• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 251
15 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 251

Gradinita de copii nr. 251 este situata pe strada Venezuala nr. 11, sector 1, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 251 este situata pe strada Venezuala nr. 11, sector 1, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

program lung: 08:00 - 18:00;

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

muzica;
gimnastica;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Noi avem noroc
De Deborah pe 12 August 2011

Cred ca stiu despre ce educatoare este vorba in mesajul mamicii nemultumite. Cam are dreptate, dar noi am avut noroc. Educatoarele noastre sunt tinere si dragute, iar copiii le adora. Au activitati interesante, si se vede ca se ocupa cu placere de copiii.Dotarile sunt bunicele as zice, in conditiile in care cam sunt cumparate de parinti. Pacat de piscina, nu inteleg de ce nu au folosit-o deloc anul acesta.

Gradinita de copii nr. 251
De Dsv pe 02 Martie 2011

Numai cuvinte de lauda, in special pentru educatoare.

Gradinita de copii nr. 251
De Cris pe 05 Decembrie 2010

In gradinita sunt peste 10 grupe de copii, nu poti sa faci o imagine de ansamblu numai pentru ca o educatoare era fumatoare. Eu am copilul de 2 ani la 251 si nu am nici o intentie sa schimb gradinita, desi locuim in partea opusa a orasului. Sunt multumita de ceea ce invata, de curatenie, de atitudinea domnelor, de mancare. Trebuie tinut cont totusi de faptul ca este o gradinita de stat si dotarile nu sunt tocmai cele mai stralucite, dar exista alte cai prin care se compenseaza asta. Si inca ceva - copilul meu astepta cu nerabdare in vara sa se intoarca la gradinita ca sa le revada pe doamne si pe colegi ceea ce spune multe despre cum sunt tatati copiii la gardinita.

Gradinita de copii nr. 251
De Sssss pe 13 August 2010

Gradinita foarte slaba. I se face foarte multa publicitate, dar nu prea mi-am dat seama de ce. Poate, ghinionul pe care l-a avut copilul meu sa aiba 2 educatoare care veneau la serviciu ca sa aiba de unde plece. Una din educatoare era fumatoare, dar fumatoare. De multe ori erai nevoit sa iti lasi copilul in clasa goala, nesupravegheata, pentru ca educatoarea era la fumat. Pauzele de tigara erau destul de mari. Nu se comunica cu parintii. Exista o mare lipsa de comunicare si intre cele 2 cadre didactice de la grupa, parca nu aveau de strabatut aceeasi materie. Copii erau de-a dreptul terorizati, timbrul vocii educatoarei era permanent ridicat sau mustrator, erau pedepsiti (ii trimitea la o alta grupa, de preferat sa fie o grupa mai mica decat cea in care era copilul). Nici o clipa nu am vazut la educatoarea tanara ca ar avea profesionalism si ca ar avea chemare pentru aceasta meserie. Nu am simtit apropierea pentru copii, erau tratati ca un obiect al muncii si atat. Trimiti copilul la gradinita pentru a fi invatat, educat, nu sa il traumatizezi. Dragi parinti in momentul in care inscrieti copilul sau deja il aveti inscris intrebati de cadrul didactic. O sa aveti mari surprize mai tarziu. Poate aveti norocul sa nimeriti educatoare extraordinare, sau poate ghinionul pe care l-am avut noi. In loc sa invete ceva in plus fata de ceea ce stia, sa regreseze. Invatat de catre educatoarea tanara sa nu mai spuna tot acasa, deci invatat sa se ascunda, sa minta, sa nu mai spuna tot ceea ce se petrece in clasa, sa nu fie lasat la baie, sa fie fie fortat sa manace alimente care nu-i plac si la care face alergie, sa fie batut, sa fie atins cu vorbe, etc. Iar ca materie invatata in anii scolari ce sa spun, 2-4 poezii tot anul, si nici astea invatate la clasa in totalitate. Nu pot sa ma plang de curatenie, de mancare. Am vazut si educatoare extraordinare. Dar noi am avut ghinion. Si asta pentru ca educatoarea tanara avea o personalitate foarte mare. In general lectiile le facea celalat cadru.

Gradinita de copii nr. 251
De Cataq pe 07 Iulie 2010

Cea mai tare gradi din Bucuresti.

Contact Gradinita de copii nr. 251

Adresa

Venezuela, 11, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.