nu au fost niciodata probleme cu mancarea, copii sunt bucurosi cand merg la gradinita , etc.

@Ionela
De Popescu Maria pe 13 Martie 2017

In ceea ce ma priveste am fost obiectiva si am expus lucrurile exact asa cum s-au intamplat. Am recunoscut meritele acelor educatoare pt ca asa este, dupa cum am pus degetul pe rana la celelalte. Eu mi-am exprimat opinia fara a-i face mincinosi pe cei ce au scris inaintea mea, asa cum dv. m-ati facut pe mine afirmand ca fabulez ("Dincolo de aparente=fabula".) Amintiti-va ca prima care s-a luat de mine ati fost dv. V-a deranjat replica mea pt ca nu admiteti puncte de vedere diferite. Din modul imperativ in care va exprimati, din cuvintele care lipsesc pe ici, pe colo schimband radical sensul ideii si din faptul ca ati ales sa-mi adresati o intreaga propozitie cu majuscule vi se observa nervozitatea. Dupa cum stiti, in mediul virtual scrisul cu majuscule inseamna tipat. Pai, daca dv. tipati la mine, tot eu sunt nepoliticoasa?
Va spun cu toata franchetea ca, daca dv. va exprimati opinia fara aluzii, va respectam punctul de vedere fara sa insinuez ca mintiti, cum ati facut-o dv. cu mine. Asta face diferenta intre noi.

Popescu Maria
De Ionela pe 12 Martie 2017

Draga Doamna Popescu Maria,se pare ca si la mine a-ti gasit o problema....eu nu am vrut sa critic gramatica Dumneavoastra dar sa stiti ca ,,vinovat'' se scrie cum vedeti aici,nu cum a-ti scris Dvs ,,indiferent care dintre ei este mai vonovat''
Eu nu va inteleg,daca aveti atatea pretentii de ce v-ati inscris la privat? Sincer , va spun ca fetita mea are abilitati foarte bune de comunicare verbala! V-as ruga in caz ca mai aveti si alte sfaturi , sa le pastrati pt dumneavoastra s-au cel putin sa nu mi le mai transmiteti mie! Cand copii vor merge in clasa pregatitoare cu siguranta vor invata mult mai multe.Daca s au cumparat caiete speciale pentru ca ei sa lucreze , am fost intrebati si am fost cu totii de acord.Atunci cand veniti sa luati copilul de la gradi,nu gasiti si acele fise interactive pe care ei lucreaza? S-au acele fise nu inseamna nimic?Joculetele interactive despre care imi povesteste fetita mea cum ar fi :cum sa traverseze strada,culorile semaforului,acele floricele din plastilina,desenarea unor pomi cu manutele, etc....acestea ce sunt??? Eu sunt de acord cu ce se intampla acolo pentru ca roade,sunt schimbari in bine pe care le am obsevat la fetita mea.Mai multe pretenti sa stiti ca nu trebuie sa avem pt ca sunt copii si au timp sa invete,momentan au nevoie de copilarie!!! Si aici doresc sa se incheie discutiile cu dumneavoastra!

@Ionela
De Popescu Maria pe 11 Martie 2017

Stimata doamna Ionela, in primul rand cuvintele "o aduceti" se scrie asa cum vedeti aici si nu " io aduce-ti " asa cum ati scris dv.
In al doliea rand, cand veti avea curiozitatea sa puneti mana pe o carte incercati sa aflati daca nu cumva principala metoda de predare in gradinita este jocul (sub toate aspectele lui.) Prin joc, doamna draga, copiii invata nu doar sa scrie pe caietele speciale cumparate din banii parintilor, ci invata si poezii...cantecele...etc. Eu sunt sigura ca la grupa despre care vorbiti niciunul din copii nu stie alte poezii sau cantecele decat cele invatate cu ocazia serbarii de Craciun. Si la cat timp a trecut de atunci, ma tem ca si pe acelea le-au uitat.
Cand fetita dv. va ajunge in clasa pregatitoare, veti vedea care sunt efectele faptului ca abilitatile de comunicare verbala (ca sa va dau doar un singur exemplu) nu au fost suficient stimulate la momentul potrivit. Iata un link util : https://www.copilul.ro/copii-3-6-ani/gradinita/Abilitatile-de-comunicare-ale-copilului-la-gradinita-a5196.html
Copilul meu a avut trei educatoare de-a lungul timpului. Voi vorbi mereu cu cele mai bune ganduri despre d-ra Ramona. Pe dansa am vazut-o invatanadu-si copiii de la grupa cantecele, poezii si dansuri foarte simple si distractive, adaptate varstei lor. Atunci cand o educatoare umple timpul prescolarilor cu activitatile potrivite, acestia nu mai au timp pt altceva..... Ah, si sa nu uit: la o grupa de anul trecut au predat impreuna d-ra Ramona si d-na Georgiana, amintita de cineva intr-o postrare anterioara. Ferice de acea grupa!

