• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 246
7 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 246

Gradinita de copii nr. 246 are sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si cabinet medical.

Activitatile optionale sunt dans tematic, gimnastica aerobica si cursuri de engleza.

Gradinita de copii nr. 246 are sali de clasa cu tripla functionalitate, bucatarie proprie si cabinet medical.

Activitatile optionale sunt dans tematic, gimnastica aerobica si cursuri de engleza.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 41;
autobuz 60, 61, 62, 136, 178, 236, 336

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la zoo, la gradina botanica, la circ;
organizarea de tabere la munte si la mare

dans tematic;
gimnastica aerobica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

înscriere grădiniță
De Mihai Mariana pe 16 August 2017

Buna ziua

Va informez ca doresc sa imi înscriu fetita la grupa mare.Doresc sa stiu daca se mai fac inscrieri la grupa mare si ce acte am nevoie pt înscriere????Fetita mea are 5 ani.

Multumesc.

Foarte buna!!
De Bria123 pe 31 Mai 2017

Aceasta grădiniță este excelenta !!! La fel și educatorii!! RECOMAND!

Dna
De Oana pe 31 Mai 2016

Fetita mea a petrecut mai mult de 3 ani in aceasta gradinita si pot spune ca ma bucur tare mult ca am facut aceasta alegere. Le felicit pe doamnele educatoare Geta Carp si Teodora Marin pentru echipa minunata pe care o formeaza impreuna, pentru caldura si profesionalismul de care dau dovada si pentru faptul ca nu au uitat care sunt adevaratele valori dupa care copiii nostrii ar tb sa se ghideze in viata.As vrea sa mentionez, ca desi este o gradinita de stat atmosfera, desenele de pe pereti, mobilierul din clase , totul te duce in lumea copilariei. Felicitari Doamnei Directoare pentru toata organizarea care se vede si se simte in aceasta gradinita si pentru profesorii buni pe care a reusit sa ii pastreze alaturi. Felicitari D-nei LIa , (dansuri) care se zbate sa ii duca pe copii la concursuri de dans, felicitari D-nei Adina (engleza) care reuseste sa fca scenete in lb engleza cu copii de 5 ani si felicitari doamnelor ingrijitoare care au o rabdare de fier cu copiii. Totodata as vrea sa specific ca mancarea se face in gradinita iar deserturile de-asemenea. Apreciez f mult ca nu li se dau aceste minunate dulciuri ambalate pe care le gasim in magazine la tot pasul.
Eu recomand din tot sufletul aceasta gradinita!

Multumiri!
De Nicoleta cozan pe 10 Aprilie 2014

Fiica mea,Maria Alexandra, a petrecut 4 ani in aceasta gradinta. Am fost multumita din toate punctele de vedere: profesionalismul doamnelor educatoare (Strehaianu Cremona si Munteanu Victorita), modestia si modul de implicare al d-nei Director, caldura doamnelor ingrijitoare de la grupa (Ioana si Monica), dar si a celorlalte( fara exceptie), curatenia si ordinea din gradinita.

Au facut si optionale (pictura, engleza, informatica) si sincera sa fiu imi pare rau ca pe atunci (cu 8-10 ani in urma) nu puteau face si "Dezvoltare personala" sau "Laboratorul mintii". De-a lungul anilor au ajutat-o foarte mult cunostintele deprinse in cadrul activitatilor zilnice sau optionale. Au fost impreuna in tabere organizate la munte sau la mare si a fost incantata.

D-na administrator, ca de altfel intreg personalul, un om de exceptie. Nu exagerez deloc, am toate motivele sa le multumesc din suflet pentru tot ceea ce au facut si fac, pentru daruirea cu care isi fac meseria. Maria Alexandra a terminat fiecare an de studiu (primar si gimnazial) cu media 10 si consider ca gradinita a pus piatra de "temelie" la aceste reusite.

Toata recunostinta pentru personalul acestei unitati scolare!

Super-gradinita pentru super-copii
De Cristi pe 18 Martie 2014

Am invatat in aceasta gradinita cand eram mic, nu regret nici macar o zi petrecuta acolo. Doamnele educatoare erau super bune cu noi, se comportau extraordinar. Imi pare rau ca abia acum, la 17 ani, mi-am adus aminte numarul gradinitei in care am invatat pentru ca intotdeauna ziceam "aia de langa 117" .

As face o vizita gradinitei in care am invatat acum 10-12 ani, dar sansele ca educatoarele sa mai predea acolo sunt minime si imi pare foarte rau as vrea sa le pot multumi pentru tot ce m-au invatat cand eram mic.

Jos palaria pentru dansele!

Gradinita exemplu
De Radan Georgeta pe 08 Mai 2013

Numele meu este Geanina, si am copilul la aceasta gradinita de 4 luni si am o parare atat de buna intr-un cat consider ca este o gradinita exemplu si ar trebui ca toate gradinitele sa aiba sistemul si amabiliattea celor de la aceasta gradinita. Alex, fiul meu iubeste gradinita, abia asteapta sa mearga la gradi si sa le vada pe doamnele eductoare. Toata stima si respectul pentru doamna directoare si doamnele educatoare.

Gradinita de copii nr. 246
De Andra pe 10 August 2010

Numele meu este Andra si cand am fost mica la gradinita 246 am avut o educatoare foarte amabila, doamna Lidia. Acum am un frate de 3 ani care la toamna va merge tot la gradinita 246 la aceeasi educatoare. Eu va sfatuiesc sa va duceti copiii acolo.

Contact Gradinita de copii nr. 246

Adresa

Fabricii, 20, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.