• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia isi desfasoara activitatea pe strada Dragos Voda, nr.25, sector 2 din Bucuresti.

Salile de clasa sunt dotate cu televizoare, calculatoare si aparatura audio - video. Mancarea este gatita in bucataria proprie.

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia este dotata cu o alarma cu senzori, conectata la...

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia isi desfasoara activitatea pe strada Dragos Voda, nr.25, sector 2 din Bucuresti.

Salile de clasa sunt dotate cu televizoare, calculatoare si aparatura audio - video. Mancarea este gatita in bucataria proprie.

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia este dotata cu o alarma cu senzori, conectata la politie.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie - mai

meniu zilnic 10 RON

nu

autobuz 101, 330, 335

bucatarie proprie

in intervalul orar 12:45 - 15:30

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole de teatru;
vizite la muzee;
plimbari in parc;
organizarea de excursii

dans sportiv;
muzica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

100 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

5 sali de clasa mobilate modern;
dormitoare confortabile;
1 cabinet de informatica;
Clubul Europa;
cabinet metodic;
biblioteca;
cabinet medical;
bucatarie;
spalatorie;
centrala termica

Opinii utilizatori

Gradinita nr.258 Magnolia
De Irina pe 12 Mai 2014

Imi pare rau dar trebuie sa va contrazic. Eu am copilul la aceasta gradinita si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere. Duceti copilul la o gradinita particulara asa cum l-am avut eu pe cel mare si dadeam o gramada de bani degeaba. Chiar va rog. Si nu inteleg unde traiti dvoastra, intr-un glob de sticla? La dvoastra acasa cand vine cineva il puneti sa se descalte? Sunt parinti care au avut ambii copii la aceasta gradinita. Oare din cauza mainilor nespalate, a coltului rusinii sau a igienei precare?

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia
De Val pe 15 Februarie 2014

Din pacate, cred ca situatia aceasta este generalizata la toate gradinitele de stat. Locuiesc la marginea Bucurestiului, in Colentina si imi duc copilul la o gradi de stat pe bd. Dacia, in speranta ca primeste o educatie de calitate. Exceptand "coltul rusinii", toate celelalte elemente enumerate se regasesc si la noi. Imi pare nespus de rau ca parintii care nu isi permit sa plateasca o gradinita particulara trebuie sa traiasca cu frustrarea imensa de a vedea cum se iroseste potentialul copiilor lor. Si cred ca situatia asta nu se va schimba curand, atata timp cat cei care o pot schimba isi trimit copiii la studii in strainatate sau la scoli particulare si nu au niciun interes ca sistemul invatamantului de stat sa se schimbe.

Gradinita de copii nr. 258 Magnolia
De Anca pe 12 Februarie 2014

Ingrijitoarele nu isi fac treaba. Copiii nu sunt spalati pe maini, schimbati la timp, nu sunt "incurajati" sa bea apa ca sa nu mearga prea des la baie, mancarea proasta si scumpa, educatia lipseste cu desavarsire. Copiii sunt pedepsiti la coltul rusinii pentru nimicuri. Sunt bruscati si se tipa la ei. Toata lumea intra incaltata, atat personalul cat si parintii care ajung in zona in care copii se joaca.

Contact Gradinita de copii nr. 258 Magnolia

Adresa

Dragos Voda, 25, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.gradinita258.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.