Dincolo de aparente=fabula
De Ionela pe 11 Martie 2017

Aceasta gradinita este foarte buna,personalul este minunat,ingrijitoarele si mai ales educatoarele.Doamna educatoare Dumitrascu Diana este un cadru didactic minunat,fetita mea o adora,ii place sa mearga la gradi pentru ca stie ca o asteapta ,,Doamna'' cu caldura si asa isi asteapta toti copiii din clasa.Doamnei de mai jos care se plange ,ii este greu sa accepte un adevar care deja a ajuns o mare problema.Daca George il impinge pe Ionel o data,nu este o mare problema,dar daca George il impinge pe Ionel in fiecare zi si il loveste sau ii vorbeste urat ....etc la fel si celorlalti copii din clasa ATUNCI ESTE O PROBLEMA GRAVA CARE TREBUIE REZOLVATA mai ales ca vi s-a adus la cunostiinta acest aspect.Dumneavoasta ca parinte trebuie mai intai sa stiti sa va controlati copilul,educatoarea are rolul de a perfecta educatia pe care i-o dati dumneavoastra!In general copiii nu sunt de vina ca au un asemenea comportament, ei imita pe cei din jurul lor si mai ales persoanele de incredere : parinti,frati.... Este o mare nedreptate pe care io aduce-ti Doamnelor educatoare care au multi ani de experienta in spate

Eu sunt foarte multumita
De Ada pe 27 Ianuarie 2017

Copilul meu doarme acolo din prima zi. Nu vrea sa plece acasa ca sa nu se desparta de doamna (Georgiana). Nu stiu cum e la alte grupe, dar a mea nu s-a imbolnavit pana acum, nu are repulsie de gradi, nu are probleme cu mancatul (vine acasa satula. E o mancacioasa)
Si ceva foarte interesant este ca educatoarea este foarte activa pe grupul creat pe facebook, astfel incat vedem ca face multe activitati si cum reactioneaza copiii la ele. Pana acum acord 5☆ daca se schimba ceva in rau, revin.

Dincolo de aparente
De Popescu Maria pe 27 Decembrie 2016

Personal, am avut experiente foarte neplacute cu d-nele: Ciupitu Elena (actualmente educatoare pensionara, inca in activitate) si Dumitrascu Diana Cornelia. Prima se comporta spartan si in plus permite parintilor nemultuliti sa certe copiii altora cu ea de fata, acolo in clasa... Cea de-a doua obisnuieste sa vorbeasca la sedinte despre copiii din grupa fara sa tina cont ca nu are voie sa faca asta fata de grupul de parinti. Adica, daca Alinuta s-a strambat la ea mai nu stiu cum, nu a dormit si n-a papat la masa, vor sti toti parintii nu doar dvs. Daca Georgel l-a impjns pe Ionel (indiferent care dintre ei este mai vonovat) va sti tot grupul de parinti la prima sedinta pe care o va face, iar dvs. veti constata cu stupoare ca e prima data cand va spune despre asta.... D-na Diana Cornelia fenteaza parintii cu mare abilitate la serbari invocand lipsa masiva de la gradinita a copiilor si nicidecum lipsa dumneaei de implicare in activitati asa cum ar fi normal. In ochii acestei d-ne parintii sunt intotdeauna vinovati pt ceea ce se intamplain clasa, de parca ea nu este prezenta acolo si nu a fost niciodata pusa in postul de educator pt a se ocupa in mod activ si potrivit de cei mici. De fapt, pe parcursul anilor de gradinita, veti constata ca si mine ca atitudinea educatoarelor si a directoarei se va rezuma de fiecare data la: parintii sunt de vina pt tot!! Singurele care isi fac treaba ceva mai bine si care nu asteapta cadori substantiale (asa cum o fac educatoarele....) sunt ingrijitoarele. Sfatul meu este sa va cunoasteti bine drepturile si sa nu va lasati intimidati in vreun fel, cand la sedintele cu parintii vi se "scot ochii" in fata celorlalti parinti aratandu-se cu degetul catre copii dvs. Orice educator profesionist discuta astfel de lucruri DOAR cu dvs si daca mai sunt si alti parinti sau copii implicati mediaza conflictul, NU a cauta mereu tapi ispasitori.

Pro
De Corina pe 15 Ianuarie 2014

Am copilul la aceasta gradinita si sunt foarte multumita. Este adevarat ca dotarile nu sunt cele mai moderne, dar conducerea gradinitei si d-nele educatoare se straduiesc ca faca procesul educativ cat mai interactiv si folositor. Recomand cu mare caldura aceasta gradinita.

Gradinita de copii nr. 264 101 Dalmatieni
De Cristian pe 15 Martie 2013

Eeste o gradinita foarte buna, spun asta din propria experienta. Gradinita asta mi-a dezvoltat multe simturi care mi-au folosit la inceputul scolii si inca imi folosesc. Nu stiu cat de mult s-a schimbat, dar eu sunt PRO.

Contact Gradinita de copii nr. 264 101 Dalmatieni

Adresa

Aliorului, 5, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Metrou Piata Sudului
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.