• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 248
6 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 248

Gradinita de copii nr. 248 functioneaza in doua sedii din Bucuresti.
Unul este situat pe strada Ostasilor nr. 2, iar celalalt pe strada Vartejeanu nr. 15. Puteti alege, la optionale: engleza, dans, muzica si calculator. Ambele sedii dispun de bucatarie proprie si cabinet medical.

Gradinita de copii nr. 248 functioneaza in doua sedii din Bucuresti.
Unul este situat pe strada Ostasilor nr. 2, iar celalalt pe strada Vartejeanu nr. 15. Puteti alege, la optionale: engleza, dans, muzica si calculator. Ambele sedii dispun de bucatarie proprie si cabinet medical.

incepand cu varsta de 3 ani

program normal 08:00 - 13:00;
program prelungit 08:00 - 18:00

iunie

optionale 14 - 17 RON / pe luna;
meniu 10 RON /zi

nu

autobuz 182, 282
metrou Victoriei

bucatarie proprie

da

engleza;
spaniola

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere Pc;
dans;

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

250 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Nu o recomand
De Maria pe 09 Octombrie 2015

Am stat doi ani in gradinita 248 cu program normal de pe strada Ostasilor. educatoarele se acopera una pe alta, lipsesc mult mult de gradi astfel incat grupele se combina intre ele,copii nu acumuleaza cunostinte. Un haos compelet. Directoarea habar nu are ce se intampla pt ca nu prea vine aici ( sta la gradinita 248 cu program prelungit. Pentru grupa mare caut sa-l mut la o alta gradi

Gradinita de copii nr. 248
De Ioana pe 19 Octombrie 2010

Copilului meu nu-i place mancarea, intelegem ca e problema cu personalul nedidactic si probabil nu pot face si educatie si in acelasi timp sa pregateasca si masa. Nu inteleg de ce nu apeleaza la o firma specializata de catering, cum au facut-o atatea alte gradinite in ultimul timp. Consider ca vor avea o oferta mai buna de masa de la o firma specializata care se ocupa special cu asa ceva.

Gradinita de copii nr. 248
De Adriana pe 15 Octombrie 2010

Eu nu stiu de unde a luat domna Alexandra ideea cu "dubla functiune" cand,de fapt, salile gradinitelor de stat (in general) sunt cu tripla functionalitate. Numarul acesta de 20 de copii a fost pus acolo ca o medie a lor pe gradinita, nu neaparat cati sunt inscrisi la fiecare grupa. Referitor la nr.de tel eu cred ca e mai important sa se ocupe de copilul meu decat de telefon. Un sfat: informati-va inainte sa postati si lasati carcoteala, nu cred ca voi excelati in domeniul in care activati.

Gradinita de copii nr. 248
De Alexandra pe 23 Septembrie 2010

Copilul este aruncat in aceasta aventura:

1 un telefon listat peste tot, dar la care niciodata nu raspunde nimeni;
2. nu sunt 220 copii ci 320 copii primiti si listate inca 50 de locuri libere;
3. salile au tripla functiune si nu dubla;
4. mancarea afisata la avizier zilnic este cam pe langa meniul real;

Gradinita de copii nr. 248
De Karmy pe 22 Septembrie 2010

Eu personal am fost acolo la gradinita si pe timpul ala era una dintre cele mai bune, iar parintii mei sunt de parere ca si acum ar fii printre cele mai bune gradinite de stat din Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 248
De Emv pe 06 Septembrie 2010

Gradinita este ok, dar totul depinde de educatoarele de la grupa, unde sunt bineinteles mai mult de 20 de copii. Intotdeauna este loc de mai bine, dar per ansamblu eu sunt multumita.

Contact Gradinita de copii nr. 248

Adresa

Magister Vartejeanu Artur, 15, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Metrou Victoriei
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.